Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Vineri, 25 Mai
                   
 
 


» Revolut România: 30.000 de utilizatori, 450.000 tranzacții, 15 milioane de dolari

Auzisem de Revolut pentru că mulți din bula mea foloseau din ce în ce mai des chestiunea în cauză. Dar... The post Revolut România: 30.000 de utilizatori, 450.000 tranzacții, 15 milioane de dolari appeared first on Cristian China-Birta.

» Asahi Super Dry, berea japoneză numărul 1 în lume, a ajuns în România

Asahi este cea mai cunoscută bere japoneză. Așa, ca să o zic direct să nu avem motiv de ceartă :D... The post Asahi Super Dry, berea japoneză numărul 1 în lume, a ajuns în România appeared first on Cristian China-Birta.

» Cât de importanți sunt banii în ecuația de parenting

Vă spun din start că abordez acest subiect pentru că am trei copiii. De vârste total diferite. Adică diferențe de... The post Cât de importanți sunt banii în ecuația de parenting appeared first on Cristian China-Birta.

» Leacurile ăstea sănătoase băbești cu ulei care nu au rămas în coadă de pește…

Ce vedeți mai jos este un text scris de Oana Capustinschi, una din câștigătoarele concursului pe care l-am organizat împreună cu HERBALIFELINE® MAX, un... The post Leacurile ăstea sănătoase băbești cu ulei care nu au rămas în coadă de pește… appeared first on Cristian China-Birta.

» Mai vrei campanii cu bloggeri? Sau bagi banii în altceva?

Recent am împlinit 10 ani de blogging. Cu peste 13.000 de articole scrise. Din acești ani, 5 i-am petrecut și în... The post Mai vrei campanii cu bloggeri? Sau bagi banii în altceva? appeared first on Cristian China-Birta.

» Imprimanta portabilă de etichete te ajută în mai multe moduri decât ai putea crede

Imprimanta portabilă de etichete. Ceva la care nu vă gândiți că s-ar putea să vă ajute. Dar haideți să vă... The post Imprimanta portabilă de etichete te ajută în mai multe moduri decât ai putea crede appeared first on Cristian China-Birta.

» Încercăm cu odorizante, cu flori și parfumuri, dar uităm să ne curățăm pe interior

Ce vedeți mai jos este un text scris de Adelina Tătar, una din câștigătoarele concursului pe care l-am organizat împreună cu HERBALIFELINE® MAX, un... The post Încercăm cu odorizante, cu flori și parfumuri, dar uităm să ne curățăm pe interior appeared first on Cristian China-Birta.

» Cum să ne învățăm copiii despre cheltuirea banului dacă noi nu știm ce este aia?

Vă spun din start că abordez acest subiect pentru că am trei copiii. De vârste total diferite. Adică diferențe de... The post Cum să ne învățăm copiii despre cheltuirea banului dacă noi nu știm ce este aia? appeared first on Cristian China-Birta.

» Mama mai făcea şi alte lucruri importante în afară să aibă grijă de mine

Ce vedeți mai jos este un text scris de Iulia, una din câștigătoarele concursului pe care l-am organizat împreună cu HERBALIFELINE® MAX, un amestec... The post Mama mai făcea şi alte lucruri importante în afară să aibă grijă de mine appeared first on Cristian China-Birta.

» Păpădiile și de vaci sunt ele ocolite cu un dat din coadă plictisit

Ce vedeți mai jos este un text scris de Carmen Marcela Ciornei, una din câștigătoarele concursului pe care l-am organizat împreună cu HERBALIFELINE®... The post Păpădiile și de vaci sunt ele ocolite cu un dat din coadă plictisit appeared first on Cristian China-Birta.

