Turul orasului Bucuresti cu bicicleta si alte tururi pe doua roti

In toate marile orase din Europa si nu numai, una dintre cele mai populare metode a vizita zonele turistice este prin inchirierea unei biciclete. In varianta moderna, bicicleta poate sa fie electrica ori poate fi inlocuita cu o trotineta electrica sau cu un alt gadget ce valorifica tehnologia in mobilitate. Se pot vizita orasele pe cont propriu, in ritmul dorit, sau se pot alege tururi cu bicicleta, alaturi de un ghid turistic… evident tot pe bicicleta. Se poate spune ca o astfel de varianta este placuta si sanatoasa si deloc obositoare, mai ales daca se alege o bicicleta electrica, astfel incat efortul sa nu fie foarte mare chiar daca ritmul turului este rapid pentru a cuprinde foarte multe obiective turistice.

Inchirieri biciclete pentru tururi se pot face si in Bucuresti, astfel incat sa se viziteze nu doar partea centrala a orasului, ci si alte zone precum Arcul de Triumf – Muzeul Satului – Parcul Herastrau – Piata Presei Libere etc. Se pot face diverse tururi cu bicicleta prin oras, cele mai comode fiind tururile cu bicicleta electrica – da, exista si aceasta optiune chiar in Bucuresti! Se poate cauta online Bike rent Bucharest contact pentru a identifica datele de contact ale unei firme ce are o flota completa de biciclete clasice si electrice numai bune pentru a descoperi orasul in miscare! De asemenea, se pot inchiria trotinete electrice, foarte la moda in acest moment.

Tot din Bucuresti se pot inchiria biciclete mountainbike ce pot fi utilizate in zonele exterioare, inclusiv pe Valea Prahovei si in zona Brasov. Exista chiar si tururi ghidate in acea parte a tarii care pot fi rezervate de asemenea prin contactarea firmei de inchirieri biciclete din Capitala. Oferta de tururi este la fel de complexa precum cea de dispozitive de inchiriat. In plus, oricine inchiriaza astfel de biciclete si trotinete electrice isi poate concepe propriile tururi, urbane sau extra-urbane, dupa caz.

Procesul de inchiriere a unei biciclete in Bucuresti este destul de simplu, dar este necesar ca persoana sa aiba cel putin 18 ani. Minorii pot inchiria biciclete doar alaturi de un adult si numai daca au inaltimea necesara pentru a folosi dispozitivele respective. Plata se poate face numerar sau cu cardul, acesta din urma putand sa fie folosit foarte simplu si pentru garantarea bicicletelor / trotinetelor in cadrul actiunii de inchiriere.

Muzeul Antipa, Piata Universitatii, Piata Unirii, Palatul Parlamentului, Parcul Cismigiu, Cercul Mlitar, Calea Victoriei, Cladirea CEC, Piata Aviatorilor, Piata Romana, Muzeul National de Istorie a Romaniei sunt doar cateva dintre obiectivele care pot fi atinse intr-un traseu cu bicicleta, fie ea si clasica, bicicleta de oras. Este important sa fie inchiriate biciclete de la astfel de firme profesioniste, astfel incat dispozitivele sa fie ultramoderne, echipate complet pentru un traseu fara griji, in siguranta si confort.