Ceasuri de mana la preturi mici – alegi online, primesti prin curier

Este atat de simplu sa cumperi ceasuri de pe internet: accesezi un magazin online de incredere, te plimbi prin sectiunile de ceasuri barbatesti si ceasuri de dama si selectezi modelul sau modelele care te intereseaza. Mai departe, introduci produsul sau produsele in cosul virtual de cumparaturi, introduci datele de livrare si… gata, urmeaza sa fii contactat in curand de catre firma de curierat.

Optional, mai poti face inca un pas pe web: sa faci plata online pentru cumparaturile tale, deci sa eviti cash-ul in momentul in care primesti pachetul de la curier. Sa platesti online este foarte simplu si sigur. Daca ai ales un magazin online precum PretzMic.ro, sigur acesta colaboreaza cu un procesator de plati online de incredere, deci vei folosi cardul tau de debit sau credit in cadrul unui sistem securizat.

In magazinul online mai sus mentionat ai permanent o larga selectie de ceasuri de mana ieftine si de buna calitate. Mai mult decat atat, mereu exista si campanii promotionale, deci unele ceasuri ajung sa coste cu zeci de procente mai putin decat pretul standard (care oricum era avantajos!).

Alegi online ceasul sau ceasurile dorite si nu este nevoie sa iesi din casa – curierul va veni la usa casei tale sau la locul de munca (in functie de cum preferi, de datele de livrare pe care le introduci in momentul comenzii). Un magazin online care se respecta iti va oferi garantie pentru produsele comandate si va vinde numai ceasuri de mana de buna calitate, neaparat originale!

Se poate intampla ca, din diverse motive, sa nu fii incantat de produsul pe care il primesti, chiar daca este ceea ce ai comandat. Poate ca nu ai acordat destul de multa atentie detaliilor din prezentare sau poate fotografiile nu ti-au ilustrat destul de bine ceasul. Sau poate pur si simplu nu iti place cum arata ceasul respectiv la mana ta!

Din fericire, chiar si in astfel de situatii deloc placute exista o solutie in e-commerce: poti face retur, drept al consumatorului garantat de legislatia europeana, in anumite conditii. Magazine precum pretzmic.ro merg insa mai departe: iti permit returul ceasurilor de mana in pana la 30 de zile din momentul in care ai primit pachetul. Altfel spus, nu este deloc graba, ai timp sa te gandesti bine daca ceasul comandat este sau nu ceea ce iti doresti.