Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Vineri, 15 Decembrie
                   
 
 


» (P) De ce e bine să alegi originalul? Pentru că merită

Una dintre nevoile pe care ajungi să le conștientizezi la un moment dat, în viață, e nevoia de a printa niște hârtii. Sigur, sunt companii mari unde se printează mii sau zeci de mii de pagini pe zi. Acolo sunt alte nevoi. Dar mai sunt și oameni simpli, ca mine, care au nevoie de câteva Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Cum am petrecut de Black Friday 2017

foto: © Eleni Seitanidou Din motive care nici măcar nu merită povestite, s-a întâmplat ca ieri să mă culc pe la 8 seara. Motiv pentru care m-am trezit azi pe la 4 fără ceva. Și ce să și faci, într-o astfel de zi, la 4 dimi, când Luminița doarme și eu nu vreau s-o trezesc? Păi, m-am Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Cum a fost cu Bac-ul la Cluj

Eu și Eftimie ne știm de mulți ani. Și, de când ne-am cunoscut, am realizat că ne place maxim să stăm la povești absurde când suntem împreună pe undeva. Spre exemplu, acum multă vreme, într-un balcon boem din cartierul Răcădău, orașul Brașov, am stat la povești de astea până pe la 3 dimineața. Și mi-a Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Adevăratul hotdog dacic

foto: © Bhofack2 Nu, nu e ăsta din poză 🙂 Se știe că istoria e scrisă de învingători. Iar noi, românii, suferim poate cel mai tare din această cauză, deși n-am fost niciodată învinși cu adevărat. Istoria noastră a fost scrisă și rescrisă de – nimeni altul! – miliardarul american George Soroș. De la romani încoace Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Winter… is not coming

Amu-s câteva zile de când am dat asta pe facebook Am primit, apoi, mai multe detalii de la oamenii care organizează această campanie excelentă. Campania se adresează tuturor celor cărora le place „pe bune” gama Krushers și vor să se bucure de băutura preferată indiferent de anotimp. Așa că au apelat la Fuego, un fel Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Conferința F64 Photo Story – Begin your journey

Dragi prieteni cu pasiuni fotografice, oamenii de la F64 organizează, pe 5 octombrie, o conferință pentru cei la început de drum în arta foto. Se numește, cum ziceam în titlu, F64 Photo Story – Begin your journey și găsiți aici toate detaliile. Vor fi 5 speakeri: Nick Driftwood (ambasador Panasonic), Vlad Eftenie, Laura Mușuroaea, Andrei Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Need help: aparat de tuns

foto:  © Kcalpesh Am un aparat de tuns pe care-l folosesc fix, dar fix de 10 ani. De-a lungul vremii și de-a lungul mutărilor în enshpe mii de orașe, am pierdut cam toate accesoriile lui – mai am doar peria de curățat. Am decis că poate e vremea să caut altul. Doar că nu știu ce Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Transilvania Train 2017: călătoria

episodul 1 | episodul 2 Acesta este episodul 3. Doamne, că mult am întârziat cu el, dar am o perioadă mai complexă, sper să mă iertați, dacă e. Așadar, călătoria cu Transilvania Train – unde eu am mers fiind invitat de Timișoreana, care vă mulțumesc – a început într-o joi dimineață, pe un peron rece Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Transilvania Train 2017 – începutul

Iată un proiect extrem de fain, de care nici măcar n-am știut până acum vreo câteva zile – Transilvania Train. Practic, niște oameni se suie într-un tren special și vizitează Transilvania mea dragă. Se merge în Haferland*, în Sighișoara, zona Mediașului, Alba, Sibiu, Țara Făgărașului, cu întâlniri cu meșteșugari din zonă și cu prânzuri și Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» #PrinTransilvania2017 – o zi pe Valea Hârtibaciului

Există acest drum, pe care-l consider unul dintre cele mai frumoase din România (și probabil că veți fi de-acord cu mine după ce îl veți fi parcurs într-o zi cu soare): Cornățel – Hosman – Nocrioch – Alțâna – Biertan, pe DJ106. Străbate Valea Hârtibaciului, o zonă aflată chiar în mijlocul României, în județul Sibiu. Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Transilvania Train 2017 – Conceptul

