Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Sambata, 24 Martie
                   
 
 


» Inspecția judiciară: S-au prescris faptele procurorilor care au clasat cazul ”Shanghai”! Statul e disperat să secretizeze afacerea de sex și corupție China – România!

19 iulie 2011. Premierul Emil Boc inaugurează China Town, afacerea chinezilor din dosarul Shanghai. Printre acționari sunt chinezii Zhang Jian Jun (Mihai – în acel moment încă în stare de eliberare condiționată din închisoare pentru trafic transfrontalier și trafic sexual [...] Articolul Inspecția judiciară: S-au prescris faptele procurorilor care au clasat cazul ”Shanghai”! Statul e disperat să secretizeze afacerea de sex și corupție China – România! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Primele decizii la MTS: șefa de cabinet împinsă în Consiliul de Administrație la BTT Costinești, iar Joshua Castellano apare de mână cu directorul BTT!

  Generația tânără din politică: manifestanții din Piața Victoriei sunt ”Putori”, dar ”Famiglia” napolitană Castellano îi însoțește la întâlniri oficiale.   De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan Mirabela Elena Iancu, 31 de ani, a fost introdusă în Consiliul [...] Articolul Primele decizii la MTS: șefa de cabinet împinsă în Consiliul de Administrație la BTT Costinești, iar Joshua Castellano apare de mână cu directorul BTT! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Procesele lui George Copos, semnalate în 2012 de Comisia Europeană către ministrul justiției, au durat 6-8 ani, iar infracțiunile erau vechi de 15-18 ani!

Numele lui George Copos deschidea lista de guvernanți și politicieni pentru dosarele cărora Comisia Europeană solicita, în 2012, informații Guvernului României. Două dintre procesele lui Copos, patron la Rapid și vicepremier, porniseră de la investigații jurnalistice: Loteria I și Dosarul [...] Articolul Procesele lui George Copos, semnalate în 2012 de Comisia Europeană către ministrul justiției, au durat 6-8 ani, iar infracțiunile erau vechi de 15-18 ani! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Rețeaua ofițerilor pedofili și-a conservat puterea! Comisarul George Cioclea veghează azi peste 140 de milioane de euro pe an ca director economic la Primăria Sectorului 4!

DIICOT știe foarte bine de ce secretizează numele procurorilor care au clasat dosarul ”Shanghai”. Deși avea probe adunate împotriva lor, DIICOT nu a cercetat  zeci de ofițeri de poliție, de Gardă Financiară, din procuratura militară și din serviciile secrete care [...] Articolul Rețeaua ofițerilor pedofili și-a conservat puterea! Comisarul George Cioclea veghează azi peste 140 de milioane de euro pe an ca director economic la Primăria Sectorului 4! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Nea arbitru’ Drăgulin, ne dai și nouă mingea?!

Ovidiu Hațegan s-a întors în mijlocul acțiunii, precum celebrul ”Nea Drăgulin”, din reclama Bilka. Cum se jucau băieții cu mingea, dintr-odată ”centralul” a luat-o și a pus-o la punctul de la 11 metri. Sunt cel puțin cinci argumente pentru care [...] Articolul Nea arbitru’ Drăgulin, ne dai și nouă mingea?! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» „Să renunți la fapte înseamnă să renunți la libertate”

  Timothy Snyder nu ne cere timp, ci ceva mai prețios: implicare. Cum? Întâi, ne implicăm când ne punem convingerile și comoditățile sub semnul întrebării. Cartea lui, ”Despre tiranie – 20 de lecții ale Secolului XX”, apărută la Editura Trei, e [...] Articolul „Să renunți la fapte înseamnă să renunți la libertate” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Cum cheltuiesc pilele lui Codrin Ștefănescu banii oamenilor cu dizabilități: două imprimante care funcționau deja ”au fost instalate cu 8.000 de lei”!

de Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan   Pentru oamenii, pe bună dreptate, nelămuriți. ”De ce vă ocupați de lucruri mici?”, suntem întrebați. Pentru că meseria noastră, ca ziariști, nu e să impresionăm. O informație mică e, uneori, mai valoroasă decât [...] Articolul Cum cheltuiesc pilele lui Codrin Ștefănescu banii oamenilor cu dizabilități: două imprimante care funcționau deja ”au fost instalate cu 8.000 de lei”! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Doar 7 donatori de organe în România de la începutul lui 2018! Narcis Copcă se revoltă: ”Trebuie schimbări! Știți că la noi lista de transplant nu s-a auditat niciodată?!”

