Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Vineri, 15 Decembrie
                   
 
 


» Lovitură după ce dosarul Hexi a devenit public: 5 laboratoare demonstrează că dezinfectanții erau falsificați și ineficienți. Au picat chiar și testele de la laboratorul lui Condrea!

Achimaș Cadariu și Monica Pop află azi dintr-un dosar penal ceea ce românii au înțeles de la început: biocidele sever diluate periclitează oamenii, nu omoară germenii!     De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan În sfârșit, oamenii pot [...] Articolul Lovitură după ce dosarul Hexi a devenit public: 5 laboratoare demonstrează că dezinfectanții erau falsificați și ineficienți. Au picat chiar și testele de la laboratorul lui Condrea! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Cum ar fi evoluat dosarele Ridzi, Udrea și Secureanu dacă ar fi fost în vigoare modificările de lege propuse de Parlament

Ca jurnalist, sunt obligat să am o distanță față de orice autoritate. DNA și Laura Kovesi nu fac excepție. Am găzduit aici, încă de acum doi ani și jumătate, mărturia unui judecător care vorbea despre aparițiile anormale ale lui Florian [...] Articolul Cum ar fi evoluat dosarele Ridzi, Udrea și Secureanu dacă ar fi fost în vigoare modificările de lege propuse de Parlament apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Mii de oameni așteaptă câte 6 ore ca să-și salute Regele, coada șerpuiește până spre parcarea Sălii Palatului!

Pe 5 decembrie, spre seară, când moartea Regelui se anunțase de câteva ore, pe gardul Palatului Regal luminau, stinghere, cel mult 20 de lumânări. Eram cu un coleg de redacție, cu fesurile îndesate pe cap. Un fotoreporter s-a apropiat, stătea [...] Articolul Mii de oameni așteaptă câte 6 ore ca să-și salute Regele, coada șerpuiește până spre parcarea Sălii Palatului! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Ce diferență între decorul Casei Poporului și imaginile de la Palatul Regal!

Pentru cine a urmărit ceremoniile funerare de azi, senzația este izbitoare. Noi trăim de aproape 30 de ani într-o scenografie pe care abia în astfel de momente o conștientizăm în adevărata ei toxicitate. Am crezut că am scăpat de comunism, [...] Articolul Ce diferență între decorul Casei Poporului și imaginile de la Palatul Regal! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Imaginile cu adevărata față a spitalului Nasta – cea în care suferă și pacienții și medicii

de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan Institutul de boli de plămâni Marius Nasta funcționează în mai multe corpuri de clădire. Sediul central se găsește în șoseaua Viilor. În această clădire, pe un traseu prudent controlat, managerul Gilda Popescu a invitat vineri câteva televiziuni, [...] Articolul Imaginile cu adevărata față a spitalului Nasta – cea în care suferă și pacienții și medicii apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Misterul omului căzut pe fereastră la Hotelul Sport din Complexul ”Lia Manoliu”. Se încearcă ștergerea înregistrărilor

de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan   Aproape de zorii zilei de duminică, la Hotelul Sport din Complexul ”Lia Manoliu” un om a căzut de la etajul 2, în circumstanțe încă neclare. El s-a rănit grav. ”Era un [...] Articolul Misterul omului căzut pe fereastră la Hotelul Sport din Complexul ”Lia Manoliu”. Se încearcă ștergerea înregistrărilor apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Managerul de la Spitalul ”Nasta” a chemat azi televiziunile ca să atace  Gazeta, dar n-a amintit nimic despre achizițiile de materiale sanitare de 2,3 milioane de lei, fără licitație! După-amiază, ministrul a demis-o!

Criza de medicamente și materiale sanitare din spitale are drept una dintre cauze felul în care este trucată cumpărarea în SEAP, ca să câștige firmele favorizate.   de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan Patru televiziuni, Prima TV, Kanal D, Antena 1 și Digi [...] Articolul Managerul de la Spitalul ”Nasta” a chemat azi televiziunile ca să atace  Gazeta, dar n-a amintit nimic despre achizițiile de materiale sanitare de 2,3 milioane de lei, fără licitație! După-amiază, ministrul a demis-o! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Cu vechea conducere în închisoare, actuala conducere de la Spitalul ”Nasta” cumpără la preț triplu alimente pentru bolnavi, fără licitație!

