Week-end-urile – zile extrem de active pentru pariori

Cele mai multe evenimente sportive foarte interesante sunt programate in general in week-end. Fiind mai liberi, pasionatii de sport au mai mult timp sa urmareasca aceste evenimente, astfel ca nu intamplator exista aceasta programare. Desigur, putem consemna si multe exceptii, caci si zilele saptamanii trebuie sa fie „condimentate” cu meciuri de fotbal in special – si aici ne gandim mai ales la Champions League si Europa League. Jucatorii la pariuri online au program intens in week-end, caci cele mai multe campionate interne de fotbal au programate etape si o multime de meciuri extrem de atractive pentru orice parior.

Vineri si sambata sunt zile aglomerate la casele de pariuri in mod „standard”, dar si duminica este „pe val”. Mai nou exista posibilitatea de a se paria pe internet, mult mai simplu si mai comod. La pachet exista si bonusuri, cote mai avantajoase si alte beneficii de acest gen. Drept urmare, multi jucatori isi indreapta atentia spre case de pariuri online ca Unibet, acolo unde niciodata nu se resimte aglomeratia, indiferent de numarul mare de vizitatori care studiaza oferta agentiei.

Pe timpul verii, regula se schimba partial, in sensul ca orice zi ar putea fi asemanatoare cu un week-end. Sa nu uitam ca urmeaza evenimente e prim rang, asa cum este Campionatul European de Fotbal, programat in Franta. Euro 2016 ii va determina pe pariori sa acceseze zi de zi site-urile agentiilor preferate. Apoi vor urma Jocurile Olimpice de vara, care vor declansa Fiesta in Brazilia si pe intreg mapamondul, in materie de sport.

Mai trebuie mentionata si optiunea de pariuri live, care atrage tot mai multi pasionati de pariuri, inclusiv in Romania. Desigur, la pariuri online se poate exploata aceasta optiune in adevaratul sens al cuvantului. Cei de la Unibet au folosit tehnologia pentru pariuri live cu adevarat impresionante: se poate paria pe evenimente care vor urma in urmatoarele minute sau chiar secunde. Daca pronosticurile sunt corecte, contul este creditat cu suma castigata in foarte scurt timp, chiar si in mai putin de un minut din momentul in care verdictul este clar.

In urmatoarele luni, cei care vor observa ca week-endurile nu mai sunt ca „pe vremuri” la casele de pariuri offline trebuie sa-si aminteasca de faptul ca fenomenul de „migratie” al jucatorilor spre mediul online este continuu si tot mai accelerat.