Managerul de la Sf. Maria spune că au existat trei plămâni, la Elias, Universitar și Municipal, dar că ei au fost contaminați cu bacterii.   Primul transplant de plămâni din România se amână. Asta deși, din decembrie 2017, Spitalul Sf. [...] Articolul Doar 7 donatori de organe în România de la începutul lui 2018! Narcis Copcă se revoltă: ”Trebuie schimbări! Știți că la noi lista de transplant nu s-a auditat niciodată?!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Răspuns oficial al UEFA: ”La noi nu există afaceri între UEFA și firmele directorilor”

de Theodor Jumătate și Cătălin Tolontan Gazeta a întrebat la UEFA, fără să ofere niciun nume, dacă regulile sale permit afaceri între organizația fotbalului european și firme pe care un director UEFA le deține. Adică ceea ce a făcut Ionuț [...] Articolul Răspuns oficial al UEFA: ”La noi nu există afaceri între UEFA și firmele directorilor” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Firma lui Lupescu a tipărit programul subțire al lui Mircea Sandu la prețul cărții de bucate a lui Jamie Oliver!

În anul 2010, Mircea Sandu câștiga la pas alegerile federale. De la tribună, „Nașul” flutură programul său, în format de revistă subțire. Conform dezvăluirilor lui Răzvan Burleanu și facturii publicate ieri de ”Adevărul”, acea broșură ușoară intitulată ”Programul Strategic al [...] Articolul Firma lui Lupescu a tipărit programul subțire al lui Mircea Sandu la prețul cărții de bucate a lui Jamie Oliver! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Interviul cu Sebastian Ghiță. Cum stăteau ei, săracii, șefii de spitale, la coadă la SRI!

E încă siderat că i s-a retras imunitatea. Așa s-a comportat Sebastian Ghiță, în interviul realizat la Belgrad de Ion Cristoiu. Nu mai pare furios, așa cum ni-l dezvăluiau casetele lăsate în urmă, de siguranță, precum cocoloașele precipitate de pâine [...] Articolul Interviul cu Sebastian Ghiță. Cum stăteau ei, săracii, șefii de spitale, la coadă la SRI! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Bombonica lui Codrin Ștefănescu – oameni plătiți de stat care lucrează la partid

Personajele: Codrin Ștefănescu – una dintre cele mai active voci ale PSD. Florinel Butnaru – președinte al Consiliul de monitorizare a implementării Convenției ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilități, fost senator PPDD trecut la PSD în 2012-2016. Iuliana Vizantin – [...] Articolul Bombonica lui Codrin Ștefănescu – oameni plătiți de stat care lucrează la partid apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Președintele Burleanu pus în fața adevăratului motiv al dezvăluirilor despre Lupescu

Astăzi, Răzvan Burleanu a fost invitat în studioul Pro X. Ioana Cosma l-a întrebat pe șeful FRF: ”De ce faceți aceste dezvăluiri despre firmele lui Ionuț Lupescu abia acum? Dacă apărați interesul membrilor afiliați de ce nu le-ați spus lor [...] Articolul Președintele Burleanu pus în fața adevăratului motiv al dezvăluirilor despre Lupescu apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Alin Petrache: ”Avem hârtie de la Kappa că a fost echipament original. De calitate inferioară, dar original”

de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan Scandalul echipamentului fake de la Rio se învârte în jurul banilor. Conform Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, COSR a fost prejudiciat. Conform COSR ”nu există prejudiciu” în contractul cu Pax [...] Articolul Alin Petrache: ”Avem hârtie de la Kappa că a fost echipament original. De calitate inferioară, dar original” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Lupescu și cutia cu iluzii pierdute

Houston, avem o problemă! Pe vremea când era director executiv la FRF, E aceeași societate pe care Ionuț luase licența și edita în 2005-2006 varianta românească a magazinului sportiv Kicker. În același timp, Kick Sport tipărea revistele interne ale FRF. [...] Articolul Lupescu și cutia cu iluzii pierdute apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Dosarul echipamentului olimpic: procurorii acuză, dar COSR nu dorește să-și recupereze banii de la cei care i-au dat țeapă la Rio!

