Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Duminica, 17 Decembrie
                   
 
 


» Atac cu bombă asupra unui convoi NATO, la Kandahar

Un convoi NATO a fost ţinta unui atac cu bombă, astăzi, la Kandahar.

» Atac cu bombă asupra unui convoi NATO, la Kandahar.

Un convoi NATO a fost ţinta unui atac cu bombă, astăzi, la Kandahar.

» ArcelorMittal Galaţi a contestat în instanţă licitaţia pentru BRUA

ArcelorMittal Galaţi a contestat în instanţă licitaţia pentru desemnarea constructorului gazoductului BRUA, după ce a fost eliminată din lipsa unui document care nu era relevant pentru proiect, a declarat directorul general al combinatului siderurgic, Bruno Ribo.

» În faţa Guvernului are loc un flashmob împotriva legilor justiţiei

În Piaţa Victoriei, are loc un flashmob împotriva legilor justiţiei, la care participă aproximativ 300 de persoane.

» CNAIR a recepţionat în 2017 doar 24 kilometri de autostradă

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a recepţionat în acest an numai 24 kilometri de autostradă, lucrările fiind tergiversate din cauza problemelor generate de constructori sau apărute în teren, care au necesitat timp şi multă birocraţie pentru rezolvare.

» Lanţul de magazine Profi va investi anul viitor 50 milioane euro în extinderea reţelei

Lanţul de magazine Profi şi-a planificat investiţii de peste 50 milioane euro pentru anul viitor, cea mai mare parte în extinderea reţelei şi a bazei logistice, urmând să ajungă la aproximativ 900 de unităţi, a declarat directorul general al companiei, Daniel Cârstea.

» Ţigări de contrabandă, aduse cu drona din Ucraina

Mai multe ţigări de contrabandă, ambalate în colete de mici dimensiuni, au fost trecute peste frontiera cu Ucraina cu o dronă, urmând a fi preluate de un cetăţean român.

» Flashmob cu trolere, în faţa sediului PSD Sibiu

Al şaptelea fashmob în faţa sediului PSD din Sibiu a avut loc, astăzi, la prânz, câteva sute de persoane venind cu trolere pentru a atrage atenţia asupra faptului că mulţi români, în special tineri, sunt atât de dezamăgiţi încât se gândesc serios să plece din ţară.

» Noi condiţii contractuale pentru lucrări de infrastructură

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) a elaborat două modele contractuale standardizate pentru contractele de lucrări (execuţie, respectiv proiectare şi execuţie) aferente obiectivelor de investiţii finanţate din fonduri publice.

» ONU examinează respingerea deciziei de a recunoaşte Ierusalimul drept capitală a Israelului

Consiliul de Securitate al ONU examinează un proiect de rezoluţie ce vizează respingerea deciziei preşedintelui american Donal Trump de a recunoaşte Ierusalimul drept capitală a Israelului.

» Peste 1,2 kilograme de droguri confiscate în peste 500 de dosare

Poliţia Română, cu sprijinul unui operator autorizat, a distrus 1.280 de kilograme de droguri de risc şi de mare risc, substanţe stupefiante confiscate în peste cinci sute de dosare penale din ultimii ani.

» ONU examinează un proiect ce vizează respingerea deciziei de a recunoaşte Ierusalimul drept capitală a Israelului

Consiliul de Securitate al ONU examinează un proiect de rezoluţie ce vizează respingerea deciziei preşedintelui american Donal Trump de a recunoaşte Ierusalimul drept capitală a Israelului.

» Camera Deputaţilor a cheltuit într-o lună peste şapte milioane de lei cu indemnizaţiile

Camera Deputaţilor a cheltuit, în luna octombrie, peste şapte milioane de lei pentru salariile parlamentarilor, deplasările în afara ţării, diurne, cazare, transport, telefoane şi birourile aleşilor din circumscripţii.

» Proteste antiguvernamentale anunţate pentru diseară în Bucureşti şi în ţară

Noi proteste antiguvernamentale sunt anunţate, pentru astăzi, în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară.

» Asaltul politic asupra libertăţii presei din România, discutat la Bruxelles

Modificarea, în regim de urgenţă, a legilor justiţiei, care generează un atac grav asupra întregului sistem democratic din ţară, transformă jurnaliştii în infractori, potrivit unui comunicat de presă al Federaţiei Cultură şi Mass -Media FAIR-MediaSind.

» Acţionarii Romaero au revocat preşedintele Consiliului de Administraţie

Acţionarii Romaero Bucureşti l-au revocat pe preşedintele Mircea Toma Modran din Consiliul de Administraţie, precum şi pe Teodor Iulian Gheorghe.

