Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Sambata, 23 Septembrie
                   
 
 


» Un număr de şase proiecte pentru asigurarea apei potabile beneficiază de 129 de milioane de euro

Un număr de şase proiecte privind facilitarea accesului la apă potabilă din România vor primi finanţări totale de 129 de milioane de euro din Fondul de coeziune, se arată într-un comunicat al Comisiei Europene.

» Avionul de mici dimensiuni aşteptat la Bucureşti şi dispărut după decolarea din Grecia s-a prăbuşit

Un avion de mici dimensiuni care trebuia să ajungă vineri seară la Bucureşti a dispărut după decolarea de pe aeroportul din Alexandroupolis. Avionul a fost găsit la graniţa greco-bulgară.

» CFR a semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate pe tronsonul Bucureşti-Giurgiu

Compania de Căi Ferate România (CFR) şi Asocierea Baicons Impex- Acciona Ingenieria au semnat contractul privind elaborarea studiului de fezabilitate pentru modernizarea liniei Bucureşti Nord - Jilava - Giurgiu Nord - Frontiera, inclusiv podul de la Grădiştea, valoarea acestuia fiind de 7,95 de milioane de lei, iar durata de implementare de 18 luni, potrivit unui comunicat de presă.

» Tratatul de liber-schimb UE-Canada, CETA, a intrat în vigoare provizoriu

Tratatul de liber-schimb UE-Canada, CETA, a intrat în vigoare provizoriu, joi, în pofida contestării persistente a ONG-urilor şi a unor organizaţii profesionale, relatează AFP.

» Fondul de inovaţii va genera anual 200 de milioane de euro pentru finanţarea investiţiilor

Guvernul de la Paris se aşteaptă ca fondul de inovaţii pe care îl înfiinţează să genereze anual 200 de milioane de euro (239 de milioane de dolari) pentru finanţarea investiţiilor, a afirmat ministrul francez de Finanţe, Bruno Le Maire, transmite Reuters.

» Eliminarea Libor nu va afecta politica monetară a Băncii Naţionale a Elveţiei

Eliminarea London Interbank Offered Rate (Libor) va provoca dificultăţi sectorului privat, dar nu va obstrucţiona capacitatea Băncii Naţionale a Elveţiei (SNB) de a implementa politica sa monetară, a afirmat, ieri, Dewet Moser, membru al Board-ului SNB, transmite Reuters.

» PwC: 72% dintre companii au nevoie de cel puţin şase luni pentru implementarea plăţii defalcate a TVA

Cel puţin şase luni este perioada de care au nevoie 72% dintre companii pentru implementarea plăţii defalcate a TVA şi mai puţin de 2% consideră că vor reuşi să o facă până la 1 ianuarie anul viitor, potrivit rezultatelor unui sondaj de opinie efectuat de compania de consultanţă PwC România şi publicate vineri.

» Poşta Română cumpără 180 de maşini de la Renault şi Ford în valoare de 12,5 milioane de lei fără TVA

Poşta Română va achiziţiona 180 de autoutilitare, în urma a două contracte pe care le-a semnat cu Renault Commercial Roumanie şi Ford România, contractele fiind atribuite în urma unei licitaţii şi având o valoare de aproximativ 12,5 milioane de lei, fără TVA, acestea incluzând şi servicii de asigurare RCA pentru un an şi CASCO pentru patru ani.

» Shhaideh şi Plumb sunt urmărite penal pentru abuz în serviciu

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au dispus extinderea urmăririi penale pentru Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu dacă au obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

» Londra revocă licenţa de funcţionare a Uber

Autorităţile londoneze au decis să revoce licenţa de funcţionare a companiei VTC Uber, ceea ce ridică un obstacol major în calrea activităţilor societăţii în Regatul Unit. Aproximativ 40.000 de şoferi sunt vizaţi de decizie, pe care Uber a anunţat că o va contesta în apel, potrivit AFP.

» Fost comisar-şef al Gărzii de Mediu a fost reţinut and #8218; după ce procurorii au depistat la locuinţa lui culturi de canabis

Fostul comisar-şef al Gărzii de Mediu din judeţul Caraş- Severin Marius Cîrpean şi fiul acestuia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după ce în urma unor percheziţii la locuinţa lor din localitatea Berzovia, procurorii DIICOT au găsit mai multe culturi de canabis, dar şi un laborator de prelucrare a drogurilor, potrivit unui comunicat de presă.

» Un avion care a decolat din Grecia şi era aşteptat la Bucureşti, dat dispărut

Un avion ucrainean care a decolat din Grecia, care trebuia să ajungă la Bucureşti, a dispărut de pe radare, potrivit unei surse din presă.

» Indicii BVB au închis în teritoriu negativ, pe un rulaj de 11,7 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au închis în depreciere şedinţa de tranzacţionare de astăzi, lichiditatea totală fiind de 53,9 milioane de lei (11,7 milioane euro), în scădere faţă de cea de joi (219 milioane euro).

