Livrarea in aceeasi zi, optiune tot mai des solicitata de clientii magazinelor online

Rabdarea nu este tocmai una dintre virtutile preferate ale oamenilor. Si nici nu ar trebui sa fie atunci cand este vorba despre comert, despre cumparaturi de orice fel. Nimeni nu isi doreste sa astepte la cozi imense in magazinele offline. La fel de adevarat este faptul ca nimeni nu doreste nici sa astepte acasa curierul timp indelungat.

Magazinele online trebuie sa aiba comanda pregatita in cel mai scurt timp din momentul in care aceasta este lansata de client. Mai departe, intra in „scena” curierul: acesta va trebui sa fie un super-erou care poate livra ultra-rapid pachetul, indiferent de continutul si greutatea acestuia.

Livrarea in aceeasi este cel mai nou „trend” in e-commerce. Clientii isi doresc un astfel de serviciu, iar magazinele au si ele doar avantaje in a oferi livrare rapida, alaturi de o companie partenera din industria de curierat. O asemenea optiune de livrare in aceeasi zi este cea oferita de Fastius Curier, prin Treispe – serviciul exclusiv dedicat magazinelor online.

„Treispe este primul serviciu de curierat dedicat exclusiv magazinelor online. Cu el, ai garantia ca orice comanda lansata pana la ora 13 e livrata in aceeasi zi, oriunde in Bucuresti. Astfel, tu vei putea sa te concentrezi imediat asupra vanzarilor urmatoare. Iar clientii vor fi impresionati de promptitudinea livrarii si vor reveni cu placere in magazinul tau online”, se mentioneaza pe www.fastiuscurier.ro.

Serviciul este dedicat magazinelor care au sediu / depozit / punct de lucru in zona Bucuresti – Ilfov. In prezent, livrarea in aceeasi zi se poate face doar local, dar trebuie subliniat ca piata din Bucuresti reprezinta chiar si jumatate din piata nationala pentru unele magazine online. Clientii din Bucuresti fac de asemenea comenzi de valori destul de mari si din ce in ce mai des.

Este bine ca orice magazin sa anticipeze aceasta dorinta a clientilor si sa nu astepte pana cand toti concurentii ofera deja livrare in aceeasi zi. In prezent, a oferi serviciul Treispe poate insemna un important avantaj competitiv, care se va „traduce” prin comenzi mai multe.

„Incheie chiar azi un contract pentru serviciul Treispe de la Fastius Curier si profita de tarife foarte convenabile. Contacteaza-ne la sales @ fastius.ro sau suna la 021.410.25.35”, se mai precizeaza pe website-ul companiei de curierat.