Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Marti, 20 Martie
                   
 
 


» Ayelet Gundar-Goshen – Trezirea leilor. Trei lucruri cu care am rămas după această carte

Ayelet Gundar-Goshen mi-a intrat brusc la corazonul livresc atunci când i-am citit excelenta carte O noapte, Marcovici. Pe scurt, așa,... The post Ayelet Gundar-Goshen – Trezirea leilor. Trei lucruri cu care am rămas după această carte appeared first on Cristian China-Birta.

» Povestea doamnei Murasaki – Liza Dalby. Trei lucruri cu care am rămas după această carte

Povestea doamnei Murasaki a venit firesc după ce am citit Povestea lui Genji. Căci și Liza Dalby (marketingul autoarei zice... The post Povestea doamnei Murasaki – Liza Dalby. Trei lucruri cu care am rămas după această carte appeared first on Cristian China-Birta.

» Povestea lui Genji de Murasaki Shikibu – trei lucruri cu care am rămas după această carte

Povestea lui Genji – Murasaki Shikibu (Polirom, 2017) a fost un cadou de la colegii din agenție, de ziua mea.... The post Povestea lui Genji de Murasaki Shikibu – trei lucruri cu care am rămas după această carte appeared first on Cristian China-Birta.

» Împotriva curentului de critică literară de azi, cu drag și pe alocuri cu oareșce admirație…

Citesc mult. Mă rog, așa cred eu. Alții cască gura a mirare când le spun că sub 50 de cărți... The post Împotriva curentului de critică literară de azi, cu drag și pe alocuri cu oareșce admirație… appeared first on Cristian China-Birta.

» România este o țară care produce orbi…

Despre THATS am aflat în contextul Chivas Venture, excelenta competiție de antreprenoriat social. Și mi-a plăcut în așa măsură când i-am... The post România este o țară care produce orbi… appeared first on Cristian China-Birta.

» Despre importanța feedbackului după o campanie cu bloggeri

Recent am împlinit 10 ani de blogging. Cu peste 13.000 de articole scrise. Din acești ani, 5 i-am petrecut și în... The post Despre importanța feedbackului după o campanie cu bloggeri appeared first on Cristian China-Birta.

» Top 10 vinuri rose românești

Inițiez acest top vinuri rose românești pentru că vreau să existe pentru cei care îmi fac onoarea să mă citească... The post Top 10 vinuri rose românești appeared first on Cristian China-Birta.

» Nord Natural – un ”food hub” de unde puteți cumpăra mâncare de Bucovina

Nord Natural a intrat natural (ah, ce joc de cuvinte am prestat… :D) pe radarul meu de om trecut ușurel... The post Nord Natural – un ”food hub” de unde puteți cumpăra mâncare de Bucovina appeared first on Cristian China-Birta.

» Spotify a intrat oficial în România! Costă 4,99 de EURO pe lună

Spotify a intrat oficial în România. Asta este vestea muzicală, ca să îi zic așa, pe care o așteptam de... The post Spotify a intrat oficial în România! Costă 4,99 de EURO pe lună appeared first on Cristian China-Birta.

» Clatette sau #AșaÎncepe povestea primul brand românesc de clătite ready made

Clatette a intrat instant în sertarul ăla din corazonul meu unde țin brandurile. Și nu pentru că sunt mare mâncător... The post Clatette sau #AșaÎncepe povestea primul brand românesc de clătite ready made appeared first on Cristian China-Birta.

» Cum poți câștiga un Audi RS5 și alte premii zilnice cu aplicația MyVodafone (P)

Despre noua aplicație My Vodafone v-am mai spus. Acum revin cu informații despre o super-campanie, una în care puteți câștiga... The post Cum poți câștiga un Audi RS5 și alte premii zilnice cu aplicația MyVodafone (P) appeared first on Cristian China-Birta.

» Spune-mi ce pasiune ai, ca să îți spun ce poți deveni, nu ce ești

Haideți să începem cu un filmuleț care se potrivește MINUNAT cu subiectul acestui articol. Oprește-te o clipă din ce faci.... The post Spune-mi ce pasiune ai, ca să îți spun ce poți deveni, nu ce ești appeared first on Cristian China-Birta.

» Cum s-a întâmplat ca peste 100.000 de copii din România să fie un pic mai siguri

”... și când mi-a zis fata ai de pe internet, care zicea că o cheamă Daniela și că are 20... The post Cum s-a întâmplat ca peste 100.000 de copii din România să fie un pic mai siguri appeared first on Cristian China-Birta.

» Cum s-a întâmplat ca peste 100.000 de copiii din România să fie un pic mai siguri

”... și când mi-a zis fata ai de pe internet, care zicea că o cheamă Daniela și că are 20... The post Cum s-a întâmplat ca peste 100.000 de copiii din România să fie un pic mai siguri appeared first on Cristian China-Birta.