» Raport tranzacţionare BVB 22.09.2017

Raport tranzacţionare BVB 22.09.2017

» Raport tranzacţionare ATS 22.09.2017

Raport tranzacţionare ATS 22.09.2017

» Numărul petiţiilor primite de ASF a scăzut cu 48,54%

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a primit, în total, în primul semestru al anului 2017, un număr de 4.698 de petiţii, în scădere cu 48,54% faţă de primul semestru din 2016, din care 84,95% reprezintă petiţii aferente pieţei asigurărilor-reasigurărilor, 12,66% sunt petiţii aferente pieţei pensiilor private, iar 2,38% sunt petiţii aferente pieţei instrumentelor şi investiţiilor financiare, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

» Wall Street a deschis în scădere

Trei dintre principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis şedinţa de tranzacţionare de astăzi în depreciere.

» Comitetul Executiv al FRF a validat numirea lui Cosmin Contra ca selecţioner al României

Membrii Comitetului Executiv al FRF au validat, vineri, numirea lui Cosmin Contra ca selecţioner al naţionalei României şi rezilierea contractului lui Christoph Daum, au declarat surse federale.

» Cererea torţionarului Vişinescu de întrerupere a executării pedepsei, amânată

*ACTUALIZARE 13:59 Curtea de Apel Bucureşti a amânat pentru 12 octombrie discutarea cererii de întrerupere a executării pedepsei din motive medicale formulată de torţionarul Alexandru Vişinescu, fostul comandant al Penitenciarului Râmnicu Sărat, condamnat la 20 de ani de închisoare pentru crime împotriva umanităţii. ------ Curtea de Apel Bucureşti (CAB) judecă astăzi cererea de întrerupere a executării pedepsei din motive medicale formulată de torţionarul Alexandru Vişinescu, fostul comandant al Penitenciarului Râmnicu Sărat, condamnat la 20 de ani de închisoare pentru crime împotriva umanităţii.

» Efectivele de bovine au scăzut cu 3,3%, la 1 iunie

Efectivele de bovine au scăzut cu 3,3% pe total şi cu 2,5% la efectivul matcă la 1 iunie anul curent, faţă de aceeaşi dată a anului 2016, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul Institutului Naţional de Statistică (INS).

» Sevil Shhaideh, urmărită penal pentru abuz în serviciu

*ACTUALIZARE 15:26 Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au dispus extinderea urmăririi penale pentru Sevil Shhaideh, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei. ------ *Sevil Shhaideh, la DNA: 'Am fost informată că am calitatea de suspect într-un dosar' Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, la ieşirea de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) că am fost informată că are calitatea de suspect într-un dosar.

» Kika va deschide un nou magazin în Bucureşti

Kika, retailerul de mobilă şi decoraţiuni din Austria, va deschide până la finalul anului cel de-al doilea magazin al său, tot în Bucureşti, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei.

» Lichiditate de 7,34 milioane de euro pe BVB

Piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) a înregistrat, în prima parte a şedinţei de tranzacţionare de astăzi, o lichiditate de 33.755.531 lei (7.340.233 euro).

» Contracte de finanţare de peste un miliard de lei, semnate de Rovana Plumb

Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, a semnat mai mult de 100 de contracte de finanţare, în valoare de peste 1 miliard lei, pentru reducerea riscului de sărăcie şi excluziune socială din comunităţile marginalizate, ce vor fi implementate în actuala perioadă de programare, prin Programul Operaţional Capital Uman (POCU) 2014 - 2020, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE), trimis Redacţiei.

» Incendiu la un depozit de băuturi alcoolice, în zona Faur Poarta 4 din Capitală

Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de băuturi alcoolice, în zona Faur Poarta 4 din Capitală, fiind degajări foarte mari de fum, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov.

» Euro a fost cotat la 4,5950 lei, sub referinţa de ieri

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, astăzi, un curs de referinţă de 4,5950 lei pentru moneda europeană, în coborâre cu 0,37 bani, comparativ cu şedinţa de ieri, când euro a fost cotat la 4,5987 lei.

» Patru persoane au murit, iar alte 20 sunt date dispărute

Patru persoane au murit, iar alte 20 sunt date dispărute de autorităţi, după naufragiul unui vas care transporta migranţi în Marea Neagră, în largul coastei turce, a anunţat agenţia proguvernamentală Anadolu, citată de AFP.

» În doar două ore s-au aplicat aproape 50 de sancţiuni, iar un permis a fost reţinut

Poliţiştii au acţionat pentru verificarea legalităţi activităţii de taximetrie în zona aeroporturilor internaţionale Henri Coandă Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Craiova, Bacău şi Iaşi, verificând, în doar două ore, aproape o sută de autoturisme aplicând 48 de sancţiuni contravenţionale pentru abateri de la normele legale care reglementează circulaţia pe drumurile publice şi activitatea de taximetrie, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul Poliţiei Române.

