www.certificareiso.ro te califica pentru titlul de firma ecologica si eficienta

Toata lumea apreciaza firmele cu comportament etic fata de mediu, dar si fata de toti oamenii cu care interactioneaza. Putem afirma cu toata convingerea ca o conduita exemplara fata de apa, aer, padurile tarii, salariatii, clienti si parteneri determina succesul in mediul de afaceri, atat pe plan intern, cat si international.
Poate ca veti surade citind acest material, punand in balanta pretentiile voastre cuminti si perspectiva de a avea colaboratori puternici in toata lumea, dar sa stiti ca limitarea nu foloseste nimanui in niciunul dintre domeniile de activitate ale omului. Dupa cum o cantareata care are voce, costume frumoase, se misca admirabil pe scena si isi emotioneaza spectatorii poate evolua la fel de bine si pe o scena din tara si pe una din afara ei si o firma romaneasca poate deveni printre cele mai bune din lume, daca persevereaza.

Certificarile iso sunt concepute sa va deschida piata internationala si sa va ajute sa obtineti titlul de firma ecologica si eficienta.

Certificarile iso 14001, care se pot obtine de aici  https://www.certificareiso.ro/certificat-iso-14001 va initiaza sa tintiti mediul de afaceri international. Poate ca te intereseaza in calitate de manager sau proprietar al unei firme sa stii ce asteptari au clientii si partenerii straini de la tine. Iata lista completa a acestora:

1. Implementarea culturii calitatii in firma ta. Calitatea este abordata in 3 d, fiind analizata in toate formele ei de manifestare. Se pleaca de la resursele umane angajate in procesul de productie si se trec in revista pe rand: calitatea relatiilor, a produselor si a vietii celor care interactioneaza cu firma respectiva.
Nu te-ai gandit la o abordare atat de complexa, dar pot sa te conving ca produsele de top se realizeaza numai cand aceasta conditie elementara este 100% indeplinita.

Cand salariatul este tratat omeneste, se declara multumit cu locul de munca, salariul sau si felul in care este tratat la serviciu va realiza cele mai bune produse si va oferi cele mai bune servicii clientilor.

2. Adoptarea unui comportament onest fata de mediu. Poluatorii sunt marginalizati, mai ales cand nu intreprind nimic sa diminueze noxele pe care le emit in atmosfera si arunca peste tot deseuri periculoase.

Din pacate sunt astfel de firme, care deverseaza noaptea substante nocive care contamineaza panza freatica sau transforma anumite parcele in gropi de gunoi.
Din pacate, gunoiul acela este unul foarte toxic, care poate compromite fertilitatea acelui sol pe sute de ani! Certificarea iso 14 001 demonstreaza lumii intregi ca firma ta investeste in sisteme de filtrare a aerului si in statii de purificare a apei si ca este responsabila fata de tot ce o inconjoara. Unde exista certificari se face si economie, se asigura confidentialitatea datelor si a informatiilor, prin urmare primul pas catre obtinerea succesului a fost facut.

3. Eficienta sa caracterizeze fiecare departament in parte. In anumite institutii sau firme exista departamente care muncesc mai putin, fac risipa si au noroc cu celelalte departamente care compenseaza prin calitatea muncii lor pierderile. Certificarile iso vin cu solutii prin care intreaga firma va fi eficienta si departamentele harnice nu vor mai deconta pierderile de timp ale celor cuprobleme.

4. Asigurarea securitatii oamenilor este una dintre prioritatile firmei.
Detinerea acestor documente fac din unitatea pe care o conduci una eligibila la licitatiile nationale pentru castigarea unor lucrari de mare importanta, care iti cresc prestanta in randul antreprenorilor.

Executand perfect lucrarile ce iti sunt incredintate in tara si devenind puternic, poti participa simplu la licitiatii de profil care au loc in statele dezvoltate ale lumii sau ale Europei.

Sa nu uitam ca noi, romanii, am condus puncte de exploatare si prelucrare a petrolului in statele arabe sau africane, lucram in agricultura in Spania, Grecia sau Italia, suntem competitivi cu forta de munca de pe piata international. Nimic nu ne impiedica sa facem autostrazi in state dezvoltate, sa construim cartiere intregi sau institutii.

Certificarile iso deschid granitele si pentru firmele noastre bune si foarte bune, dar reprezinta si un mod de promovare interna a acestora, fiindca recomandarea incepe dupa desavarsirea procesului de eficientizare.

Trecand in revista avantajele certificarilor iso esti tentat sa crezi ca ele se obtin foarte greu si ca dureaza ani pana la emiterea lor. In realitate, ele sunt solicitate de la domiciliu, costa cu 50% mai putin pana pe 20 decembrie, 2019 si nu ai altceva de facut decat sa pui dosarul la punct si sa tii cont de solutiile de imbunatatire a activitatii oferite de specialistii de la Certificareiso.ro.