Cat de ieftine sunt cele mai accesibile dispozitive de tip smartwatch si bratara smart fitness

Cat de ieftin este cel mai ieftin smartwatch? Cat de ieftina este cea mai ieftina bratara smart fitness? Iata intrebari pe care le adreseaza multe persoane ce doresc sa cumpere astfel de dispozitive la cel mai bun pret din piata. Din start, trebuie sa luam ca referinta cateva elemente importante: in analiza ar trebui sa includem doar produse comercializate de magazine online din Romania, doar produse aflate real in stoc (si nu doar listate pentru a atrage atentia potentialilor clienti cu privire la un e-shop) si doar produse cu un nivel de calitate cel putin mediu.

Evident, la pret foarte mic nu poti avea produse premium, realizate din materiale de top si cu caracteristici de ultima generatie, insa nivelul tehnologiei iefine este mai ridicat decat am fi tentati sa credem! Adevarul este ca putem gasi ceasuri smart si bratari smart fitness extrem de ieftine, care nu fac compromis la calitate pentru un utilizator obisnuit. Numarul de functii este chiar impresionant chiar si la un smartwatch foarte ieftin.

Cele mai cautate sunt de fapt functiile de fitness – cardio – sanatate, legatura cu smartphone-ul (preluare apeluri, vizualizare mesaje, primire alerte) si functia de tip gaseste telefonul. In cele mai multe cazuri, un smartwatch ieftin nu va avea si card SIM, adica nu va putea fi folosit decat alaturi de un smartphone. Oricum, pe ecranul de mici dimensiuni de la incheietura mainii, este dificil sa faci tot ceea ce poti face cu un telefon mobil smart cu dispay cu diagonala chiar si de peste 6 inchi.

Am mentionat mai sus ca ne referim la dispozitive smartwatch / bratara smart fitness comercializate de magazine online din Romania. Diferenta de pret fata de produsele cumparate direct de la comercianti din Asia este de fapt foarte mica in cazul acestor produse low cost, uneori este posibil sa iesi in castig inclusiv financiar cand cumperi din Romania. In plus, scapi de multe posibile probleme, ai garantia calitatii, drept real de retur si livrare rapida prin curier, nu in cateva luni prin servicii postale…

Concret, cat costa un gadget smart ieftin? Unul dintre cele mai active magazine online pe acest segment este e-shop-ul PretzMic.ro, consacrat de multi ani pe zona de ceasuri barbatesti si ceasuri de dama. In prezent, categoria de gadgeturi de tip smartwatch si bratara smart fitness este foarte vizitata, produsele de acest gen fiind in topul vanzarilor mereu, inclusiv in campanii promotionale.

La momentul redactarii acestui articol, pe website-ul mai sus mentionat pot fi gasite multe gadgeturi smartwatch / bratara smart fitness cu pret foarte mic, chiar si sub 100 de lei. Spre exemplu, iata acest Smartwatch Y68, Fitness Tracker, Bluetooth, Silver, cu mega reducere de 73% in lichidare de stoc (pret actual 64,99 lei). Nu este singurul dispozitiv la super pret. Stocurile se epuizeaza rapid, dar frecvent sunt suplimentate si sunt aduse de asemenea noi si noi modele, la preturi de asemenea foarte avantajoase.

Un alt exemplu sub 100 de lei: Smartbracelet VeryFit SW035-V1, cu servicii de avertizari (apeluri, SMS, mesaje pe retele sociale), contorizare fitness (pedometru, contor calorii, calcul distanta, monitorizare semn, analiza sedentarism). Multe alte functii utile in acest produs la super pret – 82,90 lei in actuala campanie promotionala.

Cele mai multe gadgeturi au pret in intervalul 100 – 200 de lei, ceea ce le face in continuare extrem de accesibile! Produsele au aspect premium si concureaza din toate punctele de vedere cu produsele de la marci renumite, ce au preturi mult, mult mai mari.