Cele mai populare competitii din fotbal la pariuri online

Accesand un website de jocuri de noroc online licentiat in Romania, cel mai probabil pariurile sportive vor fi in prim-plan. Mergand mai departe, un click pe sectiunea de pariuri iti arata ce pretuiesc romanii cel mai mult: pariuri pe evenimente din fotbal. Sportul rege este mereu in atentia celor pasionati de aceste jocuri, fiind si cel mai popular sport in tara noastra – drept dovada stau audientele TV inregistrate de meciurile de fotbal. Dar care sunt cele mai interesante competitii fobalistice pentru pasionatii de pariuri online, gata mereu de a fi incluse in biletul zilei?

Pentru a afla acest lucru, cel mai simplu este de asemenea sa accesam o agentie de pariuri online, spre exemplu Unibet – una dintre cele mai apreciate in domeniu. In sectiunea de pariuri fotbal apar mereu cele mai interesante evenimente ale momentului, mai ales cele care sunt live chiar in momentul accesarii. Agentia propune mai departe evenimentele cu cei mai multi fani in randul pariorilor.

Pe primul loc este Champions League, acolo unde se joaca fotbalul adevarat, numit uneori si „fotbal extraterestru”, daca raportam calitatea Ligii Campionilor la calitatea unor competitii „obisnuite”. Europa League este pe pozitia a doua, ca orice „divizie secunda”, fiind „gradinita” care pregateste fotbalul pentru „scoala” Champions League.

Deloc surprinzator, urmeaza Liga I. Chiar daca este departe de visul Ligii Campionilor, fotbalul romanesc atrage multa pasiune prin faptul ca… este al nostru, este aproape de noi. Unii pariaza pur si simplu din pasiune fata de anumite echipe sau anumiti jucatori. Altii isi fac calcule strategice si considera ca unele jocuri pot fi destul de previzbile. Surprizele sunt insa foarte placute in Liga I, cu echipe care ajung neasteptat de sus in clasament, luptandu-se cu liderii „clasici” de genul Steaua si Dinamo.

Tot la pariuri sportive au succes si Premier League, Primera Division, dar si ligile de prim rang din Franta, Germania si Italia. Cel mai probabil, in curand in clasament va intra Euro 2016, care se apropie ca moment. Campionatul European de Fotbal 2016 va fi gazduit de Franta in perioada 10 iunie – 10 iulie 2016.