Ai nevoie de un imprumut? Il poti obtine cu… masina

Daca ai nevoie de un imprumut rapid, ai la indemana o solutie in care masina iti este de mare ajutor: sistemul de amanet auto. Cei care cauta amanet masini Bucuresti vor gasi cu siguranta solutia AutoKredit, cea mai simpla modalitate prin care poti primi un imprumut, fara a fi necesare documente de venit.

Cu ani de experienta in domeniu, cei de la AutoKredit ofera solutii flexibile, la costuri reduse – clar stabilite in momentul semnarii contractului. Stii exact cand si cat trebuie sa rambursezi – suma imprumutata plus un comision care depinde de suma si de perioada. Masina ramane drept garantie in parcarea companiei si poate fi oricand vizitata. Mai mult, masina va fi pazita si supravegheata video. Toate datele vor fi notate, automobilul nu se misca in lipsa posesorului sau.

Cand ai nevoie de un credit pe termen scurt, a apela la banci poate fi neplacut – birocratie, taxe si comisioane mari, sume acordate doar in functie de venituri, deci in general destul de reduse. Iti poti rezolva insa problemele urgente cu ajutorul unui astfel de credit auto, prin sistemul de amanet auto.

In functie de valoarea masinii, poti primi pana la 72% din aceasta valoare. Nu risti sa pierzi masina, caci ai la indemana solutii flexibile – in cel mai rau caz o poti vinde chiar tu, venind cu clientii interesati chiar in parcarea firmei de amanet auto. Aceasta are tot interesul ca orice client sa poata returna imprumutul si comisionul, ba chiar sa revina si alta data cu noi solicitari.

Exista in portofoliul celor de la www.autokredit.ro clienti fideli care au revenit in mod repetat de-a lungul timpului, pentru a-si rezolva probleme urgente, care necesita finantare pe termen scurt.

In unele cazuri, nici macar nu poate fi vorba de probleme, ci de oportunitati: ai gasit un teren sau un apartament la un super pret si ai nevoie sa platesti avansul urgent, dar din diverse motive nu ai lichiditati decat peste 2-3 saptamani? Intre timp, sistemul de amanet auto iti rezolva nevoia rapid si ieftin.