La un an și jumătate de la primul articol al Gazetei, procurorii de la Sectorul 1 și polițiștii de la Direcția de Investigare a Criminalității Economice sunt pe punctul de a încheia dosarul echipamentului contrafăcut purtat de lotul [...] Articolul Dosarul echipamentului olimpic: procurorii acuză, dar COSR nu dorește să-și recupereze banii de la cei care i-au dat țeapă la Rio! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Așa arată pantofii poliției locale București după o purtare de doar două săptămâni! DNA a cerut documentele achiziției

Cei 300 de agenți de operativi ai Poliției Locale București au primit pantofi noi. ”Sunt niște pantofi de nuntă și botez, cu vârf ascuțit și incomozi, nu pentru umblat mult, pentru patrulat sau pentru alergat, dacă e cazul”, susține unul [...] Articolul Așa arată pantofii poliției locale București după o purtare de doar două săptămâni! DNA a cerut documentele achiziției apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» DIICOT secretizează numele procurorului care a clasat, fără să cerceteze, dosarul generalilor SRI, M.A.I. și al fratelui șefului SIE, recunoscuți de minorele abuzate sexual la ”Shanghai”!

Ironia destinului face ca Daniel Horodniceanu, șeful DIICOT, să ceară el însuși, chiar în aceste zile, dreptul de a nu fi cercetat în secret în dosarul DNA unde apare numele său. Și are absolută dreptate! Nimeni nu poate fi investigat, [...] Articolul DIICOT secretizează numele procurorului care a clasat, fără să cerceteze, dosarul generalilor SRI, M.A.I. și al fratelui șefului SIE, recunoscuți de minorele abuzate sexual la ”Shanghai”! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Burleanu, Sandu, Lupescu și bumerangul

Ceea ce Răzvan Burleanu acuză la Mircea Sandu este corect. Iar ceea ce a făcut Mircea Sandu a fost incorect. Incorect după toate standardele lumii civilizate, pe care Sandu le cunoaște foarte bine. Conflict de interese mare cât China „Nașul” [...] Articolul Burleanu, Sandu, Lupescu și bumerangul apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Suferința victimelor Hexi Pharma, prea mare pentru o justiție neîncăpătoare

Rechizitoriul a fost gata în martie 2017, dar abia acum câteva zile Curtea de Apel a decis definitiv cine va judeca Hexi Pharma: Tribunalul București.   Iată cât spațiu ocupă dosarul Hexi Pharma:   De Mirela Neag, Răzvan Luțac și [...] Articolul Suferința victimelor Hexi Pharma, prea mare pentru o justiție neîncăpătoare apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Mici necazuri pe axa DIICOT – Costa Rica. Motivarea unui judecător către un procuror: ”Trebuie să arătați o toleranță mai mare la controlul din partea presei și a cetățenilor”!

Într-o motivare argumentată pe îndelete, un judecător îi explică unui fost procuror DNA, acum la DIICOT, că ”trebuie să arătați o toleranță mai mare la controlul din partea presei, a ONG-urilor și a cetățenilor”!   de Mirela Neag și Cătălin Tolontan [...] Articolul Mici necazuri pe axa DIICOT – Costa Rica. Motivarea unui judecător către un procuror: ”Trebuie să arătați o toleranță mai mare la controlul din partea presei și a cetățenilor”! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Căsuțele de lemn cumpărate fără licitație de Primăria lui Băluță, afacere de familie!

  După investigația Gazetei, primarul a trimis Corpul de control ca să cerceteze achizițiile de la firma Primdent, companie pe care el însă o cunoaște foarte bine!   De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan Direcția Piețe de la [...] Articolul Căsuțele de lemn cumpărate fără licitație de Primăria lui Băluță, afacere de familie! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» DOCUMENT: Ministerul Justiției recunoaște către Parlament că ”doar 2% dintre inculpați sunt achitați definitiv, un procent excepțional de redus comparativ cu alte state”!

Un document obținut chiar de la Ministerul Justiției arată că acest minister și Parlamentul n-au fost preocupate de monitorizarea legalității și eficienței Parchetelor! Deși legea le impunea miniștrilor rapoarte anuale de concluzii despre procurori, de la Robert Cazanciuc la Tudorel [...] Articolul DOCUMENT: Ministerul Justiției recunoaște către Parlament că ”doar 2% dintre inculpați sunt achitați definitiv, un procent excepțional de redus comparativ cu alte state”! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» 8 ofițeri pensionari de Armată și Poliție, unii condamnați sau retrogradați, s-au angajat la ”Piețe” în Primăria Sectorului 4!

