Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Luni, 18 Martie
                   
 
 


» RASPUNS LA SISTEMUL ANTI-RACHETA AMERICAN DIN ROMANIA: Rusia decide să plaseze bombardiere cu capacităţi nucleare în Crimeea

Rusia a decis să plaseze bombardierele strategice cu capacităţi nucleare Tupolev Tu-22M3 în Crimeea ca răspuns la sistemul anti-rachetă american din România.

» IHF: Cristina Neagu, pentru a patra oară cea mai bună jucătoare a lumii

Căpitanul naţionalei de handbal feminin a României, Cristina Neagu, a fost declarată, astăzi, de forul internaţional de profil (IHF), cea mai bună jucătoare a lumii în anul 2018, aceasta fiind a patra distincţie de acest fel pentru sportiva tricolor

» IN SEDINTA DIN 24 APRILIE: Acţionarii Oil Terminal votează constituirea garanţiilor necesare continuării activităţii

Acţionarii Oil Terminal (OIL) sunt chemaţi în şedinţa din 24 aprilie 2019 să aprobe constituirea garanţiilor şi a unui pachet secundar de garantare necesare pentru obţinerea autorizaţiei de utilizare a garanţiei globale, necesară, de altfel, pentru primirea de mărfuri în antrepozit vamal în conformitate cu legislaţia secundară, se arată într-un comunicat al societăţii transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

» DRAGNEA: Nou termen în procesul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit un nou termen în procesul privind angajările fictive la Protecţia Copilului Teleorman pentru 15 aprilie. Liviu Dragnea trebuia să se prezinte la termenul de astăzi, însă este internat în spital.

» PENTRU ADUNAREA DIN DATA DE 23 APRILIE: Biofarm propune un dividend cu randament de 2,9%

* Compania doreşte extinderea atât în plan intern cât şi internaţional

» ROVANA PLUMB: La nivelul întregii ţări au fost depuse proiecte de 39 de miliarde de euro

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, afirmă că la nivelul întregii ţări au fost depuse, în actualul exerciţiu financiar, proiecte pe fonduri europene în valoare de 39 de miliarde de euro, din care au fost deja contractate aproape 21 de miliarde.

» TUDOREL TOADER: Avem un program de construcţie de arhive

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, astăzi, la Focşani, că ministerul derulează un program de construcţie a 15 arhive care vor funcţiona pe lângă fiecare curte de apel din ţară.

» POTRIVIT UNEI SURSE EUROPENE, CU PRIVIRE LA BREXIT: Londra poate cere o amânare chiar în ultima clipă

Marea Britanie poate cere teoretic o amânare a Brexitului chiar în ultimul moment, 'cu o oră înaintea' separării programate la miezul nopţii pe 29 martie, a declarat, astăzi, sub rezerva anonimatului, un înalt responsabil european pentru France Presse.

» Finanţele au atras 274 milioane lei de la bănci

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a împrumutat, astăzi, 274 milioane lei de la bănci, printr-o emisiune de obligaţiuni, cu maturitatea la 119 de luni, la un randament mediu de 4,76% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Naţională a României (BNR).

» ORBAN: Retrimitem la comisii proiectul PNL pentru alegerea primarilor în două tururi

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astăzi, că liberalii au depus un proiect de lege pentru alegerea primarilor în două tururi, care însă a fost avizat negativ de comisii, astfel că deputaţii partidului vor cere retrimiterea la comisii a acestuia, pentru a încerca obţinerea unui raport favorabil.

» GEORGE CIAMBA: Libera circulaţie a cetăţenilor este un principiu fundamental

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, a susţinut astăzi, un discurs în deschiderea întâlnirii informale a miniştrilor UE pentru politici privind diaspora, un eveniment organizat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, context în care a subliniat că libera circulaţie a cetăţenilor este un principiu fundamental consacrat de Tratatul privind funcţionarea UE.

» POTRIVIT UNEI SURSE EUROPENE: Londra poate cere o amânare chiar în ultima clipă

Marea Britanie poate cere teoretic o amânare a Brexitului chiar în ultimul moment, 'cu o oră înaintea' separării programate la miezul nopţii pe 29 martie, a declarat, astăzi, sub rezerva anonimatului, un înalt responsabil european pentru France Presse.

» DUPA ANUNTUL PRIVIND INCHIDEREA FABRICII: Protest al angajaţilor Nestle de la Timişoara

Peste o sută de angajaţi ai fabricii Nestle de la Timişoara au protestat, astăzi, în faţa unităţii, nemulţumiţi de salariile compensatorii promise de angajatori, după anunţul închiderii producţiei în fabrica din oraş.

