Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Sambata, 24 Martie
                   
 
 


» Manifestaţie împotriva lui Tudorel Toader la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi

Peste 150 de persoane au protestat astăzi în faţa Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, cerând demisia ministrului Justiţiei Tudorel Toader, suspendat din funcţia de rector al universităţii în perioada mandatului de la minister.

» Manifestaţie în Croaţia pentru susţinerea familiei tradiţionale şi împotriva convenţiei europene ce priveşte violenţa de gen

Mii de croaţi au participat sâmbătă la un protest în capitala Zagreb împotriva Convenţiei Consiliului Europei privind prevenirea şi combaterea violenţei împotriva femeilor şi a violenţei domestice (cunoscută şi sub numele de Convenţia de la Istanbul), după ce guvernul a trimis parlamentului spre ratificare acest document, criticat pentru că ar ameninţa valorile tradiţionale prin favorizarea căsătoriilor homosexuale şi acceptarea unui aşa-numit al treilea gen, relatează agenţiile AFP, Reuters şi EFE.

» Atentat în Franţa: Anchetatorii încearcă să stabilească circumstanţele atacurilor; jandarmul ucis, omagiat ca erou

Anchetatorii francezi încercă astăzi să stabilească circumstanţele atentatului jihadist comis vineri în sud-vestul ţării de un atacator care a fost doborât după ce a ucis patru persoane, printre care un jandarm omagiat ca erou, relatează AFP.

» Spania a emis un mandat de arestare pentru fostul lider separatist catalan Carles Puigdemont

Fostul lider separatist catalan Carles Puigdemont ar putea fi arestat în Finlanda după ce autorităţile finlandeze au primit un mandat internaţional pentru reţinerea lui, emis de Spania, scrie Reuters.

» USR participă duminică la Marea Adunare Centenară de la Chişinău

Preşedintele USR, Dan Barna, împreună cu o delegaţie formată din membri ai partidului, va fi prezent duminică la Chişinău, unde va participa la Marea Adunare Centenară, dedicată împlinirii celor 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

» IGPR - acţiuni privind braconajul cinegetic: Aproape 1.000 de infracţiuni constatate şi 879 amenzi aplicate, în 6 luni

Poliţiştii au constatat aproape 1.000 de infracţiuni şi au aplicat aproximativ 900 de amenzi, în valoare de 617.784 de lei, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe o perioadă de 6 luni pentru prevenirea şi combaterea faptelor care aduc atingere fondului cinegetic naţional.

» Senatorul liberal Daniel Zamfir vrea ca membrii CA ai BNR să nu mai fie exoneraţi de răspunderea civilă sau penală

O iniţiativă legislativă a senatorului PNL Daniel Zamfir vrea modificarea Legii 312 privind Statutul Băncii Naţionale a României (BNR), astfel încât să fie abrogate alineatele din lege care îi exonerează de răspunderea civilă sau penală pe membrii Consiliului de administraţie.

» Peste 6 kg de heroină descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a descoperit în maşina cu care călătoreau doi cetăţeni bulgari 12 pachete care conţineau aproximativ 6.2 kg de substanţă maronie, suspectă a fi heroină.

» Mihai Fifor: În MAPN se lucrează la distribuirea celor aproape 6.400 de noi posturi din armată

În structurile Ministerului Apărării Naţionale se lucrează la distribuirea celor aproape 6.400 de noi posturi care urmează să fie ocupate în Armata Română, după ce, recent, a fost aprobat în Guvern un memorandum în acest sens, a anunţat vineri ministrul Mihai Fifor.

» Sute de poliţişti şi angajaţi din penitenciare din toată ţara protestează în faţa MAI

*ACTUALIZARE Poliţiştii şi angajaţii din penitenciare care au protestat în faţa MAI au pornit în marş spre Piaţa Victoriei *ACTUALIZARE MAI, despre protestul sindicatelor din Poliţie: Facem demersuri pentru asigurarea salarizării adecvate pentru propriii angajaţi Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a transmis sâmbătă, după ce câteva sute de poliţişti şi angajaţi ai penitenciarelor din toată ţara au ieşit la protest în faţa Ministerului, deşi poliţiştii şi militarii vor intra în grila de salarizare în mod etapizat, până în 2022, poliţiştii au beneficiat deja de creşteri salariale.

» Bursa din New York a înregistrat cel mai amplu declin săptămânal

Bursa din New York a înregistrat cel mai amplu declin săptămânal de după 2016, pe fondul unei evoluţii negative generalizate a pieţelor de capital, din cauza temerilor că un război comercial şi dobânzile mai mari pentru credite ar putea încetini creşterea economiei mondiale, relatează Bloomberg.