» De ce oamenii care nu au licărul în ochi eșuează în business

Sunt antreprenor de mai bine de 10 ani. Și cred cu tărie că este ceea ce mi se potrivește în... The post De ce oamenii care nu au licărul în ochi eșuează în business appeared first on Cristian China-Birta.

» Vinuri rose românești – Top 10 făcut pe baza recomandărilor voastre

Inițiez acest top vinuri rose românești pentru că vreau să existe pentru cei care îmi fac onoarea să mă citească... The post Vinuri rose românești – Top 10 făcut pe baza recomandărilor voastre appeared first on Cristian China-Birta.

» #DinBulaMea Episodul: Doamne, da-mi putere, ca nesimtit pot sa fiu cateodata…

Sa va explic. Cum iesi de la statia de metrou Victoriei langa cladirea Orange, una din variantele ca sa ajungi... The post #DinBulaMea Episodul: Doamne, da-mi putere, ca nesimtit pot sa fiu cateodata… appeared first on Cristian China-Birta.

» #DinBulaMea Episodul: Sic Tranzit Gloria Influencerilor

În Roma Antică exista instituția triumfului. Adică un mare grangure, după ce făcea ceva frumos, cât de cât (de regulă... The post #DinBulaMea Episodul: Sic Tranzit Gloria Influencerilor appeared first on Cristian China-Birta.

» Povestea lui David, băiețelul cu autism, cu două expoziții foto personale

Am scris peste 13.500 de articole pe blog. Vă spun asta nu ca să mă laud, ci ca să înțelegeți... The post Povestea lui David, băiețelul cu autism, cu două expoziții foto personale appeared first on Cristian China-Birta.

» Atâta vreme cât facem parte dintr-un cartier, și cartierul trebuie să facă parte din noi

Cel mai probabil că sunt din altă generație, alt leat, cum ar veni. Dar, când eram copil, unul din lucrurile... The post Atâta vreme cât facem parte dintr-un cartier, și cartierul trebuie să facă parte din noi appeared first on Cristian China-Birta.

» Copiii din centrele de plasament există 365 de zile pe an, nu doar de Crăciun și de Paște

Guest-post scris de Răzvan Iancu. Acest text apare la mine pentru că – dap, în perioada asta pățesc și așa... The post Copiii din centrele de plasament există 365 de zile pe an, nu doar de Crăciun și de Paște appeared first on Cristian China-Birta.

» Noul Duster nu este o mașină românească. Dar este o mașină Made in Romania!

Noul Duster m-a impresionat. Ca să o zic direct. Mai ales pentru cei care, așa cum am fost eu până... The post Noul Duster nu este o mașină românească. Dar este o mașină Made in Romania! appeared first on Cristian China-Birta.

» Odă pentru Roger Federer, Mister Perfect

Acesta este un guest-post scris pentru acest blog de Nic, ca urmare a faptului că s-a implicat în inițiativa mea... The post Odă pentru Roger Federer, Mister Perfect appeared first on Cristian China-Birta.

» Casa Vulcanilor – Casa de pământ din Densuș unde afli povestea Pământului

Casa Vulcanilor este clar unul din locurile unde ajung în vara asta. Mai ales că sigur, sigur ajung de vreo... The post Casa Vulcanilor – Casa de pământ din Densuș unde afli povestea Pământului appeared first on Cristian China-Birta.

» Gabi Ralea: ”Bricolajul ne trebuie ca apa și ca aerul ca să nu fim o nație de proști”

M-am bucurat când Gabi a reacționat la provocarea mea cu calendarul. Și m-am bucurat pentru că așa am motiv să... The post Gabi Ralea: ”Bricolajul ne trebuie ca apa și ca aerul ca să nu fim o nație de proști” appeared first on Cristian China-Birta.

» Cum vi se pare blogul unor sandale care au călătorit mii de kilometri?

Ce vedeți mai jos este un guest-post scris de Ramona. Pe care am rugat-o să îmi scrie câteva rânduri despre... The post Cum vi se pare blogul unor sandale care au călătorit mii de kilometri? appeared first on Cristian China-Birta.

» Dictatura gastronomică – superba carte a lui Bacalbaşa cu 1501 reţete de la 1935

Dictatura gastronomică este o carte de referință pentru bucătărie. Nu zic bucătărie românească (nici măcar nu știu dacă există așa... The post Dictatura gastronomică – superba carte a lui Bacalbaşa cu 1501 reţete de la 1935 appeared first on Cristian China-Birta.