» Peste 20.000 de persoane şi-au luat rămas bun la Bucureşti de la Regele Mihai

Peste 20.000 de persoane şi-au luat rămas bun la Bucureşti de la Regele Mihai, funeralii naţionale având loc în ţara noastră pentru fostul monarh, care a încetat din viaţă la 5 decembrie, la 96 de ani.

» Lactalis retrage şi alte loturi de lapte praf produse în Franţa

Lactalis a rechemat săptămâna trecută peste 600 de doze de formule de lapte praf, fabricate la unitatea sa din Craon, în vestul Franţei, după ce autorităţile au cerut retragerea a cinci noi loturi de pe piaţă, din cauza riscului contaminării cu salmonela.

» Trafic feroviar blocat în judeţul Maramureş, după ce un tren a lovit o maşină

Traficul feroviar este blocat, astăzi, în judeţul Maramureş, pe magistrala 400, după ce un tren Regio a lovit un autoturism.

» Protest în faţa sediului PSD Iaşi

Mai multe persoane participă astăzi la o acţiune de protest în faţa sediului PSD Iaşi, cerându-le parlamentarilor social-democraţi locali să nu voteze legile justiţiei.

» Peste 700 de persoane care erau căutate în baza semnalărilor din Sistemul Informatic Schengen au fost depistate

Poliţiştii români şi autorităţile judiciare din statele membre Schengen au depistat, în ultima săptămână, 745 de persoane, 124 de autovehicule şi 50 de documente, care făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen.

» Flashmob în faţa sediului PSD Sibiu

Un nou flashmob a avut loc, astăzi, în faţa sediului PSD din Sibiu, protestul fiind complet mut, în semn de respect pentru funeraliile Regelui Mihai.

» Opel va reduce programul de lucru al angajaţilor, în cadrul măsurilor de restructurare

Opel, divizie a grupului PSA, va reduce programul de lucru al angajaţilor, în cadrul măsurilor de restructurare, în urma unui acord dintre conducere şi reprezentanţii acestora.

» Peste 900 de infracţiuni depistate de poliţişti în ultimele 24 de ore

Poliţiştii din întreaga ţară au depistat, în ultimele 24 de ore, peste 900 de infracţiuni şi au aplicat aproape 6.500 de sancţiuni contravenţionale. Pe şosele s-a intervenit cu peste două sute de aparate radar, fiind reţinute aproape 350 de permise de conducere.

» Programul manifestărilor dedicate Revoluţiei Române de la Timişoara

Primăria municipiului Timişoara şi asociaţiile de revoluţionari din oraş au pregătit un program special dedicat marcării a 28 de ani de la Revoluţia Română, printre manifestări numărându-se depuneri de coroane, slujbe religioase, dar şi aprinderi de candele pe treptele Catedralei Mitropolitane.

» Restricţii de trafic în Capitală, pentru funeraliile Regelui Mihai I

Traficul rutier va fi restricţionat astăzi, în centrul Capitalei, până în a doua parte a zilei, pentru funeraliile Regelui Mihai I.

» REVISTA PRESEI 16.12.2017

*ADEVARUL *Înmormântarea Regelui Mihai I: programul evenimentelor de la Curtea de Argeş Regele Mihai I al României va fi înmormântata sâmbătă, 16 decembrie, în Curtea de Argeş. Sâmbătă, 16 decembrie 2017, Trenul Regal va ajunge la Gara din Curtea de Argeş, la ora 17.30. Cortegiul funerar se va deplasa de la gară la Catedrala Arhiepiscopală şi Regală de la Curtea de Argeş.

» Parlamentarii din Comisia de Justiţie vor să pună botniţă jurnaliştilor

Modificările dispoziţiilor Codului de procedură Penală şi Codului Penal vor avea un efect devastator asupra anchetelor penale, deoarece elimină instrumentele legale indispensabile prin care organele de anchetă pot investiga infracţiunile, potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

» Regele a murit! Trăiască... cine?!

M-am întâlnit cu fostul rege, în persoană, o singură dată, la o recepţie a PSD, organizată când am fost admişi în NATO şi acolo era prezentă şi familia regală, în jurul căreia nu era nimeni pe o rază de doi metri, în timp ce în jurul fiecărui ministru numărai măcar cinci-şase lingăi, iar Adrian Năstase, când a apărut, parcă mă aflam într-un lan de grâu bătut de vânt, alergau milogii de colo-colo şi se aplecau şi se-ndreptau la cea mai mică mişcare a lui şi imediat a fost înconjurat de o cohortă de generali în uniforme kaki şi albastre, de-am crezut că l-au luat prizonier, dar, nu, el trona radios în mijlocul lor, bucălat, obrăjorii împrăştiau lumină, iar peste Mihai I şi peste membrii Casei Regale se aşternuse întunericul.