Corpul de Control al ministrului Bodog recomandă destituirea șefilor de la Spitalul de Pneumoftiziologie din București. Inspectorii au descoperit inclusiv de ce ajung să lipsească medicamentele din spital. Managerul Gilda Popescu susține însă că totul e o vânătoare a ministrului [...] Articolul Cu vechea conducere în închisoare, actuala conducere de la Spitalul ”Nasta” cumpără la preț triplu alimente pentru bolnavi, fără licitație! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Nemuritoarele lucruri mici, inginerești, ale Regelui Mihai

Locul a fost neașteptat. Am avut acest privilegiu, să stau în apropierea Regelui Mihai. Era la New York, undeva la finalul anilor ’90, când se organiza un festival al românilor din exil. Mai mulți ziariști au participat la o întâlnire [...] Articolul Nemuritoarele lucruri mici, inginerești, ale Regelui Mihai apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Alianță surpriză a partidelor din Sectorul 2: ”Azi vrem să luăm de la biserici ca să plătim 2,4 milioane de lei din datoriile Spitalului Sf. Pantelimon”!

  Bugetul inițial pe 2017 era 10 milioane de lei la culte și zero lei la spitale și acum consilierii vor să îl modifice. Potrivit consilierilor, Primăria Sectorului 2 poate sprijini două spitale: Sf. Pantelimon și Institutul Clinic Fundeni, dar [...] Articolul Alianță surpriză a partidelor din Sectorul 2: ”Azi vrem să luăm de la biserici ca să plătim 2,4 milioane de lei din datoriile Spitalului Sf. Pantelimon”! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Omagiul Gazetei Sporturilor la moartea Regelui Mihai: ”Caracterul este destin”

”Caracterul este destin”. Cu aceste cuvinte se deschide jurnalul Reginei Maria, soția Regelui Ferdinand și bunica Regelui Mihai I, cel care s-a stins din viață azi, la vârsta de 96 de ani. Și poate că nimic nu exprimă mai bine [...] Articolul Omagiul Gazetei Sporturilor la moartea Regelui Mihai: ”Caracterul este destin” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» După bătaia din Piața Victoriei și înaintea mitingurilor PSD: să nu dărâmăm încrederea în jandarmi, că vom ajunge să ne reglăm conturile între noi!

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu cere demisii în MAI pentru că a văzut pe imagini că ”jandarmii erau prieteni cu golanii”. Da, jandarmii au relații cu protestatarii, cu ultrașii, mai ales cu cei turbulenți. Și iată de ce!   Microbiștii știu bine Jandarmeria, [...] Articolul După bătaia din Piața Victoriei și înaintea mitingurilor PSD: să nu dărâmăm încrederea în jandarmi, că vom ajunge să ne reglăm conturile între noi! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Imagini noi cu incidentul din Piața Victoriei. Protestatarul Sandi Matei: ”Da, l-am lovit cu pumnul în față pe bătrân, dar după ce m-a înjurat și mi-a dat cu rucsacul peste umăr!”

Gabriela Firea a dat urii noastre reciproce un spațiu de întâlnire. Și inevitabilul s-a produs. Sîmbătă dimineață, la 10:54, doi oameni s-au luat la bătaie în Piața Victoriei. Ora exactă e ușor de stabilit pentru că există înregistrări. S-au bătut [...] Articolul Imagini noi cu incidentul din Piața Victoriei. Protestatarul Sandi Matei: ”Da, l-am lovit cu pumnul în față pe bătrân, dar după ce m-a înjurat și mi-a dat cu rucsacul peste umăr!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Ministerul Sănătății recunoaște ”situația grea” de la Sf. Pantelimon, dar îl ia peste picior pe medic: ”S-a decompensat!”