» Când îţi pică bani din cer, nu ştii ce să faci cu ei, aşa că îi cheltuieşti pe plăceri

Ce vedeți mai jos este un text scris de Simona Sava, una din câștigătoarele concursului pe care l-am organizat împreună cu HERBALIFELINE® MAX, un... The post Când îţi pică bani din cer, nu ştii ce să faci cu ei, aşa că îi cheltuieşti pe plăceri appeared first on Cristian China-Birta.

» Începe să alergi în cursa de recuperare a propriei sănătăți. Pentru tine. Pentru familia ta

Imediat sărbătoresc un an de zile de când am început ceea ce aș putea numi cursa de recuperare a propriei... The post Începe să alergi în cursa de recuperare a propriei sănătăți. Pentru tine. Pentru familia ta appeared first on Cristian China-Birta.

» Luam faringoseptul, cavitul și ascolecitina ca pe desert, în loc de ciocolată…

Mira Niculescu este una din câștigătoarele concursului pe care l-am organizat împreună cu HERBALIFELINE® MAX, un amestec exclusiv de uleiuri de pește Omega-3 din surse sustenabile, despre... The post Luam faringoseptul, cavitul și ascolecitina ca pe desert, în loc de ciocolată… appeared first on Cristian China-Birta.

» …de făcut din colb harbujei, de cules prune verzi pentru un fel de „Războiul stelelor”…

Alina Șerban este una din câștigătoarele concursului pe care l-am organizat împreună cu HERBALIFELINE® MAX, un amestec exclusiv de uleiuri de pește Omega-3 din surse sustenabile, despre... The post …de făcut din colb harbujei, de cules prune verzi pentru un fel de „Războiul stelelor”… appeared first on Cristian China-Birta.

» Eu o socoteam pe bunica un fel de dumnezee, că prea le știa pe toate

Mihail Soare este câștigătorul premiului special pentru cel mai bun text în cadrul concursului pe care l-am organizat împreună cu HERBALIFELINE® MAX, un amestec... The post Eu o socoteam pe bunica un fel de dumnezee, că prea le știa pe toate appeared first on Cristian China-Birta.

» Top 10 locuri cu multă verdeață unde poți mânca și bea în București

Din start vă spun că tare greu am ales sintagma asta ”locuri cu verdeață unde poți mânca și bea”. Chiar... The post Top 10 locuri cu multă verdeață unde poți mânca și bea în București appeared first on Cristian China-Birta.

» M-au rugat ca de acum să le spun “mama” și “tata”, să nu îi mai strig pe nume…

Ce vredeți mai jos este un text scris de Maria Bratu, una din câștigătoarele concursului pe care l-am organizat împreună cu HERBALIFELINE® MAX, un... The post M-au rugat ca de acum să le spun “mama” și “tata”, să nu îi mai strig pe nume… appeared first on Cristian China-Birta.

» Bitdefender BOX s-a lansat pe piața ”de acasă”! Cum funcționează, la ce te ajută și cât costă

Bitedefender BOX este o soluție de securitate combinată hardware software, de producție românească (una din dorințele echipei Bitdefender, ca acest produs... The post Bitdefender BOX s-a lansat pe piața ”de acasă”! Cum funcționează, la ce te ajută și cât costă appeared first on Cristian China-Birta.

» Ce ştia bunica – mic compendiu de tratamente naturiste

Ce vedeți mai jos este un text scris de Cornelia, una din câștigătoarele concursului pe care l-am organizat împreună cu HERBALIFELINE®... The post Ce ştia bunica – mic compendiu de tratamente naturiste appeared first on Cristian China-Birta.

» Primul anger room din România tocmai ce s-a deschis: Break Room. Unde spargi tot :D

Asta cu anger room e prea tare că să nu v-o dau acilea pe blog, jur! :)) Nu de alta,... The post Primul anger room din România tocmai ce s-a deschis: Break Room. Unde spargi tot :D appeared first on Cristian China-Birta.

