Apartamente Piata Sudului in Bucuresti

Principalele avantaje ale noilor apartamente Piata Sudului sunt absenta problemelor asociate cu reamenajarea, o viata mai lunga a casei, retele de comunicatii noi, infrastructura bine gandita si parcare. In plus, apartamentele noi din Piata Sudului sunt mai convenabile si mai confortabile. Camerele sunt spatioase, exista doua bai si exista, de asemenea, locuri pentru instalarea unei masini de spalat si a masinii de spalat vase etc. In fiecare bloc nou, lucrarile ascensoarelor sunt bine stabilite, exista sisteme de supraveghere video, iar pentru familiile tinere, la parterul fiecarui bloc exista spatii pentru carucioare si biciclete.

Cumpararea de apartamente noi Piata Sudului, este o provocare pentru multi oameni, dar si o placere pentru cei care stiu sa-l aleaga pe cel mai bun. Pentru a alege apartamente de vanzare Piata Sudului ar trebui sa tii cont de principalele avantaje pe care le ofera astfel de apartamente noi.

Constructie veche sau noua?

La constructiile vechi din caramida, nu poti alege nici podelele, nici tipul instalatiei, nici camerele spatioase si nici panorama. Instalatiile sunt depreciate de functionarea mai lunga, la multe blocuri nu exista izolatie externa si interna, sunt necesare investitii serioase pentru reparatii, ceea ce face ca locuinta sa fie mai scumpa. Foarte des, zonele comune sunt slab intretinute. Beneficiile acestor cladiri sunt de obicei legate de locatia lor mai centrala, de dimensiunile camerelor si de inaltimea superioara a etajului. Apartamentele vechi sunt unele dintre cele mai accesibile de pe piata. Pe de alta parte, au nevoie si de reparatii majore, inclusiv inlocuirea instalatiilor electrice si sanitare, tencuirea si revopsirea peretilor si a tavanelor, adesea insotite de indepartarea straturilor destul de vechi, inlocuirea pardoselilor etc. De obicei nu exista izolatie termica, ceea ce implica costuri mari de incalzire. Zonele comune sunt curatate o data pe saptamana, iar rezidentii nu au vointa de a face schimbari mai generale, deoarece proprietarii se schimba frecvent sau sunt mai in varsta.

Apartamentele noi sunt mai rezistente la cutremure si spre deosebire de apartamentele vechi au o durata de viata mai lunga. Cei care prefera apartamente noi Piata Sudului pot beneficia de preturi avantajoase, dotarile sunt de asemenea moderne, cele mai multe dintre apartamente fiind deja dotate cu centrala proprie, sistem de canalizare, aer conditionat, internet si cablu TV. Toate aceste detalii sunt foarte importante pentru confortul pe care il vei avea de la apartamentul ales. In construirea de blocuri cu apartamente noi Piata Sudului, numarul de proprietari este esential, ceea ce este foarte avantajos, pentru ca toti proprietarii sa participe la procedurile de remediere atunci cand va fi nevoie. Un apartament nou are multe avantaje incontestabile.

Apartamente noi Piata Sudului – Ultimele tendinte si arhitectura

Proiectarea de apartamente noi Piata Sudului se bazeaza pe ultimele tendinte in arhitectura si constructii. Pentru constructia de apartamente noi se utilizeaza cele mai eficiente materiale si tehnologii. Controlul strict al investitorilor garanteaza calitatea ridicata a lucrarilor de constructii si a materialelor utilizate. In apartamente noi, cumparatorul are o gama completa de facilitati, cum ar fi: pardoseala de ultima generatie, instalatii electrice noi moderne, instalatii de aer conditionat, instalatii sanitare moderne si multe altele.