Știindu-mă pasionat (ca să nu zic bolund) cu poveștile Transilvaniei, oamenii de la Timișoreana m-au invitat într-o uimitoare călătorie cu Transilvania Train. După ce-am chibzuit cu înțelepciune aproape o jumătate de sfert de secundă, am zis hotărât da și-am pornit la drum. După ce-am pornit, am început să mă întreb, totuși – ok, dar ce-i Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» #PrinTransilvania2017: Virginele de piatră de la Sibiu

Sibiul a devenit, în ultimii 10 ani, un oraș foarte vizitat (ok, ca să fim onești, să zicem mai degrabă că centrul Sibiului + Kon Tiki au devenit foarte vizitate). Eu unul am avut mare noroc de niște oameni care m-au luat la pas prin Sibiu și mi-au spus poveștile locului, altfel decât sunt ele Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Transilvania Train – începutul

Iată un proiect extrem de fain, de care nici măcar n-am știut până acum vreo câteva zile – Transilvania Train. Practic, niște oameni se suie într-un tren special și vizitează Transilvania mea dragă. Se merge în Haferland*, în Sighișoara, zona Mediașului, Alba, Sibiu, Țara Făgărașului, cu întâlniri cu meșteșugari din zonă și cu prânzuri și Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» 42

La mulți ani, frățioare, oriunde ai fi. Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» #prinTransilvania: Tălăuzești gumuțeasca?

Există o comună în Apuseni, pe drumul ce urcă de la Huedin la Beliș – Mărgău îi zice. Îi tare faină, întinsă pe la poalele Munților Vlădeasa, poartă de intrare în Parcul Național Apuseni. Aici găsești două cătune cu nume pe care eu le găsesc fascinante: Ic Ponor și Doda Pilii. Mai găsești și-un sat, Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» #prinTransilvania2017

După cum bine știe toată lumea, mai puțin cine nu știe (©), acum 4 ani lansam un proiect pe care l-am îndrăgit foarte tare, proiectul Prin Transilvania. Au fost niște mii de kilometri bătuți prin satele, văile și munții Transilvaniei, alături de Alex Dima, dar și de alți prieteni. Am căutat oameni, locuri și legende Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Soluția pentru România

foto: © Dreamstime.com Agency Am găsit-o întâmplător în seara asta. Am văzut clipul ăsta. După ce mi-au trecut un pic nervii, m-am gândit că e simplu. Soluția e ca la alegerile viitoare să vină Dacian Cioloș, cu vreo 20 de oameni în spate. Și să promită, 3 ani de-acum, zilnic, ORICE! Absolut orice, nu contează. Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» e-Pegas

Una dintre cele mai faine amintiri din adolescența e bicicleta mea roșie Pegas. Nene, ce scamatorii mai făceam cu ea, ce frâne din întoarcere, ce mers pe-o roată, ce sărituri peste șina de cale ferată. Și ce de căzături, toate doar ca să impresionez fetele din zonă. Și cum știam șurubări la ea orice, și cum Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» O fascinantă discuție cu doamna Narci

În caz că n-o știți pe doamna Narci, mare lucru n-ați pierdut. Wikipedia, un site serios de informare a publicului larg, spune despre domnia sa că e jurnalist, a fost membru CNA (astea îs funcții plătite din bani publici, deci și ai mei, așa-i?), citez: “cunoscută în special pentru controversele pe care le-a provocat în Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Din nou la Social Media Summer Camp

Sunt câțiva ani buni de când n-am mai reușit să ajung la o sesiune Social Media Camp. (tocmai am verificat un pic, nu sunt câțiva, îs mulți tare) Am ajuns acum, însă. Și mi-a plăcut mult și scriu acest articol în speranța că, dacă vă ocupați cu comunicare, poate vă conving să mergeți în ediția Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Kebun by Calif

Eu sunt sigur c-am mai zis, dar nu găsesc, așa că zic din nou. Când locuiam în preafrumoasa Transilvanie, nu prea mi-era dor de nimicuță din București. Nu-mi lipsea cam nimic, mai puțin niște oameni care erau aici și niște locuri de mâncat, de asemenea. Adevărat vă spun,  Transilvania, care toată viața îmi va fi Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Un pic despre viață