Cum au cumpărat cei de la PS4 căsuțe de 400 de euro bucata pe care au plătit 2.000 de euro!   De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan Direcția ”Piețe” de la Primăria Sectorului 4 este condusă de Dan [...] Articolul 8 ofițeri pensionari de Armată și Poliție, unii condamnați sau retrogradați, s-au angajat la ”Piețe” în Primăria Sectorului 4! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Colonelul condamnat pentru corupție din Primăria Sectorului 4 acuzat că a concediat o colegă cu handicap locomotor: ”De ce nu te înscrii în PSD?!”. El neagă, dar șeful său ezită: ”Nu spun că nu a zis”

Colonelul pensionat Simion Lincă, cel despre care o angajată spune că i-a cerut să se înscrie în PSD, a lucrat la Statul Major al Forțelor Terestre. Lincă a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare pentru că, alături [...] Articolul Colonelul condamnat pentru corupție din Primăria Sectorului 4 acuzat că a concediat o colegă cu handicap locomotor: ”De ce nu te înscrii în PSD?!”. El neagă, dar șeful său ezită: ”Nu spun că nu a zis” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Statul român a recuperat de la condamnați, în ultimul an, prejudicii cash de numai 25 de milioane de euro, mai puțin decât în 2016!

Mai mulți oficiali au acceptat să discute, sub condiția confidențialității, despre un subiect de mare actualitate și preocupare publică: prejudiciile. Ei recunosc că recuperările în bani sunt puține și că au scăzut în 2017 față de 2016! ”Recuperăm multe bunuri [...] Articolul Statul român a recuperat de la condamnați, în ultimul an, prejudicii cash de numai 25 de milioane de euro, mai puțin decât în 2016! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Primăria Sectorului 4 are șefi la „Piețe” un condamnat cu interdicție la funcții publice drept șef la juridic, iar ca șefă a corpului de control o condamnată în primă instanță pentru 40 de acte de luare de mită!

Simion Lincă, șeful biroului juridic de la direcția ”Piețe”, a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare cu suspendare pentru că a schimbat echipament militar vechi, subevaluat, contra anvelope Tofan, supraevaluate. Doina Lupu, șefa Corpului de Control tot la [...] Articolul Primăria Sectorului 4 are șefi la „Piețe” un condamnat cu interdicție la funcții publice drept șef la juridic, iar ca șefă a corpului de control o condamnată în primă instanță pentru 40 de acte de luare de mită! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Tudorel Toader cere revocarea Laurei Codruța Kovesi printr-un amestec de fapte și de lozinci național-comuniste

În sala plină de ziariști, cu intrare din Piața Constituției, ce ironie!, un eminent jurist a ratat dialogul cu cetățenii și a ales să se transforme în executant. Momente invizibile la televizor, reportaj cu transpirație, nervi și senzația că totul [...] Articolul Tudorel Toader cere revocarea Laurei Codruța Kovesi printr-un amestec de fapte și de lozinci național-comuniste apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Gabi Firea îi dă Cristinei Neagu cel mai mare salariu de bugetar din România: 22.000 de euro pe lună!

            În goana după imagine, primarul Capitalei cere Consiliului ridicarea bugetului pentru CSM București în 2018 la 15 milioane de euro, de cinci ori față de momentul fondării clubului! După Cristina Neagu, CSM a mai [...] Articolul Gabi Firea îi dă Cristinei Neagu cel mai mare salariu de bugetar din România: 22.000 de euro pe lună! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Motivarea Tribunalului în cazul consilierului de la Președinție și prieten al lui Secureanu: ”Jurnaliștii și-au respectat deontologia”. Apel către președintele Iohannis și către mișcările civice!

  Ieșirea publică de joi și ostilitatea președintelui Klaus Iohannis contra ziariștilor prezenți la Palatul Cotroceni încurajează limbajul urii care se propagă pe internet. Din diverse motive, a ajuns să fie o aventură să adresezi o întrebare unui oficial al [...] Articolul Motivarea Tribunalului în cazul consilierului de la Președinție și prieten al lui Secureanu: ”Jurnaliștii și-au respectat deontologia”. Apel către președintele Iohannis și către mișcările civice! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Lovitură de teatru: doi generali din serviciile secrete urmăriți de DIICOT, Crimă Organizată și SRI în dosarul Shanghai!

