Cititul – pasiunea mea

Inca de cand ma stiu, mi-a placut foarte mult sa citesc. Din fericire, dragostea mea pentru carti s-a pastrat de-a lungul anilor, lucru care a rezultat in biblioteca imensa pe care o detin in propria locuinta. Am adunat cele mai dragi carti mie, chiar si pe cele din copilarie, deoarece acestea imi ofera un izvor nesecat de informatii, dar ma ajuta sa imi pun imaginatia si creativitatea la incercare, in acelasi timp. Recent, am inceput sa cumpar mai multe carti Editura Rao, deoarece le gasesc online pe LibrariaDelfin.ro la preturi pe care nu am cum sa le trec cu vederea. Editura Rao Books publica si redacteaza carti de peste 15 ani, iar de-a lungul acestora, prin experienta capatata si prin numarul mare de vanzari si totodata de exemplare tiparite, se enumera in topul celor mai bune edituri din Romania.

Sunt multe carti Rao de pe aceasta librarie online, care si-au gasit deja un loc in biblioteca personala: Ziua Razbunarii (John Grisham), Cand lumea statea in loc (Claire Messud), Geniul din noi (David Adam), Stalpii Pamantului (Ken Follet) sunt doar cateva dintre cele mai relevante exemple, care mi-au venit in minte in acest moment. Dar va garantez ca deja posed sute de carti, de diverse genuri, pe care le-am citit de ce putin o data, pana in momentul de fata. De regula, imi place sa recitesc carti, la un anumit interval de timp, deoarece imi confera un oarecare sentiment de nostalgie, foarte placut de altfel, care ma face sa ma transpun inapoi in timp. Cititul este si cea mai placuta metoda de relaxare, pe care eu o practic de foarte multi ani (si la care nu as renunta).

Doriti sa cititi ceva nou sau sa achizitionati o carte pe care nu o aveti? In sectiunea Editura Rao noutati, disponibila pe LibrariaDelfin.ro, gasiti o multime de produse care abia asteapta sa fie descoperite. Carti de beletristica, enciclopedii, dictionare, atlase, carti de istorie si multe altele – toate acestea va asteapta la super preturi! Pe langa aceste tipuri de carti, Editura Rao Books are de oferit o sumedenie de volume pentru toate varstele, pe care le gasiti pe LibrariaDelfin.ro. Luati-va cateva clipe libere, deoarece categoria lor de produse este foarte vasta, dar cu siguranta merita tot efortul. Sunt unul dintre clientii fideli, care revin pe aceasta librarie online la interval regulate de timp, deoarece nu pot sta departe de carti, oricat as incerca sa fac acest lucru.

De fiecare data cand nu am timp sa merg la biblioteca sau la librarii sa cumpar carti, optez pentru LibrariDelfin.ro, deoarece imi este mult mai usor sa fac cumparaturile online, atunci cand nu am timp de alergat prin oras. Mai mult decat atat, produsele imi sunt livrate acasa prin intermediul unui curier rapid, in cel mai scurt timp posibil, iar eu evit in acest fel aglomeratia din magazine si statul la cozi. Ca sa nu mai mentionez faptul ca online mereu gasesc ceea ce caut, mult mai simplu si mai usor, deoarece tot ce am nevoie se afla la un singur clic distanta.