Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Joi, 27 Iulie
                   
 
 


» FMI lansează o nouă formă de ajutor care nu implică bani

Fondul Monetar Internaţional (FMI) a anunţat, ieri, că va lansa un nou instrument de sprijinire a guvernelor care se confruntă cu dificultăţi financiare, noutatea fiind că acest instrument nu implică bani, informează AFP.

» Directori de DSP din cinci judeţe, schimbaţi din funcţii

Directorii executivi şi adjuncţi ai direcţiilor de sănătate publică (DSP) din Caraş Severin, Hunedoara, Neamţ, Prahova şi Ilfov vor fi schimbaţi din funcţii, a anunţat, ieri seară, Ministerul Sănătăţii, decizia fiind luată în urma unei analize privind implementarea campaniei naţională de vaccinare. Ceilalţi directori de direcţii de sănătate publică din ţară vor primi avertismente scrise.

» Peste 224 mii de copii cu vârste între 9 luni şi 9 ani, nevaccinaţi

Un număr de 224.202 copii cu vârste între 9 luni şi 9 ani sunt restanţieri la vaccinare, relevă raportul Ministerului Sănătăţii (MS) privind programul naţional de vaccinare.

» Timmermans i-a mulţumit ministrului Justiţiei pentru informaţiile privind implementarea recomandărilor CE

Prim vicepreşedintele Comisiei Europene (CE), Frans Timmermans, i-a mulţumit ieri, pe Twitter, ministrului român al Justiţiei, Tudorel Toader, pentru informaţiile privind implementarea recomandărilor Executivului Uniunii Europene (UE).

» Premierul spaniol neagă schema ilegală de finanţare din Partidul Popular

Mariano Rajoy a negat azi orice cunoaştere a schemei de finanţare ilegală în cadrul Partidului său Popular Conservator (PP), devenind primul prim-ministru de şedinţă în Spania care a dat probe într-un proces, provocând cereri de demisie, potrivit Reuters.

» Un avocat al UE respinge obiecţiile Slovaciei şi Ungariei vizând relocarea migranţilor

Avocatul general al Curţii Europene de Justiţie (CEJ), Yves Bot, a declarat că programul de relocare este un răspuns adecvat la criza migraţiei din 2015-2016. Acesta a sfătuit azi instanţa să respingă plângerile Ungariei şi Slovaciei vizând programul de relocare a migranţilor din Uniunea Europeană, potrivit Politico.eu.

» Valoarea tranzacţiilor imobiliare din România a crescut de două ori şi jumătate în primul semestru

Valoarea tranzacţiilor imobiliare din România a depăşit 400 milioane euro în prima jumătate a anului, în creştere cu 156% faţă de aceeaşi perioadă din 2016, reiese din analiza publicată azi de compania de consultanţă imobiliară Colliers, care mai arată că volumul total al investiţiilor poate ajunge la 1 miliard euro în 2017.

» Preşedintele Moldovei speră că Putin va vizita Moldova anul viitor

Preşedintele Republicii Moldova a declarat azi că speră că liderul rus Vladimir Putin va vizita ţara sa anul viitor, potrivit TASS. Acesta a afirmat în timpul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri de pe reţeaua Odnoklassniki: 'Sper că Vladimir Putin va veni aici anul viitor, am început să discutăm despre chestiune, sper că anul viitor voi putea organiza vizita oficială sau de lucru a lui Vladimir Putin în Republica Moldova'.

» BCE solicită fondurilor de pensii să detalieze operaţiunile lor

Banca Centrală Europeană va cere fondurilor de pensii din zona euro să dezvăluie date mai detaliate despre operaţiunile lor, deoarece consideră că nu are o vizibilitate adecvată a sectorului vital pentru transmiterea politicii monetare, potrivit Euronews.

» Curtea de Justiţie a UE menţine Hamas pe lista organizaţiilor teroriste şi elimină Tamil Tigrii

Curtea de Justiţie a Uniunii Europene a menţinut mişcarea palestiniană islamistă Hamas pe lista neagră a terorismului miercuri şi i-a eliminat pe rebelii separatişti din Sri Lanka, Tigrii Tamili, de pe această listă a organizaţiilor teroriste, potrivit Reuters.

» Raport tranzacţionare BVB 26.07.2017

Raport tranzacţionare BVB 26.07.2017

» Indicii BVB au închis în scădere, pe o lichiditate de 3,03 milioane euro

Şase din indicii de pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au închis în depreciere şedinţa de tranzacţionare de astăzi.

» Raport tranzacţionare ATS 26.07.2017

Raport tranzacţionare ATS 26.07.2017

» Preşedintele Iohannis l-a trecut în rezervă pe şeful STS

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, astăzi, decretul de trecere în rezervă a şefului STS, generalul Marcel Opriş.