» Şeful diviziei de avioane comerciale a Airbus va părăsi compania

Grupul aeronautic european Airbus a anunţat, ieri, în mod oficial, că şeful diviziei de avioane comerciale, Fabrice Bregier, va fi înlocuit de actualul director al diviziei Airbus Helicopters, Guillaume Faury, în timp ce directorul general al grupului Airbus, germanul Tom Enders, nu va încerca să obţină un nou mandat în 2019, când expiră actualul, potrivit Reuters.

» Sumele pentru Monumentul Marii Uniri de la Alba Iulia, incluse în proiectul bugetului de stat

Comisiile de buget-finanţe ale Parlamentului au inclus, prin amendamente, în proiectul legii bugetului de stat sumele alocate pentru realizarea Monumentului Marii Uniri de la Alba Iulia.

» ING: Serviciul Home Bank este indisponibil

Serviciul Home and #39;Bank este momentan indisponibil, problema tehnică identificată fiind în faza de logare în aplicaţie, anunţă banca prin intermediul unui comunicat de presă.

» Bugetul pe 2018 a fost adoptat în Comisiile reunite de buget-finanţe din Parlament

Proiectul bugetului pe anul 2018 a fost adoptat, astăzi, în Comisiile reunite de buget-finanţe din Parlament cu 17 voturi pentru şi 14 împotrivă.

» Iuliana Andronache, revocată din funcţia de director financiar al Electrica

Consiliul de Administraţie al Electrica a aprobat astăzi revocarea Iulianei Andronache din funcţia de director financiar al Electrica, în locul acesteia fiind numit Mihai Darie, potrivit unui anunţ postat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

» Organizatorii funeraliilor Regelui Mihai I nu au solicitat Coroana de Oţel originală

Muzeul Naţional de Istorie a României (MNIR) a precizat, astăzi, că organizatorii funeraliilor Regelui Mihai I nu au solicitat Coroana de Oţel originală, aflată în colecţia instituţiei muzeale, pentru a o aşeza pe sicriul Majestăţii Sale Defuncte, după ce, în urmă cu o zi, directorul muzeului a spus că nu era posibilă folosirea acesteia în cadrul ceremoniilor funerare, pentru că nu este prevăzut în legislaţie un astfel de scop.

» Tribunalul Bucureşti aprobă fuziunea dintre BVB şi SIBEX

Tribunalul Bucureşti a admis cererea privind fuziunea prin absorbţie dintre 'Bursa de Valori Bucureşti' (BVB) în calitate de societate absorbantă şi 'Sibiu Stock Exchange' (Sibex) - în calitate de societate absorbită, şi a dispus înregistrarea în Registrul Comerţului a menţiunilor privind fuziunea.

» Interdicţia de a comunica informaţii privind o cauză penală denotă lipsă de realism

Interdicţia absolută de a comunica orice informaţie privind o cauză penală este în mod vădit excesivă şi denotă lipsă de realism, precizează asociaţia APADOR-CH, prin intermediul unui comunicat de presă.

» MT cere suplimentarea bugetului, pentru decontarea cheltuielilor legate de funeraliile regelui

Ministerul Transporturilor (MT) cere suplimentarea bugetului pentru acest an cu suma de 235.000 lei, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, pentru organizarea şi decontarea de către Centrul Naţional de Calificare şi Instruire Feroviară - CENAFER a cheltuielilor legate de funeraliile regelui Mihai, potrivit News.ro.

» Bugetul Academiei Române pe 2018 a fost aprobat

Comisiile reunite pentru buget-finanţe ale Parlamentului au aprobat, astăzi, bugetul Academiei Române pe 2018, în forma propusă de Guvern, potrivit Agerpres.

» Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat a fost avizat favorabil de comisiile parlamentare

Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat a fost avizat favorabil, astăzi, de comisiile reunite pentru buget, finanţe şi bănci din Parlament, cu 20 de voturi pentru şi 13 împotrivă, potrivit Agerpres.

» Turiştii nerezidenţi sosiţi în ţara noastră au cheltuit în medie 2159,8 lei persoană

Principalul motiv al sejurului petrecut de turiştii nerezidenţi în ţara noastră în trimestrul III 2017 l-a reprezentat afacerile, participarea la congrese, conferinţe, cursuri, târguri şi expoziţii (55,5% din numărul total de turişti nerezidenţi), cheltuielile acestora reprezentând 58,9% din total, potrivit unui comuinicat de presă.

» Turiştii nerezidenţi sosiţi în ţara noastră au cheltuit în medie 2159,8 lei persoană

Principalul motiv al sejurului petrecut de turiştii nerezidenţi în ţara noastră în trimestrul III 2017 l-a reprezentat afacerile, participarea la congrese, conferinţe, cursuri, târguri şi expoziţii (55,5% din numărul total de turişti nerezidenţi), cheltuielile acestora reprezentând 58,9% din total, potrivit unui comuinicat de presă.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 289 | utilizatori online 18