Un nou premiu primit de Unibet, operator de jocuri de noroc prezent si in Romania

Unibet, unul dintre cei mai importanti operatori de jocuri de noroc online din Europa, prezent si in Romania, a fost premiat recent in cadrul iGB Affiliate Awards 2016 pentru activitatea sa in domeniul poker-ului. Mai exact, Unibet a primit distinctia pentru „Cel mai bun program de afiliere pentru poker”, un premiu care se alatura unui palmares de exceptie ce include distinctii pentru inovatie si responsabiliate sociala in domeniul sau de activitate.

In ultimii ani, performanta Unibet a fost apreciata atat in astfel de competitii de notorietate internationala, cat si local, prin prisma cluburilor pasionatilor de jocuri de noroc. Spre exemplu, conform Ponturi-Bune.ro, cel mai cunoscut portal de pariuri sportive din Romania, Unibet este lider in clasamentele realizate pe de o parte prin prisma analizelor obiective cu privire la ofertele din piata (bonusuri, cote, platforma, acces mobil etc.), iar pe de alta parte pe baza feed-back-ului subiectiv al jucatorilor.

Evenimentul iGB Affiliate Awards 2016, desfasurat la Londra, a reprezentat cea de-a 10-a editie a acestei conferinte – cel mai mare eveniment de afiliere dedicat industriei de jocuri de noroc online. Cu mii de participanti, evenimentul a fost un adevarat spectacol – nu intamplator Gala de premiere s-a desfasurat pentru prima data intr-o locatie cu totul deosebita – Electric Brixton, scena a numeroase festivaluri, concerte si alte programe artistice.

iGB Affiliate Awards a inclus numeroase prezentari si evenimente, fiind un prilej pentru operatorii de jocuri de noroc de a-si intalni partenerii si clientii si de a le oferi tuturor o experienta aparte. Mare parte din program s-a desfasurat la Olympia Conference Centre din Londra, unde la standul Unibet au dat autografe doi dintre ambasadorii brandului – Glenn Hysen (Liverpool) si Glenn Hoddle (Tottenham Hotspur).

„Faptul ca adaugam un nou trofeu in palmares este o bucurie pentru echipa noastra, caci certifica (din nou) implicarea noastra activa in ultimii ani in cadrul comunitatilor de pasionati de jocuri de noroc online. Investim permanent in tehnologie si inovatie, dar punem mereu accent pe oameni, pe relatiile cu partenerii si clientii nostri. Unul dintre motivele pentru care Unibet a evoluat atat de mult la nivel european este abordarea prietenoasa a business-ului nostru si implicarea pe care o avem pentru a ne asigura ca oferim divertisment de calitate, in mod responsabil pentru societate”, a declarat Lucian Prisecaru, Country Manager Unibet Romania.

Cu peste 10,3 milioane de clienti din peste 100 de tari, Unibet este un operator de top in domeniul jocurilor de noroc in Europa, avand licente in tari precum Franta, Marea Britanie sau Italia, dar si in Romania (Decizia nr. 2164, conform Oficiului National pentru Jocuri de Noroc). Platforma Unibet, accesibila inclusiv in limba romana, include pariuri sportive online (chiar si pariuri live), casino, jocuri si poker online. Jocul responsabil, ca forma de divertisment pe internet, este in prim-plan in activitatea companiei, remarcandu-se sistemul inovator de siguranta a jucatorului cu depistare Precoce (PS-EDS). Acesta analizeaza comportamentul individual al clientilor pentru a asigura ca ei raman mereu in control si pentru a detecta cat mai devreme posibile probleme de comportament.