Cauti consumabile de calitate si la un pret bun?

Cand vine vorba de consumabile medicale, de intrumentele chirurgicale, de recipiente pentru deseuri medicale, saci autoclavabili sau orice alt tip de produse din acest domeniu trebuie sa luam cele mai bune decizii in ceea ce priveste locul de unde le achizitionam.

Ce sunt sacii autoclavabili?

Sacul autoclavabil este un recipient de unica folosinta, el este de obicei confectionat din polipropilena. Acesta este destinat procesului de sterilizare si igiena. Practic toate deseurile periculoase sau produsele ce au fost contaminate in laboaratoare medicale trebuie sa ajunga in acesti saci.

Deseurile medicale trebuie sa fie incinerate in maxim 48 de orele, unele dintre ele considerate foarte periculoase trebuie incinerate chiar in maxim 24 de ore. Ele trebuiesc colectate si depozitate conform normelor in vigoare si distruse in crematorii ecologice ce au fost create fix cu acest scop. Desi deseurile medicale sunt considerate extrem de periculoase, iar aruncarea lor in mediul inconjurator poate produce mult pagube ecosisemul si sunt daunatoare tuturor vietuitoarelor, inclusive omului, in tara noastra nu exista decat 11 astfel de crematorii. Acestea sunt insuficiente si nu o spun eu, ci specialistii in acest domeniu. Pana in anul 2008 toate deseurile medicale erau aruncate la gropile de gunoi ale orasului, desi normele europene interziceau acest lucru. Probabil ati auzit si voi cel putin o stire despre deseuri medicale extrem de periculoase aruncate pe campuri si chiar strazi.

Unde poti gasi consumbile medicale, dar si produse pentru depozitarea deseurilor medicale la un pret cat mai bun?

Esteto este unul din cei mai seriosi distribuitori de consumabile medicale si nu numai. La ei veti gasi atat produse de calitate, cat si preturi foarte accesibile. Veti gasi atat stocuri mari, cat si o gama variata de produse. Daca doriti produse de calitate la un pret cat mai bun, dar si livrare rapida in timpul promis atunci cu siguranta trebuie sa apelati la Esteto. Cu siguranta veti gasi la ei toate produsele de care aveti nevoie.

De ce este important ca produsele pe care le achizitionezi sa fie de calitate?

Atunci cand lucrezi in sistemul medical trebuie sa te asiguri ca esti protejat si ca pacientii tai au parte de ingrijirea pe care acestia o merita. Iar cei responsabili cu achizitionarea consumabilelor medicale trebuie sa se asigure ca achizitioneaza produse de calitate, caci fara ele cadrele medicale nu isi vor putea desfasura sub nici o forma activitatea.

Alege sa ii protejezi pe cei din jurul tau, alege produse de calitate care sa ii protejeze si astfel cadrele medicale sa le poata oferi ingrijirea de care ei au atat de mare nevoie. Stiu ca sistemul nostru medical este unul deficitar, dar prin lucruri mici putem ajuta la schimbarea acestui lucru. Schimbarea pleaca undeori de la cele mai mici lucruri. Atunci cand iei atitudine nu faci decat sa imbunatatesti si sa schimbi lucrurile, cu speranta ca si cei din jurul tau iti vor urma exemplul si vor face acelasi lucru. Schimbarea pleaca de la noi si uneori incepe chiar de la lucrurile cele mai mici.