La doi ani de la ”Colectiv”, în sistemul medical românesc revine ideea: ”Ne descurcăm, nu vă băgați că e o problemă internă a noastră!”. Conducerea Spitalului de Urgență Sf. Pantelimon și Ministerul Sănătății au reacționat similar la criza medicamentelor și la lipsa [...] Articolul Ministerul Sănătății recunoaște ”situația grea” de la Sf. Pantelimon, dar îl ia peste picior pe medic: ”S-a decompensat!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» La mulți ani, Românie autoritară! Ce s-a întâmplat azi-noapte la Spitalul Sf. Pantelimon

Primele minute ale Zilei Naționale au consemnat, în Spitalul de Urgență Sf. Pantelimon, un anunț către 112: ”Nu mai trimiteți cazuri de obstetrică-ginecologie că închidem secția pentru că nu mai avem de nici unele!”. Sf. Pantelimon este Spitalul de Urgență [...] Articolul La mulți ani, Românie autoritară! Ce s-a întâmplat azi-noapte la Spitalul Sf. Pantelimon apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Toyota își face reclamă pe tricourile CSM Steaua București, dar mașinile le ia clubul privat al lui Virgil Stănescu!

  De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan Pe 10 noiembrie 2015, echipa de baschet Steaua CSM EximBank București anunța ”încheierea unui parteneriat  cu Toyota”. Cinci mașini Toyota Auris intră ”în acest parteneriat”. Termenul ”parteneriat” este preferatul ”entității” CSM Steaua [...] Articolul Toyota își face reclamă pe tricourile CSM Steaua București, dar mașinile le ia clubul privat al lui Virgil Stănescu! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Om fi oameni, dar pentru cei care ne conduc nu suntem persoane!

Astăzi e nevoie de Departamentul de Stat al SUA să ne avertizeze, acum 16 ani făceam înaintea UE o lege bună!   SC Parking SA este o societate înființată de Primăria Focșani ca să gestioneze parcările din oraș. Modelul există și în [...] Articolul Om fi oameni, dar pentru cei care ne conduc nu suntem persoane! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» După demonstrațiile de azi: nimic nu e pierdut, totul se joacă!

Dacă ai șansa să ajungi la 4 ani pe stadion, înveți câteva lucruri. Întâi, că dacă plouă, indiferent ce ai face, ajungi să te uzi la fund. Vrei fără riscuri, stai acasă! În ciuda înghesuielii, ”s-a umplut, dom’le!”, mereu mai e [...] Articolul După demonstrațiile de azi: nimic nu e pierdut, totul se joacă! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Gestul lui Dumitru Graur

Când, cu luni în urmă, Dumitru Graur a venit în redacția ziarului și ne-a anunțat că vrea să organizeze o gală la Ateneu care să celebreze presa sportivă, i-am oferit un pahar de apă. ”Vă e bine?”. După o viață de comentator [...] Articolul Gestul lui Dumitru Graur apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Becali și Dică – adevărul dureros al unei relații

După meciul de la Plzen, pierdut de Steaua cu 2-0, Gazeta Sporturilor l-a ironizat pe Gigi Becali pe pagina întâi. Ziarul i-a cerut demisia din postura de antrenor, de vreme ce el a făcut echipa. Lucru pe care singur l-a recunoscut. [...] Articolul Becali și Dică – adevărul dureros al unei relații apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Primăria București stă de un an într-o clădire fără recepție făcută și fără aviz ISU! Pompierii confirmă: ”Primăria nu are autorizație!”

  De Mirela Neag și Cătălin Tolontan Haosul de pe străzile Capitalei se regăsește în organizarea din birourile Primăriei. Sau poate că e invers. Ca în principiul vaselor comunicante, nivelul agitației și al precarității se transmite, omogenizator și riscant, între sediul [...] Articolul Primăria București stă de un an într-o clădire fără recepție făcută și fără aviz ISU! Pompierii confirmă: ”Primăria nu are autorizație!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Omul care nu participă la nicio lansare a cărților sale își lansează un nou titlu

„Suporterii se numesc așa pentru că suportă, suferă”, crede Radu Cosașu. Tot el s-a uitat la TV și a născocit acum câteva săptămâni în Gazetă vorba ”analiști și banaliști”, pe care de ani de zile o gândim toți, dar n-am știut cum [...] Articolul Omul care nu participă la nicio lansare a cărților sale își lansează un nou titlu apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Dacă Erdogan este întrebarea, Burleanu este răspunsul

