Cel mai bun pret la RCA si Casco este cu siguranta pe internet

In ultimul an, preturile pentru asigurarile RCA au crescut in mai multe randuri. Companiile de asigurari din Romania si-au modificat preturile, acuzand numarul mare de daune. Trebuie spus ca unele companii de asigurari au ajuns in situatii nedorite, tocmai pentru ca au oferit preturi prea mici la RCA, raportat la daune. Asadar, orice client ar trebui sa aleaga o asigurare RCA gandindu-se si la brandul asiguratorului (sa fie o companie de incredere), nu doar la pretul oferit.

Sa-ti doresti cel mai mic pret este normal, insa trebuie sa privesti situatia in ansamblu. Daca ai decis sa inchei asigurarea RCA (sau Casco) la o anumita companie de asigurare, abia atunci poti cauta cel mai bun pret pentru o polita RCA oferite de respectivul brand. Aici intervin brokerii de asigurari, intre care evident ca exista o concurenta acerba. Din nou, trebuie sa alegem doar brokeri de incredere, pentru a ne asigura de validitatea politei cumparate.

O alegere inspirata ar putea fi reprezentata de asigurarile comandate de la www.rcalatineacasa.ro. Acest broker de asigurari ofera preturi foarte mici, dar si servicii in beneficiul clientului. Spre exemplu, plata se poate face inclusiv cu cardul, online, daca nu se doreste plata ramburs sau prin transfer bancar. De asemenea, cu anumite carduri de credit se poate plati chiar si in rate fara dobanda, pentru ca efortul cumpararii sa fie minim.

Mai mult, polita va fi trimisa oriunde in Romania, prin curier, in mod gratuit. Aici se pot cumpara asigurari RCA si Casco, dar si alte tipuri de polite – de exemplu asigurari pentru proprietati imobiliare. Cel mai bun pret la RCA si Casco este cu siguranta pe internet, deci nu are rost sa-l cauti in agentii offline, acolo unde vei pierde si mult timp, cel mai probabil.