Curatenie pentru spatii de birouri in Bucuresti si Ilfov

Suprafata de spatii de birouri a tot crescut in zona Bucuresti – Ilfov, iar pe piata exista stiri cu privire la noi dezvoltari imobiliare ce vor fi realizate pe segmentul office de diversi investitori. Aceste spatii sunt ocupate in mod principal de corporatii, inclusiv de companii straine ce si-au deschis in Romania divizii bazate pe forta de munca mai ieftina sau / si foarte bine pregatita – proiecte de outsourcing in special in IT&C.

In paralel insa, se observa un trend al micilor companii romanesti, start-up-uri sau firme cu vechime pe piata, de a migra catre spatii inchiriate in cladiri de birouri, in loc de utilizarea unor spatii improvizate in case / vile sau chiar in apartamente de bloc. Angajatii au parte astfel de spatii de lucru profesionale, un mediu office autentic, cu dotari moderne si pozitionare de obicei in zonele de afaceri din Capitala.

Toate aceste spatii de birouri au nevoie si de servicii profesionale de curatenie. Curatenia pentru birouri se poate face in cele mai bune conditii doar alaturi de o firma de specialitate, care detine toate „secretele”: know-how, echipa bine pregatita si cu experienta, echipamente de lucru profesionale, detergenti si alte consumabile special dedicate curateniei profesionale. De ce o firma de curatenie si nu angajarea directa a unor persoane? De la avantaje fiscale si pana la avantaje operative, totul inclina balanta in favoarea alegerii unui furnizor catre care sa fie externalizat serviciul de curatenie. In unele cladiri de birouri curatenia este realizata centralizat, in altele fiecare companie isi alege furnizorul de servicii de curatenie.

Cand lucrezi cu o firma de curatenie birouri Bucuresti, stii ca nu vei avea probleme ce au legatura cu procesul de recrutare personal, cu toata birocratia aferenta angajatilor, cu eventuale concedii medicale, de odihna etc. Indiferent de situatie, cert este ca personalul pentru curatenie nu va lipsi de la serviciu, iar spatiile vor arata mereu perfect din acest punct de vedere. O firma de curatenie are o echipa mai mare si poate asadar sa delege personal in functie de disponibilitate si de nevoi. Daca ai la un moment dat nevoie de curatenie dupa constructor sau de o alta operatiune speciala, fara probleme poti rezolva si astfel de situatii. Si, exact ca in cazul serviciilor de telefonie si internet, platesti totul pe baza de contract si factura.

Pentru curatenie birouri se pot solicita servicii de pe www.winscope.ro, curatenie de intretinere ce pot include, printre altele: „aerisirea interioarelor, aspirarea si stergerea prafului, indepartarea eventualelor panze de paianjen, curatarea mobilierului la exterior, curatarea echipamentelor de birou la exterior, curatarea usilor, curatarea electrocasnicelor la exterior, aspirarea si curatarea pardoselilor, curatarea si igienizarea suprafetelor ceramice din baie si bucatarie, curatarea si igienizarea vasului de WC, chiuvetei, cazii sau cabinei de dus, aspirarea tapiteriei canapelelor, scaunelor, fotoliilor, debarasarea gunoiului menajer, schimbarea sacilor menajeri si depozitarea acestuia in spatiile special amenajate”.