Episod dedicat Monei Dîrțu, un ziarist care s-a apucat să muncească, în loc să judece, după o simplă conferință de presă, cum au fost sute și vor mai fi mii.   Noi fotografii și fișe descoperite de ziar [...] Articolul Lovitură de teatru: doi generali din serviciile secrete urmăriți de DIICOT, Crimă Organizată și SRI în dosarul Shanghai! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» În timp ce Laura Kovesi a stat două ore în fața presei și a publicului, ministrul Tudorel Toader anunță, pentru ora 18, o ”informare de presă”, fără să răspundă la întrebări

Presa  a așteptat astăzi începutul și apoi finalul ședinței de Guvern ca să afle care este poziția Executivului în privința șefei DNA. Toată lumea e curioasă dacă, revenit precipitat din Japonia, Deocamdată, așa cum sună comunicatul Ministerului Justiției, Tudorel [...] Articolul În timp ce Laura Kovesi a stat două ore în fața presei și a publicului, ministrul Tudorel Toader anunță, pentru ora 18, o ”informare de presă”, fără să răspundă la întrebări apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Întrebarea la care n-a răspuns ministrul justiției: ”Pentru că legea vă obligă să prezentați în Parlament concluziile pe raportul DNA, de ce n-ați făcut-o și anul trecut?!”

Tudorel Toader a enumerat azi clădirile care vor ocupa noul Cartier al Justiției. Apoi a spus că ”potrivit legii voi prezenta Camerelor Reunite raportul privind Ministerul Public, DIICOT, DNA”. Și că joi va face o nouă declarație de presă în [...] Articolul Întrebarea la care n-a răspuns ministrul justiției: ”Pentru că legea vă obligă să prezentați în Parlament concluziile pe raportul DNA, de ce n-ați făcut-o și anul trecut?!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Renta viageră a campionilor a crescut cu 50% într-un an și jumătate, dar ei sunt supărați pentru că, în 2018, renta le-a fost înghețată

De Mirela Neag și Cătălin Tolontan   În anul 2000, ministrul Crin Antonescu și secretarul de stat Ioan Dobrescu au propus Parlamentului o nouă lege a sportului. Cei doi oameni care conduceau MTS au insistat ca, În anii ’90, [...] Articolul Renta viageră a campionilor a crescut cu 50% într-un an și jumătate, dar ei sunt supărați pentru că, în 2018, renta le-a fost înghețată apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» ”Doamna K” e datoare cu o explicație. Publică!

Multă minte aveau procurorul Onea, șeful DNA Ploiești, și procurorul Negulescu, colegul său, atunci când se refereau, pe Whats App, la ”Doamna K”. Codificare, nu glumă! Ăstia doi sunt precum cei care își pun pe un automobil BMW numărul PH [...] Articolul ”Doamna K” e datoare cu o explicație. Publică! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Răspunsul DNA. Când procurorii și inculpații se acuză reciproc de șantaj, să avem încredere în instituții, adevărul va fi aflat!

E foarte bine că DNA a reacționat rapid la înregistrările difuzate de deputatul Vlad Cosma. Comunicatul integral e aici, chiar pe siteul direcției. În esență, DNA spune că mesageri ai inculpatului Vlad Cosma i-au șantajat pe procurori că vor fi [...] Articolul Răspunsul DNA. Când procurorii și inculpații se acuză reciproc de șantaj, să avem încredere în instituții, adevărul va fi aflat! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Polițistul Brînduș, alt ofițer recunoscut la DIICOT de fetele abuzate, a ajuns în Secretariatul General al Guvernului și acum la Compania de Autostrăzi!

