Cele mai bune circuite exotice in 2019

Laos, Vietnam, Cambodgia, Sri Lanka, Thailanda, Seychelles, Madagascar, Maldive, Jamaica, Cuba, Costa Rica sau Filipine. Nu, nu suntem la ora de geografie. Toate aceste locuri minunate și pline de povești de spus nepoților te așteaptă la doar un clic distanță. Dacă ești în căutare de oferte circuite exotice, atunci operatorul de turism Dal Travel îți pune la dispoziție ceea ce îți dorești, la prețuri promoționale.

Exploraţi fermecătorul Laos de la nord la sud în decursul a opt zile minunate. Vizitaţi dealurile nordice, templele budiste strălucitoare și vibranta capitală Vientiane. Lăsați-vă fermecați de oamenii și de cultura din Laos. Călătoriți într-un ritm lent care vă permite să descoperiți și să înțelegeți cu adevărat comorile culturii locale.

Dacă ești în căutare de spiritualitate orientală, călătoria în Vietnam este un bun punct de plecare. Descoperă principalele sit-uri și vestigii istorice, explorează frumusețea neîmblânzită a Tam Coc-ului, vechile ruine My Son aflate în patrimoniul UNESCO și multe altele. Petreceți zile întregi cufundați în amețitoarea varietate culinară a Vietnamului și descoperiți toate secretele din spatele bucătăriei vietnameze vizitând pieţele locale. Vizitați orașele Hanoi și Ho Chi Minh, două orașe încărcate de istorie.

Lăsaţi-vă fermecaţi de cultura bogată și de istoria fermecătoare a Cambodgiei. Descoperiții povestea templelor budiste din Angkor și Battambang. Explorați amestecul de nou şi vechi din capitala regatului şi porniţi într-o aventură în delta Mekong pentru a descoperi fermecătoarele oraşe de-a lungul fluviului.

Dal Travel vă prezintă unul dintre cele mai apreciate circuite exotice din portofoliul său: Sri Lanka. Bucurați-vă de comorile și atracțiile de pe această insulă, între două cursuri de yoga. Pentru cei care vor să încerce un circuit ușor diferit, o vacanță culturală vă va ajuta să descoperiți splendorile din Sri Lanka, pentru o experiență de vacanță inedită. Puteți vizita vechi orașe fondate de imperii trecute care au stăpânit insula, temple și altare budiste, Sri Lanka fiind locul unde culturile asiatice, indiene, arabe și europene au fuzionat. Toate acestea și multe altele vor oferi o experiență unică de călătorie celor care doresc să descopere cultura milenară a insulei Sri Lanka.

Deși insulele Seychelles sunt o destinație iconică în special pentru iubitorii de plajă și soare, circuitul exotic oferit de Dal Travel te va ajuta să descoperi toate secretele acestei destinații exotice. Explorați plajele cu palmieri, sau mergeți pe trasee cu păduri luxuriante pentru a ajunge în cel mai înalt punct al insulei, pentru o panoramă deosebită.

Pentru iubitorii de snorkeling și scufundări printre recifuri de corali, circuitul exotic în Insulele Maldive le pică ca o mănușă. Această vacanță oferă câte o aventură pentru fiecare.aAcest tur vă oferă șansa de a vedea adevărata viață din Maldive, de a descoperi cultura, localnicii extrem de prietenoși, peisajele uimitoare și atmosfera magică a acestui paradis tropical.

Jamaica este o destinaţie minunată din Marea Caraibelor cu numeroase plaje cu nisip alb şi ape cristaline, cu o cultură artistică ce a depăşit cu mult hotarele restrânse ale insulei, şi cu o religie centrată pe rădăcinile africane ale insulei. Circuitul exotic de 8 zile este conceput astfel încât vizitatorii să surprindă și cuprindă întreaga esență a culturii jamaicane.

Filipine este o destinație turistică extrem de atrăgătoare care așteaptă să fie explorata și descoperită. Având peisaje spectaculoase, cultură și tradiții, acest circuit exotic se dorește a fi o adevărată desfătare a simțurilor.

Pentru alte circuite exotice 2019 nu ezitați că contactați un reprezentant al agenției de turism Dal Travel.