» Apple a dezvăluit astăzi un nou model de tabletă iPad Air

Producătorul telefoanelor iPhone a precizat că noile modele îmbunătăţite de tablete oferă suport pentru tastatură şi pentru styletul Apple Pencil.

» Atac armat în Olanda: Trei persoane au fost ucise

*ACTUALIZARE - Jan van Zanen, primarul din Utrecht, a anunţat că cel puţin trei persoane au murit în atacul dintr-un tramvai din oraş şi alte nouă au fost rănite.

» Dragnea şi-a delegat atribuţiile de preşedinte al Camerei lui Florin Iordache

Liviu Dragnea şi-a delegat atribuţiile de şef al Camerei, pentru perioada 16 - 24 martie, lui Florin Iordache, vicepreşedinte al acestui for.

» CURTEA DE APEL BUCURESTI: Cristian Borcea, condamnat la şapte ani şi jumătate de închisoare

Curtea de Apel Bucureşti a contopit cele două pedepse definitive primite de fostul acţionar al lui Dinamo, Cristian Borcea, cea de şase ani şi patru luni în dosarul 'Transferurilor' şi cea de cinci ani primită în dosarul retrocedărilor ilegale din Mamaia, astfel încât condamnarea acestuia a ajuns la şapte ani şi jumătate de închisoare.

» Augustin Lazăr candidează pentru un nou mandat la şefia Parchetului General

Procurorul general Augustin Lazăr a anunţat că îşi va depune candidatura în cadrul procedurii declanşate de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

» NATO şi UE condamnă din nou anexarea Crimeei de către Rusia

NATO şi Uniunea Europeană (UE) condamnă anexarea Peninsulei ucrainene Crimeea în 2014, la cinci ani după ce Rusia a declarat-o oficial teritoriu rus, relatează The Associated Press.

» Ludovic Orban: PACT va fi integrat în PNL

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că protocolul de fuziune dintre PACT şi PNL va fi definitivat zilele următoare, urmând ca acest document să fie supus aprobării forurilor statutare ale celor două partide.

» Noul Director Regional al BERD - în vizită la Bucureşti

Noul Director Regional pentru România şi Bulgaria al Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), Mark Davis, a sosit astăzi la Bucureşti, informează instituţia într-un comunicat.

» CURTEA DE APEL BUCURESTI: Cristian Borcea condamnat la şapte ani şi jumătate de închisoare

Curtea de Apel Bucureşti a contopit cele două pedepse definitive primite de fostul acţionar al lui Dinamo, Cristian Borcea, cea de şase ani şi patru luni în dosarul 'Transferurilor' şi cea de cinci ani primită în dosarul retrocedărilor ilegale din Mamaia, astfel încât condamnarea acestuia a ajuns la şapte ani şi jumătate de închisoare.

» PRIVIND LEGALITATEA ACHIZITIEI URANIULUI DIN IMPORT: Curtea de Conturi a solicitat ANAP să verifice Nuclearelectrica

Curtea de Conturi a solicitat Autorităţii Naţionale pentru Achiziţii Publice (ANAP) să verifice dacă Nuclearelectrica (SNN) a achiziţionat în mod legal pulbere de uraniu din import în perioada 2016-2017.

» LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 2,30 milioane de euro pe BVB

Piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) a înregistrat, în prima parte a şedinţei de tranzacţionare de astăzi, o lichiditate de 10,95 milioane lei (2,30 milioane de euro).

» TARICEANU: Penalizăm băncile care practică dobânzi ridicate nejustificat şi le stimulăm pe cele care coboară dobânzile

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, astăzi, că principiile pe care a fost construită OUG 114/2018 vor rămâne valabile, fiind vorba despre scăderea preţului la gaze şi scăderea dobânzilor, în paralel cu creşterea nivelului de creditare.

» Cristian Rizea, condamnat definitiv la patru ani şi opt luni de închisoare

Fostul deputat Cristian Rizea, trimis în judecată de DNA alături de omul de afaceri Lucian Colţea, a fost condamnat, astăzi, la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani.

» Putin sărbătoreşte în Crimeea cinci ani de la anexarea peninsulei ucrainene

Preşedintele Vladimir Putin efectuează astăzi, o vizită în Crimeea, pentru a sărbători cinci ani de la anexarea de către Rusia a acestei peninsule ucrainene, condamnată de Kiev şi Occident, dar salutată de o majoritate a ruşilor.

» IN IANUARIE: UE - deficit al balanţei comerciale de 24,9 miliarde euro

Uniunea Europeană a înregistrat, în ianuarie, un deficit al balanţei comerciale de 24,9 miliarde euro, în creştere de la 21,4 miliarde euro în perioada similară din 2018.

