De ce Glory Hotel este o alegere potrivită pentru cazare în Oradea

Lansat de puțin timp în sectorul ospitalității din Oradea, Glory Hotel este deja o alegere preferată pentru tot mai mulți călători. Oaspeții se bucură de servicii la standard de 4 stele, dar întreaga experiență de cazare este mai mult decât una clasică. În premieră pe segmentul hotelier din România, Glory Hotel a dotat unele camere cu saune umede și uscate. Este vorba despre saune private, cu acces direct din camera de hotel. Iată așadar o facilitate inedită, care duce confortul la un nou nivel.

Experiențele de tip spa – wellness în intimitate completă nu sunt însă tot ceea ce oferă Glory Hotel. Noul hotel se adresează oaspeților dornici de servicii de înaltă calitate, care prețuiesc cu adevărat confortul în orice călătorie, de la cele în interes personal (turistic), la cele în interes profesional (de afaceri). Glory Hotel a investit în dotări de ultimă generație, totul este plăcut din punct de vedere vizual, dar și foarte practic. Funcționalitatea spațiilor este importantă la un hotel pentru creșterea gradului de confort în general.

Glory Hotel, dotat cu camere duble cu paturi confortabile extra – large, unele camere având chiar saună proprie, se evidențiază și printr-o foarte bună locație în Oradea (Strada Meziadului nr. 56), aproape de centru, de mall, de zone de shopping și de restaurante, precum și de toate celelalte zonele de interes. Cu detalii elegante, pline de rafinament, Glory Hotel pune accent și pe partea de servicii. Clientul este pus mereu în centrul atenției de o echipă foarte bine pregătită, cu experiență în domeniul hotelier.

De ce mai este Glory Hotel o alegere potrivită pentru cazare în Oradea? Hotelul este extrem de sigur, deține sistem de supraveghere video non stop inclusiv pentru spațiul de parcare. Chiar dacă oferă astfel de avantaje certe pentru oaspeții săi, Glory Hotel Oradea are o politică de prețuri accesibilă, oferind confort maxim și servicii premium în condiții foarte avantajoase din punct de vedere financiar. Prețurile la cazare pot fi consultate online, inclusiv pe website-uri de rezervări. Pe booking.com, Glory Hotel are deja foarte multe recenzii ale oaspeților care au apreciat unitatea drept excelentă, de-a dreptul fantastică.

Cel mai simplu este de realizat o rezervare online pe website-ul oficial www.gloryhotel.ro sau la numărul de telefon 0748 780 488, unde se pot adresa orice întrebări legate de serviciile de cazare. Glory Hotel primește cu drag orice tip de oaspeți, de la cei aflați într-un city break, la cei dornici de cazare în interes profesional sau care vin cu familia (inclusiv copii) ori în cuplu, pentru o experiență romantică.

„O senzație de wellness și relaxare completă fără a ieși măcar din cameră! Camerele sunt dotate cu saune umede și uscate. O saună în cameră oferă confort suplimentar în timpul sejurului, city break sau al călătoriei romantice. Sanctuarul dumneavoastră privat situat aproape de centrul orașului vă așteaptă!”, subliniază reprezentanții Glory Hotel Oradea.

Cu siguranță, Glory Hotel va deveni o unitate de referință în sectorul ospitalității din Oradea, căci cei cazați o dată aici vor reveni de fiecare dată când au nevoie de cazare în municipiul de reședință al județului Bihor.