Nevoia de coroane funerare perfecte

Florile se potrivesc in toate ocaziile: la veselie si la tristete, pentru a insoti felicitarile sincere, cand cineva apropiat sau cel putin cunoscut are o reusita. Ele demonstreaza sensibilitatea sufleteasca a celui care le ofera si faptul ca persoana care le primeste este omniprezenta in gandurile lui.

Dupa cum ducem buchete sau cosuri de flori celor care traiesc alaturi de noi sa le producem infinita bucurie, la fel avem nevoie de coroane funerare Bucuresti pentru cei care pleaca definitiv intr-o lume mai buna.

Daca in cazul florariilor tipice sunt necesare cel putin doua drumuri, pana la finalizarea coroanei funerare, interactiunea cu Sympathyflowers.ro se face exclusiv online si in acest mod atat resursele financiare, cat si cele de timp se consuma cu 60% mai putin.

Nu trebuie sa te urci in masina si sa consumi combustibil, pana la floraria care sa iti faca la comanda coroana, ci intri pe site si privesti cu atentie toate coroanele.

Privitul reprezinta piatra de incercare, fiindca toate aranjamentele funerare sunt mai presus de cuvinte de frumoase. Nu am vazut florarie care sa faca opera de arta din coroane si jerbe funerare, cum face Sympathyflowers.ro!

Forma coroanelor este ovala sau perfect rotunda, iar florile si accesoriile alese pe spranceana. Sigur ca poti tine cont de preferintele defunctului in ceea ce priveste cromatica, dar si florile. Coroana funerara are semnificatii multiple:

1. Reprezinta darul de ramas bun oferit celui pe care nu il mai vezi niciodata. Nu iti spun asta sa te fac sa plangi, ci sa iti dai seama cat de important este aspectul si calitatea ei. Fata de o persoana aflata in viata, te poti revansa, dar fata de una decedata nu mai ai a doua sansa.

2. Este cea mai originala forma de a-ti arata respectul fata de familia indoliata si fata de mort. O coroana funerara reusita, asa cum sunt cele facute in atelierul prezentat mai sus alunga durerea cu aspectul si parfumul ei si demonstreaza ca sentimentele dintre cei vii si cei morti se pastreaza. Cum sa iti moara cineva din familie si sa nu te duci cu o coroana sau cu un buchet de flori? Cum sa te duci cu mana goala la priveghi la un prieten bun, la un fost coleg de scoala sau de serviciu sau la un vecin?

Dupa ce te-ai uitat la toate si ai aplicat in gand cateva criterii de alegere, cum ar fi:

-culori vii pentru cineva tanar, apropiat, pentru care ai sentimente de iubire

-culori neutre, pastelate pentru cineva mai in varsta si pentru care doresti sa iti arati respectul

plasezi comanda si precizezi adresa unde doresti sa fie livrata si esti sigur ca ti-ai indeplinit dorinta de a oferi cea mai frumoasa coroana funerara cuiva care a avut un rol important in viata ta.

Mi se pare un ajutor extraordinar ca nu trebuie sa te duci sa ridici coroana dupa ce este gata, sa o pui in masina si apoi sa o transporti tu!

La fel de util si placut este gestul de a transporta gratuit 100% comenzile care costa peste 200 de lei si de a scrie mesajul de pe coroana gratuit. In cazul in care durerea este atat de mare, incat nu iti gasesti cuvintele, compun ei mesajul pentru tine!