» Unul din criteriile la care ar trebui să te uiți când vrei să te angajezi. Exemplu concret: angajări la Kellogg’s

Dacă mă uit în trecut la toate joburile pe care le-am făcut, unul din regretele pe care le încerc acum,... The post Unul din criteriile la care ar trebui să te uiți când vrei să te angajezi. Exemplu concret: angajări la Kellogg’s appeared first on Cristian China-Birta.

» Imaginați-vă o Românie fără avocați. Vă dă ceva cu virgulă?

Dacă ar fi să facem un top ad-hoc al meseriilor pe care românii nu le prea iubesc – să zic... The post Imaginați-vă o Românie fără avocați. Vă dă ceva cu virgulă? appeared first on Cristian China-Birta.

» Corina Zugravu, nutriționist, despre importanța Omega 3 pentru corpul uman

Pentru că am ajuns la acea vârstă în care nu doar că nu mai resping ideea de supliment alimentar (termen... The post Corina Zugravu, nutriționist, despre importanța Omega 3 pentru corpul uman appeared first on Cristian China-Birta.

» Să vă fie frică, mare frică de cei care au păreri ferme și irefutabile

După toată faza cu premiul primitde Olivia Steer și apoi retras (nu m-a interesat direct, dar chestia asta a spart... The post Să vă fie frică, mare frică de cei care au păreri ferme și irefutabile appeared first on Cristian China-Birta.

» Flavius Ardelean – scriitorul tânăr care te scârbește splendid cu scrierile sale

Flavius Ardelean a intrat pe radarul meu de feroce cititor (mă rog, mă laud și eu, am vreo 50-60 de... The post Flavius Ardelean – scriitorul tânăr care te scârbește splendid cu scrierile sale appeared first on Cristian China-Birta.

» Mo Yan – unul din scriitori excelenți ai acestor timpuri mai încețoșate

Mo Yan este una din descoperirile mele recente în materie de scriitori ”uauuuu!”. Prima dată mi-a căzut în mână (la... The post Mo Yan – unul din scriitori excelenți ai acestor timpuri mai încețoșate appeared first on Cristian China-Birta.

» Vina de a fi părinte

Am trei copii minunați. MINUNAȚI! Încă din liceu știam că ce trebuie să fac eu în viață este să fiu,... The post Vina de a fi părinte appeared first on Cristian China-Birta.

» Concurs cu premii pentru cele mai faine texte despre anumite amintiri ”amare” din copilărie :D

Dragilor, aceste rânduri se adresează în primul rând celor care, din ce în ce mai des, când se întâlnesc cu... The post Concurs cu premii pentru cele mai faine texte despre anumite amintiri ”amare” din copilărie :D appeared first on Cristian China-Birta.

» Bruce Feiler – Prima poveste de dragoste. Adam, Eva și Noi. Trei lucruri cu care am rămas după această carte

Bruce Feiler este un autor despre care nu auzisem până acum. Dar la care o să fiu atent de acum... The post Bruce Feiler – Prima poveste de dragoste. Adam, Eva și Noi. Trei lucruri cu care am rămas după această carte appeared first on Cristian China-Birta.

» Ce câștigi dacă semnezi cu Tinmar Energy pentru furnizarea de energie electrică și gaze naturale (P)

Tinmar Energy este cea mai mare companie din sectorul furnizării de energie electrică și gaze naturale, cu capital privat autohton.... The post Ce câștigi dacă semnezi cu Tinmar Energy pentru furnizarea de energie electrică și gaze naturale (P) appeared first on Cristian China-Birta.

» Reproșăm entuziasmul tinerei generații pentru că noi nu îl mai avem, nu pentru că e ceva greșit

Eu sunt mare fan al tinerei generații. Da, al generației reprezentantă de tinerii aceștia tupeiști, aroganți și enervanți cu dorințele... The post Reproșăm entuziasmul tinerei generații pentru că noi nu îl mai avem, nu pentru că e ceva greșit appeared first on Cristian China-Birta.

