Transport caini in Europa, in conditii sigure

Uniunea Europeana este o comunitate care aduce numeroase avantaje cetatenilor, inclusiv datorita legislatiei unitare in foarte multe privinte. Creste astfel nivelul de siguranta, multe prevederi sunt extrem de bine gandite si impuse la nivel european, in toate statele membre. Este si cazul transportului international de animale, unde se respecta, in Romania si in celelalte state, prevederi stricte ce garanteaza atat siguranta animalelor transportate, cat si siguranta generala a altor animale (si chiar a oamenilor) din respectivele tari.

Pentru transport caini in Europa in conditii sigure sunt necesare indeplinirea mai multor obligatii prevazute de legislatie. Proprietarii de caini se pot informa online cu privire la actele necesare sau pot contacta o firma specializata in transport international de animale de companie, daca vor colabora cu aceasta pentru calatoria efectiva a cainilor.

Un bun exemplu de companie specializata in transport caini international este firma care detine website-ul www.transport-caini.net. Cu sediul in Bucuresti, Str. Emil Racovita nr.16, bl R12, Sector 6, compania are deja experienta relevanta in domeniu, cunoaste bine legislatia europeana si o aplica integral la fiecare transport de caini realizat catre tari precum Ungaria, Austria, Franta, Germania, Olanda, Belgia sau Marea Britanie.

Proprietarii de caini care doresc transport international pentru prietenii lor necuvantatori vor observa ca firma mai sus mentionata detine autovehicule special adaptate si autorizate pentru transportul de lunga durata al animalelor vii. Astfel, masinile sunt dotate cu instalatie de climatizare automata (pentru incalzire si racire), inregistrator de temperatura, custi speciale etc. Mai mult decat atat, exista soferi profesionisti si ingrijitori cu experienta ce insotesc animalele transportate.

„Contactati-ne telefonic sau prin email si unul dintre specialistii nostri va va oferi toate informatiile privind activitatea noastra, preturile practicate si disponibilitatea in vederea efectuarii transportului”, se mentioneaza pe website-ul mai sus amintit.

Cei interesati de acest subiect pot vizita (si aprecia) pagina de Facebook (https://www.facebook.com/transport.caini.international) sau de LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/transport-caini-international). Astfel, se poate interactiona cu reprezentantii firmei atat telefonic, cat si prin email si chiar prin intermediul retelelor de socializare populare in Romania si la nivel international.