Dan Vaduva este omul care doreste ca Dobroestiul sa devina o comuna europeana

Satul de politicienii care promit orice pana in momentul in care sunt alesi in functii publice dupa care uita de ceea ce au promis, Dan Vaduva este omul care doreste sa transforme Dobroestiul intr-o comuna care sa ofere toate conditiile necesare unui trai decent. In momentul de fata, Dobroesti este o comunca care nu doar ca nu a fost ajutata sa progreseze ci a fost intoarsa in timp de politicienii care au condus aceasta comuna incepand din anul 1990. Pentru a putea indrepta lucrurile si pentru a putea transforma Dobroestiul intr-o comuna europeana, Dan Vaduva va intra din partea USR in cursa pentru castigarea alegerilor locale care se vor desfasura in aceasta comuna.

Solutiile propuse de catre Dan Vaduva pentru ca Dobroestiul sa ofere toate conditiile necesare unui trai decent

Pentru a putea transforma Dobroestiul intr-o comuna atractiva pentru un numar din ce in ce mai mare de persoane dar si pentru ca aceasta comuna sa ofere conditiile necesare unui trai decent, Dan Vaduva, candidat primarie Dobroesti are un plan foarte bine pus la punct. Principalele domenii de activitate pe care doreste sa le imbunatateasca in cazul in care va castiga alegerile locale sunt urmatoarele:

  • Urbanism. Sub conducerea lui Dan Vaduva, Dobroestiul se va dezvolta din punct de vedere urbanistic pentru ca aceasta comuna sa poata oferi spatii verzi, spatii de parcare, locuri de joaca pentru copii dar si pentru a impune o linie clara in ceea ce priveste modalitatea de construire a cladirilor rezidentiale sau nerezidentiale.

  • Invatamant. Este cunoscut faptul ca o societate performanta se bazeaza printre altele pe un invatamant performant. Din pacate, Dobroestiul nu este capabil in momentul de fata sa ofere un astfel de invatamant motiv pentru care parintii isi trimit copii la scoala in Bucuresti. Dan Vaduva isi propune sa faca tot ceea ce este posibil pentru ca aceasta comuna sa ofere toate conditiile pentru un invatamant performant astfel incat copii sa nu mai fie nevoiti sa plece din comuna pentru a putea beneficia de un invatamant performant.

  • Transport public. Una dintre prioritatile pe care le va avea Dan Vaduva din postura de primar al Dobroestiului va fi asigurarea unui transport public civilizat si confortabil. In momentul de fata, in aceasta comuna nu exista un transport public de persoane pentru ca de mai bine de 1 an de zile stagneaza licitatia organizata pentru transportul public.

  • Mediul de afaceri este un domeniu de activitate asupra caruia Dan Vaduva isi va indrepta toata atentia pentru ca Dobroestiul are nevoie de un mediu de afaceri performant, competent, profesionist, pentru a se putea dezvolta. Reducerea birocratiei si a spagilor este unul dintre obiectivele avute de catre Dan Vaduva pentru a putea construi un mediu de afaceri care sa ajute la dezvoltarea Dobroestiului.

Concluzii

Avand o experienta de 20 ani ca avocat, Dan Vaduva este solutia oferita de catre USR pentru primaria comunei Dobroesti. Acesta promite sa faca din Dobroesti o comuna atractiva din toate punctele de vedere si locul perfect pentru ca viitoarele generatii sa creasca intr-un mediu capabil sa le asigure toate conditiile necesare atat pentru dezvoltarea personala cat si pentru dezvoltarea profesionala.