» CAB judecă astăzi cererea torţionarului Vişinescu de întrerupere a executării pedepsei

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) judecă astăzi cererea de întrerupere a executării pedepsei din motive medicale formulată de torţionarul Alexandru Vişinescu, fostul comandant al Penitenciarului Râmnicu Sărat, condamnat la 20 de ani de închisoare pentru crime împotriva umanităţii.

» Trump a semnat ordinul care înăspreşte sancţiunile vizând Coreea de Nord

Preşedintele american Donald Trump a semnat un nou ordin prin care înăspreşte sancţiunile vizând Coreea de Nord, pentru programul nuclear, relatează BBC News.

» Membrii unei bande de români suspectaţi de 30 de jafuri în Franţa au fost arestaţi

Membrii unei bande de români suspectaţi de 30 de jafuri în Franţa, în special în magazine de bricolaj, au fost arestaţi în flagrant la Gironde, a declarat o sursă din poliţie, citată de AFP.

» REVISTA PRESEI 22.09.2017

*ADEVARUL *Iohannis: 'Mi-am contramandat vizita în Ucraina ca urmare a adoptării Legii educaţiei' Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, în SUA, că şi-a contramandat vizita în Ucraina şi a anulat şi vizita pe care trebuia să o aibă preşedintele Parlamentului din Ucraina în România.

» Consiliul Concurenţei a constatat variaţii mari de preţ la licitaţiile din industria lemnului

Consiliul Concurenţei analizează modul în care sunt organizate licitaţiile de valorificare a masei lemnoase şi constată încă variaţii mari de preţ, a declarat, ieri, preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu, citat de Agerpres.

» ANUNŢ OFERTĂ PUBLICĂ DE CUMPĂRARE ACŢIUNI EMISE DE GASTRONOM S.A. Buzău

1. Identificarea societăţii vizate Societatea vizată este GASTRONOM S.A. Buzău, persoană juridică română, cu sediul în Municipiul Buzău, str. Ion Băieşu bl. 4-5, et. 1, judeţul Buzău, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub numărul J10/60/1991, cod unic de înregistrare 1154474, capitalul social subscris şi vărsat 766.320 RON împărţit în 306.528 acţiuni cu o valoare nominală de 2,5 RON fiecare.

» PICCJ a lansat un proiect de digitalizare a activităţii procurorilor în domeniul audierilor

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) a organizat astăzi, la Bucureşti, conferinţa de lansare a unui proiect de digitalizare a activităţii procurorilor în domeniul audierilor, în valoare de aproape 55 de milioane de lei, informează un comunicat de presă al Ministerului Public, trimis Redacţiei.

» Corneliu Bodea, ales în funcţia de preşedinte al asociaţiei Centrul Român al Energiei

Corneliu Bodea a fost ales, marţi, pentru un nou mandat în funcţia de preşedinte al Centrului Român al Energiei (CRE) cu 244 de voturi, fiind unicul candidat, potrivit unui comunicat de presă al asociaţiei, trimis Redacţiei.

» Militar din cadrul Forţelor Navale, rănit în timpul unui exerciţiu

Un scafandru de luptă din Forţele Navale Române s-a accidentat astăzi prin cădere, pe timpul executării unor antrenamente de inserţie prin procedeul 'fast rope' (coborâre în rapel), executat într-un raion maritim, informează un comunicat de presă al Ministerului Apărării Naţionale (MApN), trimis Redacţiei.

» Ludovic Orban va efectua o vizită în Republica Moldova

Liderul liberal Ludovic Orban, va efectua vineri şi sâmbătă o vizită în Republica Moldova, anunţă un comunicat al PNL, trimis Redacţiei.

» Lichiditate record, de peste 1 miliard de lei, la BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au închis în teritoriu negativ şedinţa de tranzacţionare de astăzi, în contextul în care lichiditatea totală a fost de 1,007 miliarde de lei (219 milioane euro), mult peste media zilnică înregistrată de la începutul anului (49,22 milioane lei).

» Raport tranzacţionare BVB 21.09.2017

Raport tranzacţionare BVB 21.09.2017

» Raport tranzacţionare ATS 21.09.2017

Raport tranzacţionare ATS 21.09.2017

» CSM sesizează Inspecţia Judiciară după ce procurorul inspector Mihaela Focica a reclamat presiuni din partea şefei DNA

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a decis astăzi sesizarea din oficiu a Inspecţiei Judiciare (IJ), pentru a face verificări în urma înregistrărilor apărute în presă în care procurorul inspector Mihaela Focica reclamă presiuni din partea şefei Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 341 | utilizatori online 35