» Curtea de Conturi a identificat prejudicii de 350 milioane de lei

Curtea de Conturi a identificat prejudicii în valoare de 350 milioane de lei şi venituri neîncasate de 932 milioane lei, în urma controalelor efectuate, anul trecut, privind exerciţiul financiar 2017.

» Atac armat în Olanda: Cel puţin o persoană a fost ucisă

*ACTUALIZARE - Poliţia, care a sfătuit şcolile să-şi închidă uşile, nu a exclus posibilitatea existenţei mai multor atacatori, transmite AFP. -------- Autorităţile olandeze bănuiesc că cel puţin o persoană a fost ucisă în timpul unui incident armat produs luni într-un tramvai în oraşul Utrecht, a anunţat o purtătoare de cuvânt a poliţiei olandeze, citată de Reuters.

» GROUPAMA ASIGURARI: Primele brute subscrise au crescut cu 8,7% în 2018

Volumul total al primelor brute subscrise de Groupama Asigurări a depăşit un miliard lei în anul 2018, înregistrând o creştere de 8,7% faţă de anul precedent, a anunţă compania prin intermediul unui comunicat de presă remis readacţiei noastre.

» ING, acuzată de spălare de bani în Italia

Creditorului olandez ING nu i se permite să-şi facă noi clienţi pe piaţa italiană atât timp cât nu îmbunătăţeşte monitorizarea comportamentului clienţilor, a anunţat, sâmbătă, Banca Centrală a Italiei.

» MINISTRUL CULTURII: Cinematografia românească trebuie susţinută printr-o finanţare adecvată

Ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale, Valer-Daniel Breaz, a deschis astăzi, conferinţa 'Consolidarea cooperării europene prin intermediul coproducţiilor', la care participă profesionişti din industrie din ţară şi străinătate.

» Seulul, prudent pe tema unui eventual test balistic nord-coreean

Este prea devreme să se ştie dacă activităţi recente observate la anumite instalaţii de testare balistică din Coreea de Nord constituie pregătiri în vederea unui atac de rachetă cu rază lungă de acţiune, a declarat astăzi, ministrul sud-coreean al Apărării într-o audiere în Parlament.

» Euro a fost cotat la 4,7525 lei

* Dolarul a scăzut cu 1,59 bani * Francul s-a apreciat la 4,1854 lei

» Muzeul Naţional Prado sărbătoreşte 200 de ani de la inaugurare, la Bucureşti

Anul 2019 este un an de maximă importanţă pentru cultura spaniolă, întrucât, Muzeul Naţional Prado din Madrid, principala instituţie culturală a Spaniei şi unul dintre cele mai importante muzee din lume, împlineşte 200 de ani de când şi-a deschis porţile publicului.

» IN IANUARIE 2019: Ţara nastră - deficit de cont curent de 114 milioane euro

Contul curent al balanţei de plăţi a înregistrat un deficit de 114 milioane euro în ianuarie, de 16,3 ori mai mare faţă de cel înregistrat în ianuarie 2018.

» NICULAE BADALAU: Contribuţia sectorului auto - 14% din PIB în 2018

Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, a declarat, astăzi, la Forumul Industriei Auto 2019 de la Craiova, că, la nivel naţional, contribuţia sectorului auto în economie a reprezentat, în 2018, aproximativ 14% din PIB.

» IN IANUARIE 2018: Ţara nastră - deficit de cont curent de 114 milioane euro

Contul curent al balanţei de plăţi a înregistrat un deficit de 114 milioane euro în ianuarie, de 16,3 ori mai mare faţă de cel înregistrat în ianuarie 2018.

» RE MAX Grup de Lux se extinde la trei birouri francizate

Agenţia imobiliară RE/MAX Grup de Lux din Cluj Napoca se extinde la trei birouri francizate - în Sibiu si Râmnicu Vâlcea.

» Un procuror din dosarul lui Sebastian Ghiţă cere sesizarea CCR privind OUG 7

Un procuror de la Parchetul General a solicitat, astăzi, judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sesizarea Curţii Constituţionale cu o excepţie de neconstituţionalitate a unui articol din OUG 7/2019 care modifică legile justiţiei.

» Forumul European al Roboticii - găzduit de ţara noastră

Peste 600 de expozanţi vor fi prezenţi la Bucureşti, în perioada 20 - 22 martie, în cadrul primei ediţii a Forumului European al Roboticii (European Robotics Forum), eveniment în cadrul căruia ţara noastră va fi reprezentată, printre altele, de prima companie autohtonă de roboţi umanoizi şi de servicii.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 140 | utilizatori online 34