Date din dosar despre alți doi polițiști recunoscuți de victime: Ștefan Marinache și Sorin Brînduș. Procurorii l-au interceptat pe primul, polițistul Marinache, cum e invitat de șeful traficanților ca să facă Revelionul împreună. În ceea ce-l privește pe Sorin Brînduș, [...] Articolul Polițistul Brînduș, alt ofițer recunoscut la DIICOT de fetele abuzate, a ajuns în Secretariatul General al Guvernului și acum la Compania de Autostrăzi! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» RECUNOAȘTERI LA DIICOT: Marius Olteanu Felician,  procuror șef de secție la Curtea de Apel Militară, a fost indicat de o victimă de 16 ani drept prezent la discuții, când minora a fost obligată de chinezi să satisfacă un polițist. Victima scri

Procurorul militar Felician Marius Olteanu (dreapta), în momentul în care a fost recunoscut de una dintre victimele forțate de traficanți să se prostitueze. Ea s-a constituit parte civilă. Foto din arhivele avocaților. Polițistul Liviu Bărbos,  2005 (stânga), în momentul recunoașterii [...] Articolul RECUNOAȘTERI LA DIICOT: Marius Olteanu Felician,  procuror șef de secție la Curtea de Apel Militară, a fost indicat de o victimă de 16 ani drept prezent la discuții, când minora a fost obligată de chinezi să satisfacă un polițist. Victima scrie că procurorul a rămas în timpul acela cu o altă fată! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Polițistul Mândroc, cel recunoscut de o minoră obligată să facă sex cu el, a ajuns șeful firmei care asigură paza Stadionului Național!

Marian Ionel Mândroc este din 2016 administratorul și directorul general al firmei de protecție și pază Akyle Security, care are contracte cu Primăria Capitalei și cu aeroporturile Otopeni și Băneasa. Înainte, vreme de 8 ani, pînă în 2014, Mândroc a [...] Articolul Polițistul Mândroc, cel recunoscut de o minoră obligată să facă sex cu el, a ajuns șeful firmei care asigură paza Stadionului Național! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» RECUNOAȘTERI LA DIICOT: Marius Olteanu Felician,  procuror șef de secție la Curtea de Apel Militară, a fost indicat de o victimă de 16 ani drept prezent la discuții, când minora a fost obligată de chinezi să satisfacă un polițist. Victima scri

Procurorul militar Felician Marius Olteanu (dreapta), în momentul în care a fost recunoscut de una dintre victimele forțate de traficanți să se prostitueze. Ea s-a constituit parte civilă. Foto din arhivele avocaților. Polițistul Liviu Bărbos,  2005 (stânga), în momentul recunoașterii [...] Articolul RECUNOAȘTERI LA DIICOT: Marius Olteanu Felician,  procuror șef de secție la Curtea de Apel Militară, a fost indicat de o victimă de 16 ani drept prezent la discuții, când minora a fost obligată de chinezi să satisfacă un polițist. Victima scrie că procurorul a rămas în timpul acela cu o altă fată! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» RECUNOAȘTERI LA DIICOT: Marius Olteanu Felician,  procuror șef de secție la Curtea de Apel Militară, a fost indicat de o victimă de 16 ani drept prezent la discuții, când minora a fost obligată de chinezi să satisfacă un polițist. Victima scri

Procurorul militar Felician Marius Olteanu (dreapta), în momentul în care a fost recunoscut de una dintre victimele forțate de traficanți să se prostitueze. Ea s-a constituit parte civilă. Foto din arhivele avocaților. Polițistul Liviu Bărbos,  2005 (stânga), în momentul recunoașterii [...] Articolul RECUNOAȘTERI LA DIICOT: Marius Olteanu Felician,  procuror șef de secție la Curtea de Apel Militară, a fost indicat de o victimă de 16 ani drept prezent la discuții, când minora a fost obligată de chinezi să satisfacă un polițist. Victima scrie că procurorul a rămas în timpul acela cu o altă fată! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» RECUNOAȘTERI LA DIICOT: Marius Olteanu Felician,  procuror șef de secție la Curtea de Apel Militară, a fost indicat de o victimă de 16 ani drept prezent la discuții, când minora a fost obligată de chinezi să satisfacă un polițist. Victima scri

Procurorul militar Felician Marius Olteanu (dreapta), în momentul în care a fost recunoscut de una dintre victimele forțate de traficanți să se prostitueze. Ea s-a constituit parte civilă. Foto din arhivele avocaților. Polițistul Liviu Bărbos,  2005 (stânga), în momentul recunoașterii [...] Articolul RECUNOAȘTERI LA DIICOT: Marius Olteanu Felician,  procuror șef de secție la Curtea de Apel Militară, a fost indicat de o victimă de 16 ani drept prezent la discuții, când minora a fost obligată de chinezi să satisfacă un polițist. Victima scrie că procurorul a rămas în timpul acela cu o altă fată! apare prima dată în Cătălin Tolontan.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 187 | utilizatori online 28