Notă: ăsta e un articol ușor deprimant și cam morbid, am decis eu după ce l-am recitit. De asemenea, e foarte despre mine și poate nu vă doriți musai să știți toate prostiile din capul meu. Și vă zic lucrurile astea de la început, că poate nu vreți să vă stricați buna dispoziție cu mine. Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» FITS 2017: Magia străzii

E greu de explicat în cuvinte de oameni simpli atmosfera pe care am găsit-o pe străzile Sibiului vineri, în antepenultima zi a Festialului Internațional de Teatru. Sau poate n-o fi greu, habar n-am, poate doar nu mă pricep eu. În orice caz, zeci de mii de oameni, copii, veselie, cupluri fericite, bătrâni zâmbitori, de toate. Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Cum se procedează cu smardoiala la nivel înalt?

© Doddis | Dreamstime.com Mă uitam la acest clip, ușor amuzat, de altfel Oranjgutanul, i-a spus CTP. Dar eu cred cu tărie că e o jignire pentru urangutani. În fine, altceva mă macină în această frumoasă seară de joi seara, cum ar spune Corina Să spunem că în locul domnului dat deoparte, care nici măcar Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Despre Catedrale. În atenția doamnei Gabriela Firea

© Alberto Grosescu | Dreamstime.com Înainte de orice, vă rog insistent să vedeți acest film (pe facebook). Are 6 minute și arată, fără putință de tăgadă, că poporul ăsta nu mai are nici o șansă. Să fie clar și limpede, nu mă refer la oamenii veniți la eveniment, mă refer la doamna primar general, la domnul soț de Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Recomandare: Keyhost

Mi-am propus acum o vreme să vă recomand și vouă chestiile mișto cu care mă ciocnesc, pentru că altfel de ce mai suntem oameni pe lumea asta? De aia articolul precendent, de aia articolul ăsta – aș vrea să fie clar și limpede că nu sunt advertoriale. Sunt foarte mulți ani de când site-urile mele Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Recomandare: Băcănia Secuiască János Bácsi

Asta e recomandare simplă, curată, din suflet. Nu-i cunosc pe oamenii ăștia (încă), dar îs fermecat de ei. După cum știe toată lumea, mai puțin cine nu știe (©) eu am locuit foarte multă vreme în Transilvania, care e ținutul meu de suflet și Cluj-Napoca e templul sufletului meu, wow, ce titan al metaforei sunt! Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Tentativa 1 #aberații

© Jiri Flogel | Dreamstime.com notă – las asta aici STRICT ca să mi-o amintesc atunci când va veni momentul, pentru că am pierdut originalul. E parte dintr-un mail pe care l-am trimis cândva, cuiva. Pornind de la “Maladia Mortală”, de Soren Kierkegaard și de la “Arta de a avea întotdeauna dreptate”, de Arthur Schopenhauer, Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Două vorbe despre Samsung Gear S2

În ultima lună s-a întâmplat, nuș prin ce poziționare optimă de stele, să primesc/cumpăr/capăt de la prieteni câteva gadget-uri foarte, foarte simpatice. După cum știe toată lumea, mai puțin cine nu știe (©), gadget-urile e vieața mea, nene! Spre exemplu, unul dintre ele este un smartwach Samsung Gear S2. (ăsta nu-i un review, ok? dacă Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» The Harbour, 13 ani

Abia ajuns în București anul trecut (din nou, după 12 ani de umblat pe alte coclauri, mai frumoase), am descoperit acest loc care avea, atunci, ce coincidență, tot 12 ani – The Harbour. Și am fost atunci la ziua lor și mi-a plăcut – și-am zis atunci că mă simt ca acasă, chit că fusesem Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Cele mai tricouri din lume

Nu mai țin minte exact când s-a lansat AdCadou, dar știu că mi-am comandat tricouri de la ei dinainte să apară oficial pe piață (cred). În acest moment, efectiv vreo 90% din tricourile mele (și, credeți-mă, am vreo două, că nu port cămăși sau chestii, deci ținuta mea day by day e pe bază de Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Câteva idei de la SMS București

Primul meu gând când am ajuns la Social Media Summit București (de care ziceam aici) a fost – nene, câtă lume nouă! Apoi mi-am dat seama că n-am mai fost de vreo 2 ani la vreun eveniment de ăsta, deci eu eram apariția… inedită, să zicem, nu ei. N-am prins toate sesiunile, am prins-o însă Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Social Media Summit 2017

