Servicii dedicate pentru animalele de companie

Intr-o societate moderna, animalele de companie au parte de tratament special; nu mai sunt asimilate posesiilor cu o utilitate practica evidenta, ci tin de partea noastra umana, de nevoia de a relationa cu aceste necuvantatoare. Efectul unui caine sau al unei pisici intr-o familie este deosebit de benefic, fapt indicat de numeroase studii. Animalele de companie au nevoie insa de ingrijire si de tratamente speciale – de la hrana dedicata, la diverse alte lucruri.

Daca unele elemente tin in mod direct de noi (spre exemplu mangaierea, joaca, vorbele placute adresate lor), in alte cazuri avem nevoie de servicii „din afara” – medicul veterinar, salonul de cosmetica, poate chiar o persoana specializata in plimbari pentru catei (in cazul in care stapanii sunt extrem de ocupati).

Servicii dedicate pentru animalele de companie sunt prezentate si pe www.transportcaini.ro. In acest caz, este vorba despre transport de caini si pisici in alte tari, in cele mai bune conditii. Transport international pentru animale se poate face in tari precum Ungaria, Anglia, Franta, Olanda sau Germania. Lista de destinatii este lunga si poate fi accesata online.

Cei interesati pot citi pe website detalii despre modalitatea de transport special dedicata cainilor si pisicilor, despre cadrul legal (destul de strict) si despre cum pot face o rezervare. Evident, orice intrebari isi pot gasi raspunsul rapid daca se alege contactul telefonic (numarul de telefon este precizat pe website). „Iubim animalele si stim ca stapanii lor isi doresc sa le ofere un confort sporit. Suntem adevarati specialisti in ceea ce priveste transportul cateilor si pisicilor”, spun reprezentantii International dogs & cats Travel.