Serviciile alese pentru curierat, parte din reteta de succes a unui magazin online

In planurile unui antreprenor care doreste sa lanseze un magazin online, serviciile de curierat nu sunt vizate in mod special, altfel decat prin costul generat. Ulterior, in momentul in care e-shop-ul functioneaza, se observa rapid cat de importante sunt aceste servicii de livrare pentru succesul business-ului. Pentru un magazin online apreciat de clienti este necesara indeplinirea a o multime de cerinte ale acestora. Nu este insa destul ca magazinul functioneaza asa cum trebuie daca livrarea comenzilor nu este satisfacatoare.

Clientii magazinelor online sunt tot mai exigenti, dornici sa primeasca pachetele chiar si in ziua in care au introdus online comanda. Acest lucru este perfect posibil, daca magazinul are o gestionare rapid a stocurilor si a pregatirii pachetelor si mai ales daca exista o colaborare cu o firma de curierat capabila sa livreze in aceeasi zi in Bucuresti – Ilfov (caci aici sunt si sediile celor mai multi comercianti cu activitate relevanta in mediul online, aici sunt depozitele furnizorilor etc.).

Cei de la Fastius Curier fac echipa buna cu multe magazine online din zona Bucuresti – Ilfov, numarul clientilor pe segmentul e-commerce crescand luna de luna, inclusiv pe baza de recomandari. Unele magazine online colaboreaza cu Fastius Curier pentru toate livrarile, altele separa livrarile nationale (unde colaboreaza si cu alte companii nationale) de cele locale, unde prefera un expert in zona Capitalei.

Volumul de livrari in Bucuresti este foarte mare pentru orice magazin online. In plus, pot exista si multe comenzi corporate sau cu cerinte speciale, care trebuie tratate cu si mai mare atentie. Este nevoie de servicii de curierat de incredere, flexibile, capabile sa faca fata chiar si in situatii speciale, precum perioada care incepe de Black Friday se se termina la finalul anului.

Pe piata de comert electronic este cunoscut tot mai bine serviciul Treispe al celor de la Fastius Curier, dedicat magazinelor online. Prin Treispe, comenzile lansate in prima parte a zilei sunt livrate in aceeasi zi, la costuri preferentiale. Magazinele online au nevoie de curierat foarte rapid, dar nu doar de atat; au nevoie de preturi corecte si de servicii de foarte buna calitate – grija maxima pentru produsele transportate si atitudine asa cum trebuie in relatia cu clientii finali.