GLE Coupe vs Mercedes EQC: confort de pe alta planeta

Cele mai confortabile modele Mercedes sunt acum în oferta Auto Schunn. Dacă vrei să beneficiezi și tu de eleganța modelului GLE Coupe și de relaxarea la volan oferită de modelul electric Mercedes EQC. Scaunele comode și o atmosferă prietenoasă te invită să te așezi la volan și să încerci experiența Mercedes. La reprezentanțele Auto Schunn din Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara îți poți găsi exact autoturismul preferat.

Noul GLE este un autovehicul spațios, model Coupe, din gama Mercedes . Dotările suplimentare de excepție te ajută să controlezi mașina pe drum dar și în cadrul manevrelor din parcare, cu ajutorul camerelor video și a senzorilor. Indiferent cât de mari sunt bagajele, nivelul din spate al portbagajului reglabil permite coborârea și încărcarea obiectelor voluminoase.

Pachetul Keyless Go înseamnă deschidere și închidere cu un simplu gest, iar hands free acces te ajută să folosești portbagajul chiar și atunci când ai mâinile ocupate. În modelul GLE de la Mercedes, ai la dispoziție tehnologii inovatoare și dotări inteligente care au scopul de a te relaxa.

Savurează atmosfera la temperatura preferată, reglată de sistemul de climatizare, ascultă muzica favorită folosind instalația audio surround și lasă realitatea augmentată MBUX să te ghideze cu ajutorul sistemului de navigație. Pachetul Air Balance este o experiență deosebită datorită customizării aerului parfumat din habitaclu . Ionizarea purifică aerul iar filtrele împrospătează atmosfera, totul pentru un confort ieșit din comun. Starea de bine și fericirea devin sinonime cu șofatul la volanul Mercedes GLE.

Noul model Mercedes EQC îți pune la dispoziție pachetul Energizing Plus, o opțiune nouă care oferă confort și revitalizează simțurile. Răsfață-te la volan cu dotările premium și programele exclusive care îți sporesc senzația de căldură, confort și tihnă. Acum poți să uiți de călătoriile stresante și obositoare, căci motorul electric silențios al noului EQC este creat pentru a te relaxa la volan.

Poți să te bucuri de prospețime, de programe și tutoriale special create pentru exerciții fizice în starea de staționare. Scaunele multicontur sunt dotate cu effect de masaj, cu climatizare și încălzire sau ventilație, în funcție de anotimp.

Pachetul Air Balance cu parfum customizabil te ajută să îți creezi propriul ambient în automobile iar instalația de sonorizare completează atmosfera. Ai la dispoziție inclusiv iluminat ambiental cu programe diferite și culori sau nivel de luminozitate reglabil.

Asistența inteligentă MBUX reprezintă un exemplu de inovație Mercedes în slujba confortului. Poți seta diferite programe prin limbaj gestural iar sistemul reține preferințele tale și te ajută să îți modelezi propriul stil la volanul mașinii tale electrice. Ai libertatea de a activa funcții folosind comanda vocală și de a folosi funcția touchscreen pentru consola centrală.

În cele din urmă, celebrul sistem de recunoaștere vocală te sprijină să obții un maxim de confort la volanul noului tău EQC. E suficient să comunici starea ta mașinii pentru ca aceasta să acționeze climatizarea sau să îți pună la dispoziție indicații de navigație. Hello Mercedes a devenit parola magică pe care o rostești pentru ca noul tău Mercedes să îți demonstreze calitățile și să te facă să te simți excelent la volan.