Externalizarea serviciilor de call center, varianta ideala pentru performanta

Foarte multe companii din retail au nevoie de departamente de relatii cu clientii, insa in practica se observa ca, dincolo de un astfel de departament cu anumite atributii, este bine sa externalizezi partea de call center / contact center catre o firma de specialitate. De ce o astfel de abordare? Avantajele sunt multiple si incep prin… costuri. Este mult mai rentabil sa contractezi servicii de call center, mai ales daca in anumite perioade oricum nu ai flux continuu de comunicare cu clientii. Eviti sa platesti angajati care pur si simplu vor astepta apeluri de la clienti si colaborezi cu o firma de specialitate care are un portofoliu mai mare si care lucreaza de fapt pentru mai multe firme simultan, folosind la maximum potentialul de resurse umane din echipa sa.

Apoi, prin colaborarea cu o firma de call center, te bucuri de personal suficient in functie de nevoile tale (poti suplimenta sau diminua colaborarea, dupa caz) si mai ales de personal specializat, bine pregatit, care beneficiaza constant de training si suport. Nu mai ai grija resurselor umane in acest sector si nici nu trebuie sa te preocupe in mod direct pregatirea personalului. Dincolo de deciziile ce tin in mod direct de modul de comunicare dorit de tine, echipa va stii cum sa interactioneze cu clientii, cum sa iti creeze o imagine cat mai buna si sa le ofere oamenilor suportul real pe care il asteapta – date comerciale, tehnice, inregistrarea unor solicitari, pareri, reclamatii, rezolvarea unor probleme, directionarea unor situatii spre departamentele abilitate din compania ta etc.

Nu mai ai grijile specifice resurselor umane – concedii, probleme de sanatate, demisii… Contractezi un anumit volum de servicii, ai parte de personal mereu suficient pentru departamentul tau de call center si contact center. Colaborand cu o firma precum Best call, din Bucuresti, poti sa te bucuri si de alte avantaje specifice domeniului, de exemplu telemarketing si telesales. Astfel, nu doar ca fidelizezi clientii oferindu-le suport permanent, ci poti sa faci unele campanii dedicate de vanzari, marketing, inclusiv fidelizare prin mecanisme directe.

Nu stii ce avantaje iti poate oferi colaborarea cu o firma de call center concret pentru contextul in care se afla firma ta? Cauta datele de contact ale unei astfel de firme si solicita o intalnire pentru a ti se oferi sugestii clare. Oportunitati sunt multe si este pacat sa le ignori. Afacerea ta poate avea multe beneficii si poti creste in mod direct vanzarile.

„Oferim solutii profesionale de Call Center si Contact Center. Te ajutam sa construiesti relatii puternice si dinamice cu actualii clienti, conexiunea permanenta si fidelizarea acestora, precum si largirea portofoliului prin atragerea de noi potentiali clienti. Oferim servicii complete de Call Center, apeluri InBound si OutBound, Promovare, Vanzare, Intretinere, Fidelizare”, se precizeaza pe website-ul celor de la BestCall Sales & Marketing SRL.