» Metodologia de calcul a tarifelor de referinţă RCA pentru prejudicii aduse terţilor prin accidente rutiere, adoptată

Proiectul de normă privind metodologia de calcul a tarifelor de referinţă în cazul asigurării obligatorii de răspundere civilă (RCA) pentru prejudicii produse terţilor prin accidente de vehicule şi de tramvaie a fost adoptat, astăzi, de Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei.

» Coreea de Nord promite să lanseze un atac nuclear asupra SUA dacă regimul este ameninţat

Coreea de Nord a ameninţat că va lansa un atac nuclear asupra 'inimii Statelor Unite' dacă acestea încearcă să-l înlăture pe Kim Jong Un în calitate de lider suprem, a informat marţi agenţia coreeană de ştiri de la Pyongyang (KCNA), potrivit CNN.

» Ministrul Apărării i-a prezentat preşedintelui Planul de înzestrare a Armatei

Preşedintele Klaus Iohannis a avut astăzi o întâlnire cu ministrul Apărări Naţionale, Adrian Ţuţuianu, în cadrul căreia, ministrul i-a prezentat şefului statului Planul de înzestrare a Armatei României pentru perioada 2017 - 2026, care prevede respectarea şi implementarea angajamentului politic asumat în 2015 de către toate partidele politice de a aloca 2% din PIB sectorului Apărării pentru 10 ani, începând cu acest an, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei.

» UE avertizează SUA că poate contraveni rapid noile sancţiuni asupra Rusiei

Uniunea Europeană a avertizat azi că este gata să acţioneze în câteva zile pentru a contracara noile sancţiuni propuse de Statele Unite împotriva Rusiei. UE consideră că aceste sancţiuni dăunează securităţii energetice a blocului, potrivit Reuters.

» DNA cere sesizarea preşedintelui pentru urmărirea penală a fostului ministru Valerian Vreme

Procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a cerut sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis pentru ridicarea imunităţii în vederea urmăririi penale a lui Valerian Vreme, fost ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, în legătură cu săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei.

» Iosefina Frolu, pleacă din ING

ING a anunţat că, începând cu data de 7 august anul curent, Iosefina Frolu, Director de Comunicare, pleacă din companie, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei.

» AMR, CNIPMMR şi ARB colaborează pentru dezvoltarea mediului de afaceri şi a autorităţilor locale

Asociaţia Municipiilor din România (AMR), Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) şi Asociaţia Română a Băncilor (ARB) au semnat astăzi un Protocol de Colaborare pentru susţinerea iniţiativelor şi programelor care contribuie la dezvoltarea economică a ţării noastre şi la menţinerea unui dialog continuu şi aplicat între finanţatori, investitori şi administraţia publică locală, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei.

» Percheziţii domiciliare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, împreună cu ofiţeri ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş - Serviciul Ordine Publică şi Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, au efectuat ieri, un număr de 20 de percheziţii domiciliare pe raza judeţului Maramureş şi pe raza judeţului Sălaj, la sediul a patru ocoale silvice şi la domiciliile unor persoane cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani, tăiere ilegală de arbori, furt de arbori, omisiunea sesizării şi fals intelectual, potrivit unui comunicat oficial.

» MT cere înfiinţarea unui grup de lucru care să discute solicitările instructorilor auto

Ministrul Transporturilor (MT), Răzvan Cuc, a propus astăzi înfiinţarea unui grup de lucru la nivelul ministerului în vederea discutării solicitărilor instructorilor auto, în contextul în care aceştia protestează în faţa Guvernului împotriva unui Ordin al ministrului, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei.

» Euro a fost cotat la 4,5628 lei, peste referinţa de ieri

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, astăzi, un curs de referinţă de 4,5628 lei pentru moneda europeană, în creştere cu 0,11 bani, comparativ cu şedinţa de ieri, când euro a fost cotat la 4,5617 lei.

» Au fost înfiinţate cu 31,23% mai multe firme

Conform datelor publicate de către Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC), în primele 6 lunile ale acestui an au fost înfiinţate 79.251 de noi firme, cu 31,23% mai multe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când au fost înfiinţate 60.389 firme, potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România trimis Redacţiei.

» Vastint a închiriat 1.900 mp în Timpuri Noi Square

Vastint România a închiriat 1.000 metri pătraţi (mp) de spaţii de birouri către Netcentric Eastern Europe şi 900 mp către Phoenix Contact în cadrul ansamblului mixt Timpuri Noi Square din Bucureşti, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei.

» Iohannis va participa la Sibiu la cea mai mare întâlnire a saşilor de după 1989

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, în perioada 4 - 6 august, la Sibiu, la cea mai mare întâlnire a saşilor de după 1989, la care vor lua parte aproximativ 12.000 de reprezentanţi ai comunităţilor săseşti din România, Germania, Austria şi Statele Unite ale Americii, potrivit unor surse din presă.