» Despre trei mămici din Arad, care au renunțat la viața de oraș și la corporații și s-au mutat la sat

Eu când vă spun că de fiecare dată când mai lansez câte o provocare de asta considerată de unii mai... The post Despre trei mămici din Arad, care au renunțat la viața de oraș și la corporații și s-au mutat la sat appeared first on Cristian China-Birta.

» Barna Csiszar despre fotografia perfectă. Care există și nu prea…

Cu Barna Csiszar am povestit pentru că a fost unul dintre mulții inimoși care au răspuns provocării mele cu oile.... The post Barna Csiszar despre fotografia perfectă. Care există și nu prea… appeared first on Cristian China-Birta.

» Cât de frumoase sunt aceste semne de carte cusute…

Să ridice mâna sus cei care, atunci când cartea nu vine la pachet cu un semn de carte, folosesc te... The post Cât de frumoase sunt aceste semne de carte cusute… appeared first on Cristian China-Birta.

» Top 3 ceaiuri băute de români. Plus trendurile Rooibos și Mate

Sa va explic. La crâșma la care ne bem cafeaua unii dintre noi, băieți de cartier de Vitan, adică la... The post Top 3 ceaiuri băute de români. Plus trendurile Rooibos și Mate appeared first on Cristian China-Birta.

» Asaltul Lupilor – cursa de 5 km cu obstacole și noroi. Te bagi?

Despre Asaltul Lupilor auzisem așa, adiacent. Dar și de aia e faină viața asta de blogger. Căci uneori lansezi o... The post Asaltul Lupilor – cursa de 5 km cu obstacole și noroi. Te bagi? appeared first on Cristian China-Birta.

» Cum poți ajunge pe blogul meu cu vreo 30 de lei (plus niște taxe)

Chestiunea este în felul următor (v-o zic pe scurt, căci avem treabă!): Cine cumpără acest foarte fain calendar cu oi... The post Cum poți ajunge pe blogul meu cu vreo 30 de lei (plus niște taxe) appeared first on Cristian China-Birta.

» De ce avem nevoie de mame

Rânduri dedicate tuturor celor, indiferent de vârstă, pentru care mama este doar o amintire… Mi-e dor s-ascult povești Mi-e dor... The post De ce avem nevoie de mame appeared first on Cristian China-Birta.

» Copiii care desenează mașina viitorului pot primi premii grozave!

Unul din lucrurile de nenegociat – ca să le zic așa – pe care le-am învățat de la cei trei... The post Copiii care desenează mașina viitorului pot primi premii grozave! appeared first on Cristian China-Birta.

» RiSE, dispozitivul creat de români destinat salvării vieții motocicliștilor

RiSE este, pe scurt, un dispozitiv care se instalează pe motocicletă și care, pe lângă faptul că înregistrează o grămadă... The post RiSE, dispozitivul creat de români destinat salvării vieții motocicliștilor appeared first on Cristian China-Birta.

» #DinBulaMea Episodul: Sprint către scaunul din RATB

De vreo 6 ani nu mai conduc în București decât ocazional (a se citi maxim o dată pe lună sau... The post #DinBulaMea Episodul: Sprint către scaunul din RATB appeared first on Cristian China-Birta.

» Taraba virtuală, aplicația pentru comandat acasă sau la birou de la producători locali

Taraba virtuală este o aplicație cu ajutorul căreia poți să îți comanzi, cu livrare acasă sau la birou, produse realizate... The post Taraba virtuală, aplicația pentru comandat acasă sau la birou de la producători locali appeared first on Cristian China-Birta.

» #DinBulaMea Episodul: Meritocrația salvează România. În lipsă. Din părți

Mă uit la un studiu, realizat pe peste 11.000 de companii, care arată că femeile la conducere sunt mai bune... The post #DinBulaMea Episodul: Meritocrația salvează România. În lipsă. Din părți appeared first on Cristian China-Birta.

» Despre chirurgia oncologică, pe scurt

Despre chirurgia oncologică puteți afla câteva lucruri de bază vizionând interviul pe care l-am realizat cu Dr. Șerban Vasile, medic... The post Despre chirurgia oncologică, pe scurt appeared first on Cristian China-Birta.

» eCUORE – inițiativa românească care folosește AI ca să ajute suferinzii de boli cardiovasculare

eCUORE este o inițiativă de care pun pariu că o să mai auziți. Pentru că promite foarte mult. Și pentru... The post eCUORE – inițiativa românească care folosește AI ca să ajute suferinzii de boli cardiovasculare appeared first on Cristian China-Birta.

» Chirurgia metabolică – soluția pentru diabetul zaharat

Despre chirurgia metabolică puteți afla câteva lucruri de bază vizionând interviul pe care l-am realizat cu Dr. Șerban Vasile, medic... The post Chirurgia metabolică – soluția pentru diabetul zaharat appeared first on Cristian China-Birta.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 0 | utilizatori online 38