Transportul pisicilor pe distante lungi – grija maxima la detalii

Tot mai populare in randul animalelor de companie in tara noastra, pisicile stiu sa se faca remarcate si iubite. De aici si pana la rasfat este un singur pas, implicit. Fosta vanatoare de soareci si alte rozatoare, pisica mai are aceasta ocupatie doar ocazional. In rest, se consoleaza cu privitul / panditul pasarilor la fereastra, urmat de savurarea unei portii proaspete de hrana pentru pisici – bobite sau pliculet (hrana uscata sau umeda).

Pisica are rol privilegiat in cele mai multe case: fara obligatii, doar privilegii. S-ar putea spune ca oamenii le invata pe pisici sa fie rasfatate, insa acest lucru este oarecum in firea lor. Pisicile adora sa aiba „servitori” si sa fie „reginele” casei (sau „regii”, daca ii luam in calcul si pe motani).

In anumite situatii, pisicile au nevoie de atentie speciala, chiar daca in viata de zi cu zi in mare parte pisicile se descurca singure chiar si cu spalatul si nu doresc nici macar plimbari in aer liber, asa cum solicita cainii… Daca este necesara o calatorie, transportul pisicii este o problema ce trebuie studiata cu grija. Pisicile adora rutina si urasc schimbarile, iar cele mai multe dintre ele nu sunt deloc incantate de calatorii.

Transportul pisicilor pe distante lungi trebuie sa insemne grija maxima la detalii. Totul conteaza, de la cusca de transport (care trebuie neaparat sa existe si care ar fi indicat sa ii permita pisicii o sedere cat mai comoda) si pana la temperatura din mijlocul de transport. Pisicile pot acuza probleme de sanatate atunci cand calatoresc cu avionul, asadar masina ar fi varianta mai buna pentru transport international pisici.

Pentru ca niste profesionisti sa se gandeasca la toate detaliile, se poate opta pentru transport international de pisici printr-o firma specializata, asa cum este cea prezentata pe website-ul www.transport-pisici.net. Aceasta are masini special dotate pentru acest gen de transport, dar si o echipa experimentata in domeniu. Nu lipseste nici autorizatia de transport special de animale vii acordata de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

„Pisicile sunt niste „pasageri” linistiti, insa destul de pretentiosi. Ne dorim sa se simta cat mai bine atat fizic, cat si psihic. Interventia noastra este nu doar profesionista si corecta din punct de vedere tehnica, ci si potrivita din punct de vedere uman, blanda, pe placul animalelor”, subliniaza oficialii companiei care are sediul in Bucuresti, in Sos. Viilor 96, Sector 5, Bucuresti, Cod Postal 050161.

Cei interesati de astfel de servicii de transport international pentru pisici in tari precum Ungaria, Austria, Franta, Germania, Marea Britanie, Olanda sau Belgia pot vizita si paginile de Facebook (https://www.facebook.com/transport.pisici.international) sau Google Plus (https://plus.google.com/+Transport-pisiciNet).