… are loc mâine – da, chiar mâine, de 1 martie! – la Hotelul Radisson Blu din București. Evenimentul, la care voi merge negreșit, este împărțit în 4 sesiuni. Tendințe și strategii în 2017 – aici sunt două teme de discuție: Vloggerii, noile staruri ale internetului (salut, Marian!) și Ideile și companiile din Social Media Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Donald Trump și Rusia

Am tot văzut în ultima vreme tot felul de așa-zise legături, vehiculate de presa soroșistă (mă refer, desigur, la New York Times și Washington post) între președintele Donald Trump (foto sus) aka The Donald și Rusia. Terminați cu aceste non-sensuri, pentru că sunt niște non-sensuri, probabil informații manipulatoare date pe ascuns de servicii, care vor Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» #neamsaturat

E mult de când n-am mai scris pe-aici. Am fost un pic ocupat cu protestele din Piața Victoriei. Eu n-am prea fost la proteste, în viața mea. Am fost la Brașov, la Colectiv – până când un ficior de la M10 a încercat să politizeze mitingul și am renunțat să mai particip. În rest, nu, Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Avem liderii perfecți

© Cosmin Iftode | Dreamstime.com Bună seara, lamulțean ștcl* Văd, în bulele de internet în care mă învârt (notă – încercați să fiți în măcar 2-3 bule total opuse celei în care vă simțiți în siguranță. ajută mult la o înțelegere mai clară a lucrurilor din jur) unele valuri de indignare covârșitoare la adresa noilor Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Nu conduceți după ce-ați băut!

Member this? Member cum mă sfădeam cu cuierul? Member cum ați râs de mine? ‘Cos I member! Dar a fost atunci, în seara aia, mult mai mult de-atât. Urmăriți un video exclusiv de breaking news, cu incredibilele aventuri ale lui Harry Potter în Narnia, cu o mașină care se conduce fără volan și în care Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» O poveste românească de la Aeroportul Otopeni

© Steve Woods | Dreamstime.com După cum știe toată lumea, mai puțin cine nu știe (©), eu nu merg cu avionul. Dar am prieteni care folosesc acest instrument al dușmanului, ei sau familia lor, așa că am aflat această poveste frumoasă și românească fără să fi călcat în Otopeni în ultimii 3-4-5 ani, nu mai Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» La bătrânețe mai uiți…

Când am revenit (temporar!) în București, eram convins că unul dintre cele mai bune lucruri care mi se vor întâmpla aici e că o să mă întâlnesc mult, muuuuuuuult mai mult cu prietenii mei cărora le duceam dorul când eram la Cluj sau la Brașov. Nenică, ce naiv eram! Păi nu (mai) știam nimic despre Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Sealed with a kiss

© Misko Kordic | Dreamstime.com Este vineri seara, ora 10.00ish și decid că aș mai putea bea o bere, două, că ce naiba, e vineri seara! – dar nu mai am, așa că ies la nonstop-ul cel mai apropiat, care e – ca întotdeauna – destul de aglomerat, așa că mă așez cuminte la coadă. Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Un sfat mic pentru cei din partidele politice

Nene, nu mai dați block la oricine zice ceva ce nu vă convine pe facebook, CĂ NU E BINE! Caz concret. PNL Oradea pune poza asta. Prietenul meu Flavius lasă acest comentariu, pertinent, probabil: “Salariul mediu net, in iunie 2016, in Bihor, 1527 de lei. Salariul mediu net, in iunie 2016, in vaslui 1529 de Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)

» Mari oportunități pentru specialiștii români!

Stimați ascultători, dragi prieteni, oameni, amante, dacă e. Mă uitam azi pe facebook. Ce mai freamăt, ce mai zbucium! Dar ce zgomot se aude? Bâzâit ca de albine? Nu, nici poveste, erau specialiștii români, cu catraliarde de păreri legate de alegerile din SUA, de doamna Clinton, de domnul Trump, de Putin, de Germania, de Franța, de Pentru a citi tot articolul trebuie să dai click pe titlu. Mulțumesc :)
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 480 | utilizatori online 40