 Răzvan Burleanu, șeful FRF, a postat pe Facebook o fotografie dând mâna cu Recep Erdogan, președintele Turciei. Înainte de orice, cine este Recep Erdogan? Este ”padișahul nostru”, omul care acuză ”statul paralel” și care își începe discursurile țipând ”Ia ascultă, [...] Articolul Dacă Erdogan este întrebarea, Burleanu este răspunsul apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Mâine începe procesul: 132 de spitale contra Hexi Pharma

de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan A trecut un an și jumătate de când, într-o după-amiază caldă de Florii, Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma, a fost chemată urgent la fabrică de Dan Condrea. Pe drum, patronul îi cumpără [...] Articolul Mâine începe procesul: 132 de spitale contra Hexi Pharma apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Două treimi din publicul TV câștigă sub 450 de euro per familie! Aceștia sunt oamenii trădați de ”politica Dragnea”

18 milioane de români au acces la televizor. ”Publicul TV”. Analiza veniturilor arată cât de întinsă este săracia. 60% dintre potențialii telespectatori au un venit mediu de sub 714 lei per membru de familie. Consecința? Două treimi din familiile de [...] Articolul Două treimi din publicul TV câștigă sub 450 de euro per familie! Aceștia sunt oamenii trădați de ”politica Dragnea” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Motivare importantă a Înaltei Curți: dacă lucrați la stat, aveți un temei să dați documente secrete presei, în interes public!

Înalta Curte a făcut publică motivarea în procesul în care au fost condamnați: Sorin Alexandrescu, șef Antena Group – 4 ani și jumătate cu executare pentru șantaj. Camelia Voiculescu, acționar Antena Group – 1 ani și 6 luni cu suspendare pentru [...] Articolul Motivare importantă a Înaltei Curți: dacă lucrați la stat, aveți un temei să dați documente secrete presei, în interes public! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Emil Hurezeanu despre serviciul pe care l-a făcut Regele Mihai țării când i-a întins mâna lui Ion Iliescu

Astăzi, când 3,5 milioane de români locuiesc, învață și muncesc în străinătate, poate că nu ne mai aducem aminte. Vreme de 50 de ani, un român plecat în afară era ”un fugar”. Un dușman al regimului de la București și, [...] Articolul Emil Hurezeanu despre serviciul pe care l-a făcut Regele Mihai țării când i-a întins mâna lui Ion Iliescu apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Cum să cheltuiești 1,6 milioane de euro, pe an, bani publici, din postura lui David Copperfield

de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan În ultimii cinci ani publicul n-a cunoscut culisele din spatele echipei CSM CSA Steaua EximBank. Logic, de vreme ce însuși creierul operațiunii, Virgil Stănescu a avut o poziție magică și neclară. Stănescu a fost [...] Articolul Cum să cheltuiești 1,6 milioane de euro, pe an, bani publici, din postura lui David Copperfield apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Banca publică EximBank recunoaște oficial că, deși își face reclamă pe tricourile echipei de baschet Steaua, banii îi dă clubului privat Atletic!

Victor Ponta și-a donat mărirea de salariu către CSA Steaua, dar, fără să știm, donăm și noi o groază de bani: de la Armată, Primărie și EximBank! Nu doar că Ministerul Apărării achită costuri anuale de 400.000 de euro pentru echipa [...] Articolul Banca publică EximBank recunoaște oficial că, deși își face reclamă pe tricourile echipei de baschet Steaua, banii îi dă clubului privat Atletic! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» Micii noștri Thori

S-au ridicat în picioare la auzul imnului. Sunt fete și băieți îmbrăcați în tricouri albe, aproape toți cei 32 de „samura”. E corect spus ”aproape”, pentru că unii dintre ei sunt în dilemă dacă se vor retrage până la Tokyo [...] Articolul Micii noștri Thori apare prima dată în Cătălin Tolontan.

» NOI DOCUMENTE: Clubul public al Armatei, unde Virgil Stănescu este șef de secție, a prelungit până în 2021 afacerea făcută cu clubul privat de baschet al lui Virgil Stănescu!

Stănescu și-a fondat clubul privat, pe nume Atletic, în 3 august 2012. La doar cinci zile, pe 8 august 2012, Steaua lui Boroi și Talpan cedează către Atletic managementul întregii sale secții de baschet. Virgil Stănescu devine președinte la secția de [...]

» MAPN: ”Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a trimis Corpul de Control la clubul Steaua”!