» Câteva sute de poliţişti şi angajaţi din penitenciare din toată ţara protestează în faţa MAI

Sute de poliţişti şi angajaţi din penitenciare din toată ţara protestează sâmbătă în faţa MAI. Poliţiştii sunt nemulţumiţi de salarizare, de deficitul de personal şi de subfinanţare, în timp ce angajaţii din penitenciare solicită condiţii mai bune de lucru, o salarizare echitabilă, precum şi demiterea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

» Ungaria nu se grăbeşte să adere la zona euro

Ungaria nu se grăbeşte să adere la zona euro şi ar trebui să facă trecerea la moneda unică doar atunci când producţia sa economică se apropie de media din zona euro, a declarat ministrul ungar al Economiei, Mihaly Varga, într-un interviu publicat sâmbătă în cotidianul Magyar Hirlap, transmite Reuters.

» Administraţia Naţională Apele Române a atribuit OMV Petrom un contract cadru de 4,13 milioane lei

Administraţia Naţională Apele Române (ANAR) a atribuit OMV Petrom un contract cadru cu o durată de patru ani şi o valoare de 4,13 milioane lei, fără TVA, pentru furnizarea de carburanţi, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

» Filtre ale poliţiştilor din Buzău, după ce doi pacienţi de la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca au evadat

Poliţiştii din Buzău sunt în alertă după ce doi bolnavi internaţi în Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca au evadat în această seară, informează News.ro.

» Nepotul lui Vladimir Putin este vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al Gazprom

Mikhail Putin, identificat de Kremlin ca o rudă a preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, a fost numit vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al Gazprom, a anunţat astăzi compania controlată de statul rus, transmite Reuters, citat de Agerpres.

» Peste 70 de trenuri anulate pe mai multe rute; toate secţiile de cale ferată sunt deschise

CFR Călători a anulat astăzi, din cauza zăpezii şi a viscolului, 72 de trenuri pe mai multe rute, în timp ce în Gara de Nord din Capitală se înregistrează întârzieri cuprinse între 20 şi 65 de minute, informează compania.

» O cisternă cu 31.000 de litri de combustibil s-a răsturnat în judeţul Mureş

O cisternă plină cu 31.000 de litri de combustibil s-a răsturnat, în această seară, în afara părţii carosabile a DN 13, judeţul Mureş, o persoană fiind rănită, informează News.ro.

» Un plug al RATB a îngropat în zăpadă călătorii aflaţi în staţie

Un vatman al RATB care conducea un plug de zăpadă a spulberat călătorii care aşteptau, în această dimineaţă, tramvaiul pe refugiul unei staţii din Capitală, informează Adevărul.

» Rapoarte BVB 23.03.2018

Rapoarte BVB 23.03.2018

» Rapoarte BVB ATS 23.03.2018

Rapoarte BVB ATS 23.03.2018

» Indicii BVB au închis în teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 12,39 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au închis în teritoriu pozitiv ultima şedinţă de tranzacţionare a săptămânii, lichiditatea totală fiind de 57,83 milioane de lei (12,39 milioane de euro), în creştere faţă de rulajul înregistrat anterior.

» Anchetă a DSP Ilfov, după ce aproape 200 de copii şi 19 adulţi din grădiniţe din Voluntari s-au prezentat la spital cu toxiinfecţie alimentară

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Ilfov a demarat, astăzi, o anchetă după ce aproape 200 de copii şi 19 adulţi din mai multe grădiniţe din Voluntari au ajuns la spitale din Capitală cu simptome ale unei toxiinfecţii alimentare, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătăţii, dat publicităţii.

» Ionuţ Vulpescu, fost ministru al culturii, a iniţiat un proiect de lege pentru cinstirea istoriei naţionale

Senatorul Ionuţ Vulpescu a depus la Senat un proiect legislativ prin care ziua de 11 iunie va fi declarată Ziua Revoluţiei Române de la 1848 şi a Democraţiei Româneşti, se arată într-un comunicat remis Redacţiei.

» EIT Forum Auto a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri cu 25% în 2017

EIT Forum Auto, reprezentantul oficial şi unic importator Volvo Cars în ţara noastră, estimează pentru anul în curs atingerea unei cifre de afaceri în valoare de 30.000.000 de euro, cu 45% mai mult faţă de valoarea înregistrată în 2017, se arată într-un comunicat al companiei, remis Redacţiei.

» Comitetul interministerial pentru Centenar a aprobat primele 43 de proiecte în valoare de 14,9 milioane de lei

Comitetul interministerial a aprobat astăzi o primă listă de 43 de proiecte pentru evenimente ce vor marca Centenarul Marii Uniri, a anunţat într-o conferinţă de presă ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale, George Ivaşcu. Informează News.ro.

» Nicuşor Constantinescu a fost achitat într-un dosar în care iniţial primise 6 ani închisoare

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa Nicuşor Constantinescu a fost achitat definitiv, astăzi, de Curtea de Apel Bucureşti, într-un dosar în care era acuzat că a împiedicat efectuarea unor controale ale Curţii de Conturi şi nu a respectat dispoziţiile legale privind prelungirea unor certificate de urbanism şi a autorizaţiilor de construire a unor centrale eoliene, informează Agerpres.