» Future Jobs Finder – platforma care te ajută să înțelegi ce job ți se potrivește prin teste psihometrice

Future Jobs Finder este o platformă lansată de Vodafone pe care, mai ales dacă ești tânăr la început de drum... The post Future Jobs Finder – platforma care te ajută să înțelegi ce job ți se potrivește prin teste psihometrice appeared first on Cristian China-Birta.

» Suveniruri românești de calitate, care merită și de români cumpărate!

Suveniruri românești. O chestiune la care, ca români, nu ne prea gândim, nu-i așa? Adică, serios, de ce să cumpărăm... The post Suveniruri românești de calitate, care merită și de români cumpărate! appeared first on Cristian China-Birta.

» 45 Poeme la întâmplare – Nicu Alifantis. Trei lucruri cu care am rămas după această carte

Despre 45 Poeme la întâmplare nu am cum să vă spun fără să țin cont când scriu aceste rânduri de... The post 45 Poeme la întâmplare – Nicu Alifantis. Trei lucruri cu care am rămas după această carte appeared first on Cristian China-Birta.

» Cum ar fi să dea și parlamentarii BACul? Că tot fac ei legile educației, vorba aia

Urmăresc ce se întâmplă în politica noastră atâta cât să fiu informat. Adică să nu cadă Guvernul și io să... The post Cum ar fi să dea și parlamentarii BACul? Că tot fac ei legile educației, vorba aia appeared first on Cristian China-Birta.

» Cum poți primi o mașină la schimb cât timp mașina ta este în service în urma unui accident

Vorbim despre o mașină la schimb într-un context pe care nu ni-l dorim! Căci chestia ciudată cu accidentele auto este... The post Cum poți primi o mașină la schimb cât timp mașina ta este în service în urma unui accident appeared first on Cristian China-Birta.

» Domnica Rădulescu: Câteodată vreau să fur țara altora și să îmi fie dor de ea

Domnica Rădulescu este o scriitoare care m-a atins la corazonul livresc încă de la prima ei carte – Amurg la... The post Domnica Rădulescu: Câteodată vreau să fur țara altora și să îmi fie dor de ea appeared first on Cristian China-Birta.

» Cât costă o tabără în străinătate pentru copilul tău

Cât costă o tabără în străinătate? Este primul lucru la care, ca părinte, te gândești atunci când ori îți recomandă... The post Cât costă o tabără în străinătate pentru copilul tău appeared first on Cristian China-Birta.

» Doina Ruști – Mâța Vineri. Trei lucruri cu care am rămas după această carte

Doina Ruști este o scriitoare despre care auzisem destul de des în cercul meu de amici, prieteni și friends. Dar... The post Doina Ruști – Mâța Vineri. Trei lucruri cu care am rămas după această carte appeared first on Cristian China-Birta.

» Atunci când îți bei mințile, îți bei bei și ani din viața…

Am 43 de ani. Împliniți. Ceea ce înseamnă că de 30 de ani beau alcool. Pentru că – of, doamne,... The post Atunci când îți bei mințile, îți bei bei și ani din viața… appeared first on Cristian China-Birta.

» #TuCumAiReacționa dacă ți-ar arunca vecinul zăpadă pe mașină, așa, în ciudă?

M-am gândit multă vreme dacă să dau drumul acestei – hai să îi zicem așa, în lipsă de altceva –... The post #TuCumAiReacționa dacă ți-ar arunca vecinul zăpadă pe mașină, așa, în ciudă? appeared first on Cristian China-Birta.

» Cere primarului tău să depună dosarul pentru internet gratuit în localitate

Chestiunea este simplă: Comisia Europeană pune la bătaie 120 de milioane de euro pentru municipalități ca să introducă un sistem... The post Cere primarului tău să depună dosarul pentru internet gratuit în localitate appeared first on Cristian China-Birta.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 149 | utilizatori online 33