Pariuri pe meciurile Romaniei la Euro 2016 – cote la agentiile online

La aproximativ o luna distanta de inceperea Campionatului European de Fotbal 2016, la casele de pariuri cotele se bazeaza exclusiv pe analiza jocurilor de pana acum si pe anumite date statistice. Este de asteptat ca dupa primele zile de Euro 2016, unele cote sa se modifice semnificativ. Se va vedea astfel ce echipe au cea mai buna forma, ce echipe sunt capabile de surprize, ce echipe sunt obligate sa joace la intensitate maxima in meciurile 2 si 3 din grupe, pentru a rata exit-ul din competitie.

Calcule si iar calcule – iata cum vede un parior aceasta competitie. Dar, dincolo de orice, fotbalul si pariurile sportive sunt o forma de distractie, caci aceasta tensiune speciala este recompensata cu senzatii tari si eventual cu unele castiguri in bani.

Pentru mai multa inspiratie, nu trebuie ratate ponturi pentru euro 2016, disponibile pe website-urile de specialitate – adevarate cluburi ale pariorilor. Astfel, de pot accesa inclusiv cele mai interesante campanii promotionale legate de agentiile de pariuri. In orice moment se pot verifica noile bonusuri la pariurile online, rezultand astfel sanse mai mari de castig.

La Unibet, una dintre cele mai importante case de pariuri online din tara noastra si din Europa, Romania are cota 11,50 pentru o victorie in meciul cu Franta. In partida a doua, disputata contra Elvetiei, Echipa Nationala a Romaniei are tot a doua sansa – cota 4,25 in acest moment. Singurul meci in care suntem favoriti este cel de-al treilea din faza grupelor, cu Albania – cota 1,90 pentru victoria noastra.

Cei mai optimisti suporteri romani ar putea paria si pe castigarea Euro 2016 – cota 201. Pare nerealist? In 2004, cand a castigat Campionatul European, Grecia avea cota 151 inainte de inceperea competitiei. Atunci, Grecia a castigat primul meci, chiar in fata tarii gazda – Portugalia. Interesant este ca acum Romania joaca rolul Greciei – va avea onoarea de a deschide Euro 2016 printr-un meci in care se va confrunta cu Franta, organizatoarea turneului final.

Marile favorite pentru castigarea Euro 2016 sunt, pe langa tara gazda, Germania si Spania. Cel mai probabil vor exista insa si unele surprize – echipe mari care nu confirma asteptarile si echipe mici care reusesc sa se impuna nesperat.