» Producţia de energie eoliană se află la capacitate maximă, în pofida vremii nefavorabile produce la capacitate maximă

Energia eoliană s-a situat pe primul loc astăzi, în cadrul mixului de producţie a energiei electrice din ţara noastră, informează Asociaţia Română pentru Energie Eoliană (RWEA) într-un comunicat remis Redacţiei.

» Nuclearelectrica propune distribuirea a 90% sub formă de dividend

Conducerea Nuclearelectrica (SNN) a propus acţionarilor, pentru Adunarea Generală din 25 aprilie, distribuirea unei sume de 271,36 milioane de lei, reprezentând 89,54% din profitul anului trecut, de 303,05 milioane de lei, sub formă de dividend, se arată într--un raport al companiei publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

» Tribunalele au condamnat este 60 de inculpaţi trimişi în judecată de DNA în februarie

În dosarele de corupţie instrumentate, în februarie, de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), au fost condamnaţi 68 inculpaţi prin 23 hotărâri judecătoreşti definitive, se arată într-un comunicat al instituţiei, remis Redacţiei.

» CNAIR impune noi restricţii de circulaţie pe tronsoane din DN 24, DN 3 şi DN 22

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă, astăzi, instituirea unor noi noi restricţii de acces pe anumite tronsoane de drum naţional, ca urmare ninsorilor abundente şi viscolului ce determină scăderea vizibilităţii în trafic, se arată într-un comunicat al companiei, dat publicităţii.

» Ministerul Românilor de Pretutindeni se declară solidar cu familiile românilor decedaţi în Cehia

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP) este alături de familiile cetăţenilor români care au decedat în tragicul incident de la uzina chimică din localitatea Kralupy nad Vltavou din Cehia, se arată într-un comunicat al instituţiei, remis Redacţiei.

» BCR opreşte temporar sistemul informatic pentru alinierea la noile reglementări PSD2

Banca Comercială Română (BCR) opreşte în această noapte, între orele 23:00 - 5:00, sistemele informatice care gestionează serviciile de Internet şi Mobile Banking - Click 24 Banking, respectiv Touch 24 Banking, se arată într-un comunicat al companiei, remis Redacţiei.

» Lichiditate de 6,54 milioane de euro pe BVB

Piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) a înregistrat, în prima parte a şedinţei de tranzacţionare de astăzi, o lichiditate de 30,53 milioane lei (6,54 milioane euro).

» Serviciile de streaming au dus la creşterea veniturilor din muzică

Veniturile din muzică au cunoscut, în Statele Unite, o creştere cu 16,5%, în 2017, datorită serviciilor de streaming, cifra ajungând la 8,7 miliarde de dolari, informează Rolling Stone.

» Bursele asiatice au închis în scădere accentuată

Principalii indici ai burselor asiatice au închis şedinţa de tranzacţionare de astăzi în depreciere.

» Euro s-a depreciat la 4,6651

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, astăzi, un curs de referinţă de 4,6651 lei pentru moneda europeană, în scădere cu 0,08 bani, comparativ cu şedinţa precedentă, când euro a fost cotat la 4,6659 lei.

» David Hay, Ceo al AFI Europe România, a demisionat

AFI Europe România anunţă o schimbare la nivel de top management: David Hay, CEO al companiei în ultimii şapte ani, şi-a anunţat demisia şi intenţia de a-şi continua parcursul profesional în afara companiei, conform comunicatului de presă remis către Redacţie.

» Mai mulţi oameni au fost luaţi ostatici într-un supermarket din sudul Franţei

Mai mulţi oameni au fost luaţi ostatici, astăzi, într-un supermarket din localitatea Tr and #232;bes din sudul Franţei, fiind auzite şi focuri de armă.

» Avocatul lui Sarkozy anunţă că va face apel împotriva controlului judiciar

Avocatul lui Nicolas Sarkozy urmează să facă apel împotriva controlului judiciar impus fostului şef de stat, inculpat în ancheta cu privire la o presupusă finanţare libiană a campaniei sale victorioase din 2007, a anunţat, astăzi, avocatul Thierry Herzog la RTL, relatează AFP.

» China pregăteşte noi tarife pentru importurile americane

China a anunţat, astăzi, că pregăteşte tarife pentru importuri americane în valoare de 3 miliarde de dolari şi a cerut Statelor Unite 'să se retragă de pe marginea prăpastiei', după ce preşedintele Donald Trump a prezentat cu o zi în urmă, măsuri punitive pentru bunuri chinezeşti în valoare de până la 60 de miliarde de dolari, transmite MarketWatch.

» Acţiunile europene au scăzut la cel mai redus nivel din ultimul an

Bursele au înregistrat, astăzi, scăderi importante la nivel mondial, iar acţiunile europene au coborât la cel mai redus nivel din mai mult de un an, din cauza tensiunilor comerciale, transmite Bloomberg.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 190 | utilizatori online 36