Bonusuri de bun venit la pariuri online

Pentru a incuraja pasionatii de sport sa incerce pariurile sportive online, cei mai multi operatori de astfel de jocuri de noroc propun pachete speciale de bun venit ce includ bonusuri de start. Aceste bonusuri promotionale se aplica in anumite conditii, in general in legatura cu prima suna depusa si doar daca primul pariu efectuat nu este unul castigator. Astfel, bonusul devine o „a doua sansa”, in caz de „avarie”.

Casele de pariuri licentiate care isi intampina clientii cu bonusuri de bun venit se promoveaza activ online si offline. Printre acestea se remarca NetBet, Unibet, sportintbet si winmasters. Unele dintre ele au deja ambasadori de brand din tara noastra – Dan Petrescu, Gica Craioveanu si Gabi Balint; si asta pentru a castiga increderea celor care se gandesc sa joace la pariuri online.

De fapt, de cele mai multe ori, o persoana care isi deschide un cont de pariere pe internet si pariaza cel putin o data va fi cucerit de avantajele acestui mediu si va reveni in mod constant. Este de asteptat ca numarul jucatorilor de la case de pariuri stradale sa scada puternic anul acesta, precum si in anii urmatori.

Cei interesati de pariuri online legale trebuie sa joace exclusiv la agentii licentiate in Romania. In caz contrar, riscurile sunt foarte mari – amenzi incepand cu 5000 de lei, conform datelor de pe website-ul Oficiului National pentru Jocuri de Noroc. Cel mai bine este sa se consulte o sursa de incredere in domeniu, de exemplu portalul SuperPont.com, dedicat pasionatilor de sport si pariuri. Aici se vor gasi informatii utile, recomandari, chiar si ponturi pentru biletul zilei. Si asta zi de zi, de fiecare data cand exista evenimente importante in sport (deci, mereu).

Champions League si Europa League sunt printre cele mai alese competitii la pariuri online, dar exista o multime de alte oportunitati. Desigur, Liga I atrage foarte multi fani in tara noastra, fiind vorba de fotbal romanesc, care poate fi urmarit nu doar live la TV si pe internet, ci chiar pe stadioane.

In calitate de jucator, daca tot pariezi, cel mai bine este sa o faci online, astfel incat sa te bucuri de cele mai consistente avantaje. Pariurile sportive, ca orice jocuri de noroc, reprezinta o forma de divertisment si nu o sursa sigura de castig, riscurile de a pierde sumele jucate fiind foarte mari. Accesul pe website-urile de pariuri sportive este permis doar persoanelor cu varsta de minim 18 ani.