Decorul face totul

Recent mi-am indeplinit visul de a avea propriul meu magazin de haine, chiar in centrul capitalei. Magazinul meu a fost decorat intr-un mod inedit, astfel incat clientii sa se simta precum la ei acasa.

Am ales o serie de tapeturi cu modele inspirate din natura iar pentru covoarea am apelat la firma Sanito, deoarece stiam ca detin o gama foarte frumoasa de covorase profesionale.

Pe site-ul lor am gasit o varietate de oferte pentru covorase profesionale dar, dintre toate modelele, m-am oprit la unul singur. Modelul Swisslon Plus de la firma Notrax. Am comandat mai multe role de presuri Swisslon Plus iar acestea au dimeniunea de 130 cm x 20 m.

Covorasele Swisslon Plus, sunt foarte eficiente, in special intr-un mediu foarte circulat, precum magazinele sau chair si camerele de hotel. Acestea se curata foarte usor datorita faptului ca sunt fabricate din poliamida. Acestea se pot intretine prin diverse procese de curatare cum ar fi: procesul de aspirare sau procesul de samponare prin injectare. Curatenia trebuie mentinuta periodic pentru astfel de produse.

Acest tip de covoras este, de asemenea, rezistent si la foc, materialul fiind greu de inflamat in cazul unui incendiu.

Stratul dens de vinilin, de pe spatele presului, asigura longevitate si o rezistenta mai buna impotriva presiunii la care sunt supuse zilnic.

Acestea nu vor da impresia de aspect industrial, deoarece covorasele Swisslon Plus vin intr-o gama variata de culori.

Aceste produse sunt comercializate pe gmagazinul de incredere Sanito.ro, o firma cu o experienta de 12 ani pe piata.

Acesta comercializeaza produse de calitate pentru curatenie si dezinfectie iar, de-a lungul timpului, a adunat un portofoliu de clienti importanti din Romania.

Celor care isi doresc ca magazinul lor sa capete un aspect deosebit dar, in acelasi timp, isi doresc si calitate, le recomand sa viziteze site-ului Sanito.

Categoria lor de covorase profesionale ofera o gama larga de produse, la standarde europene.