» Complexul Energetic Hunedoara estimează pierderi de peste 169 milioane lei în acest an

Producătorul de energie Complexul Energetic Hunedoara estimează pierderi de 169,17 milioane lei în acest an, cu 80,3% mai mici faţă de cele de anul trecut, de 858,35 milioane lei, arată proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli publicat în dezbatere de Ministerul Energiei.

» Alarmă falsă cu bombă la bordul unui avion pe ruta Cluj-Londra

Aeroportul Internaţional 'Avram Iancu' din Cluj-Napoca a emis un comunicat prin care transmite că în dimineaţa zilei de miercuri, pe zborul Cluj - Londra al Wizzair, unul dintre pasageri a făcut afirmat că are o 'bombă în bagajul de cabină', însă alarma a fost una falsă, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

» Percheziţii domiciliare la cadre didactice şi studenţi sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni de corupţie

Autorităţile din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), împreună cu alţi ofiţeri efectuează în cursul zilei de astăzi 106 percheziţii domiciliare la mai multe persoane (cadre didactice şi studenţi din cadrul a două universităţi) cercetate sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni de corupţie într-o cauză denumită generic 'Diplome de licenţă fără studii', potrivit unui comunicat oficial.

» Poate asigura şi funcţionalitatea cardului de sănătate

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) organizează o dezbatere publică pe tema proiectului de lege privind cartea electronică de identitate, care ar putea asigura şi funcţionalitatea cardului de sănătate. Proiectul de lege nu impune schimbarea cărţii de identitate actuale, astfel că cei care refuză obţinerea cărţii de identitate electronice pot opta în continuare pentru cea simplă, potrivit unor surse din presă.

» Nasdaq preia Sybenetix, furnizor de tehnologie pentru supravegherea pieţei

Operatorul bursier american Nasdaq Inc. a decis să achiziţioneze Sybenetix, un startup din Londra care utilizează inteligenţa artificială pentru a ajuta responsabilii cu conformitatea din cadrul firmelor de administrare a activelor să analizeze comportamentul traderilor, în vederea prevenirii abuzului de piaţă.

» Preţul boabelor de cacao, în declin din cauza cererii slabe

Preţul futures al boabelor de cacao a scăzut ieri, la bursele internaţionale, din cauza cererii slabe de pe piaţa de profil.

» Grecia obţine 3 miliarde de euro în urma revenirii pe piaţa de obligaţiuni

Grecia a obţinut 3 miliarde de euro în prima exploatare a pieţei obligaţiunilor de după 2014. Investitorii s-au încrezut în aşteptările conform cărora răul a fost depăşit pentru ţara care a fost epicentrul crizei datoriilor din Europa, potrivit Bloomberg.

» Analiştii CFA România au aşteptări modeste pentru situaţia economică a ţării în anul următor

Indicatorul de încredere macroeconomică al CFA România, calculat pe baza estimărilor membrilor organizaţiei, a scăzut în iunie cu 6,6 puncte faţă de mai, la 60 de puncte, ca urmare a anticipării unor condiţii mai slabe în anul următor şi a percepţiei agravate asupra situaţiei economice actuale, arată datele CFA.

» Indicii BVB au închis în scădere, pe o lichiditate record, de 141 milioane euro

Cinci din indicii de pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au închis în depreciere şedinţa de tranzacţionare de astăzi.

» Raport tranzacţionare ATS 25.07.2017

Raport tranzacţionare ATS 25.07.2017

» Raport tranzacţionare BVB 25.07.2017

Raport tranzacţionare BVB 25.07.2017

» Raiffeisen prognozează un salt major al profitului

Raiffeisen Bank International (RBI) a anunţat azi că se aşteaptă ca profitul să se tripleze la 365 milioane de euro pentru al doilea trimestru după reducerea provizioanelor datoriei neperformante, potrivit Reuters.

» Masa monetară a crescut, în iunie, cu 9%

Masa monetară în sens larg (M3) a înregistrat la sfârşitul lunii iunie 2017 un sold de 321,759 miliarde de lei , aceasta crescând cu 0,1% (0,1% în termeni reali) în luna mai, iar în raport cu aceeaşi lună a anului trecut masa monetară majorându-se cu 9% la sută (8,1% în termeni reali), potrivit unui comunicat de presă al Băncii Naţionale Româneşti (BNR).

» Comisia Europeană a aprobat finanţarea cu 407 milioane euro a trei proiecte de infrastructură rutieră

Comisia Europeană a aprobat finanţarea, din fondurile politicii de coeziune, a trei proiecte de infrastructură rutieră în valoare de 407 milioane de euro, informează un comunicat oficial.

» Producţia agricolă din România a crescut cu 2,5% în 2016

Producţia din agricultură a ajuns la 69,3 miliarde de lei în 2016, în creştere cu 2,5% faţă de 2015, în timp ce producţia vegetală a crescut cu 5,3%, iar producţia animală a scăzut cu 2,4%, reiese din datele transmise azi de Institutul Naţional de Statistică (INS).
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 381 | utilizatori online 28