Gazeta Sporturilor a solicitat azi un comentariu al ministrului Apărării, Mihai Fifor, în urma dezvăluirilor despre felul în care CSA Steaua a încheiat protocolul cu Atletic. În toată această perioadă, Virgil Stănescu a fost și președintele secției de baschet a clubului [...]

» Cinci asemănări frapante între dosarul lui Liviu Dragnea și cel al Elenei Udrea

Ce similitudini pot exista între gala de box profesionist Bute – Mendy, finanțată de la stat, și asfaltarea drumului județean Dâmbovița Gratia – Dobrotești, cu tranziție prin  Siliștea și Ciolănești? De fapt, există multe coincidențe. Pentru că fenomenele acuzate sunt [...]

» Oprescu & Co avertizați în ”Parlamentul” Capitalei: ”La CSM deturnați fondurile bucureștenilor pentru alte prostii!”

Clubul sportiv al Capitalei a fost creat în 2007 ”ca să facă copiii dintre blocuri mișcare și sport”. Aceasta a fost condiția pe care au pus-o aleșii bucureștenilor când au votat propunerea primarului Adriean Videanu. Sub domnia lui Oprescu, Sava [...]

» Directorul CSM București: ”I-am dat primarului Oprescu, în scris, că Primăria e păgubită și el a mers înainte!”

După abuzuri și nedreptăți, unde rămâne loc de speranță? Retrogradarea voită a echipei de baschet CSM București e un caz ilustrativ pentru ce a însemnat primarul Sorin Oprescu în București. Și cum se continuă, la fel, în epoca primarului Gabriela [...]

» Bufoni la patul de moarte al Regelui

Regele Mihai e grav suferind și o vibrație pare că se simte în eter, același aer rarefiat prin care altădată veneau mesajele radio ale lui Mihai I către poporul său. Ca în decembrie 1989, când Timișoara se ridicase. Noi, restul țării, știam [...]

» Documente: Cu 5 milioane de euro, Primăria a cumpărat retrogradarea la masa verde a echipei sale de baschet! La final pierde și locul!

Fondat în 2007, CSM București își face și echipă de baschet masculin, care ajunge să joace în Liga Națională. În 2013, se semnează un protocol în trei: clubul de baschet al Primăriei Capitalei – nou promovata CSA Steaua – Clubul privat [...]

» România, Europa, 2017: Cele mai multe spoturi pe TV le are compania pharma care vinde medicamente de regenerare a părului și anticârcelul lui Șumudică!

În primăvara lui 2016, aflat în luptă pentru titlu cu Steaua, antrenorul Marius Șumudică, de la Astra Giurgiu,  făcea reclamă ludică și involuntară pilulelor efervescente AntiCârcel. ”În timp ce Steaua ia vitamine pretențioase din Germania, eu mă tratez cu Anticârcel. I-am [...]

» Clubul Primăriei a angajat un fost general MAI cu pensie de 15.000 de lei

Venit din zona de protecție PD-L, chestorul Niculae Cheșnoiu s-a convertit cu succes la PSD. Înainte de CSM, a fost de asemenea consilier la MTS, unde a fost premiat cu 15.000 de lei. Banii i-a luat pentru contraperformanța României de la Rio, [...]

» Stadionul din Craiova a fost ”privatizat” încă înainte de inaugurare!

Emisiune acum câteva minute pe Pro X, fostul sport.ro. Prin telefon, intră Marcel Popescu, președintele clubului CSU Craiova. ”Avem un contract de exclusivitate cu Primăria ca să folosim noi stadionul. Nici o echipă nu poate juca aici fără acordul nostru!”, spune Marcel [...]

» O scenă de redacție

Vineri seară, live din redacția Gazetei Sporturilor. Adi Florea, șef la fotbal și unul dintre ziariștii cu păr alb, tobă de sport, lansează provocarea către Alin Buzărin. ”Buză”, freelancer cu rubrică în gsp, s-a aciuat de câteva săptămâni într-o redacție pe [...]

» În locul lui Elo, publicul l-a fluierat pe Alibec!

Joi, Alibec a ieșit în lacrimi de pe Național Arena, în apostrofările tribunei. Era doar finalul huiduielilor. Pe vremuri, înainte de a-și mustra propriul jucător la fiecare fază, publicul l-ar fi fluierat manierat pe prefăcutul Elo, omul cu hențul. Tocat mărunt cu [...]
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 480 | utilizatori online 32