Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Vineri, 20 Iulie
                   
 
 


» Prima benzinarie din Romania alimentata din surse regenerabile

Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului KMG International, a finalizat recent dotarea primei benzinarii Rompetrol cu panouri solare de mare capacitate, o premiera pentru Romania si regiunea Marii Negre, conform comunicatului de pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

» Venituri bugetare mai mari cu 13,5%

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a colectat venituri bugetare în semestrul I al anului 2018 în sumă totală de 112.795,4 mil.lei, ceea ce reprezintă o depăşire cu 13,5% indice nominal, respectiv cu 13.434,7 mil. lei mai mult faţă de perioada similară a anului 2017 ( 99.360,7 mil.lei ), conform comunicatului remis redacţiei.

» Legea referitoare la diminuarea risipei alimentare, promulgată

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat astăzi legea pentru modificarea şi completarea Legii nr. 217/2016 privind diminuarea risipei alimentare, a informat Administraţia Prezidenţială, prin intermediul unui comunicat de presă.

» Iridex afirmă că nu este sursa mirosurilor

Iridex Group Import Export SRL, administratorul depozitului de deşeuri de la Chiajna, este permanent preocupat de calitatea aerului şi de sănătatea cetăţenilor şi acordă atenţie protestului care a avut loc ieri, la Ministerul Mediului, organizat de locuitori ai capitalei care acuză mirosuri neplăcute şi cer închiderea gropii de gunoi, conform comunicatului remis redacţiei.

» Rusia si-a lichidat titlurile ale Trezoreriei SUA

Rusia şi-a lichidat aproape în totalitate deţinerile de titluri ale Trezoreriei SUA, care au scăzut de la 96 de miliarde de dolari în martie la numai 9 miliarde de dolari în luna mai, pe fondul războaielor comerciale declanşate în aprilie la nivel mondial, relatează zerohedge.com

» Vor găzduirea a 550 de comercianţi

Primul magazin online cu preţuri elastice din România, doraly.ro, a investit în toate facilităţile necesare pentru găzduirea a 550 de importatori, producători şi distribuitori, chiriaşi ai spaţiilor Doraly Expo Market din Afumaţi, pregătiţi să-şi comercializeze produsele şi în piaţa online, conform comunicatului remis redacţiei.

» ANRE a aprobat creşterea preţului gazelor naturale

Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) a anunţat astăzi că că sunt îndeplinite condiţiile pentru o ajustare, în medie cu 5,83%, a preţului la gazele naturale pentru clienţii finali casnici, începând din 1 august, relatează News.ro.

» Suntem într-o situaţie delicată

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, astăzi, că România este într-o situaţie delicată numai şi numai din cauza modului în care coaliţia majoritară a ştiut să legifereze, într-un mod lipsit de transparenţă, prin care, în ciuda tuturor criticilor, de la experţi, din sistem, de la partenerii externi, au legiferat cum au dorit şi au legiferat prost, iar rezultatul în ceea ce priveşte justiţia este îngrijorător, transmite News.ro.

» România dă iar cu subsemnatul

Comisia Europeană trimite România, alături de Grecia şi Irlanda, în faţa Curţii de Justiţie a UE pentru că nu a implementat în legislaţia naţională Directiva a 4-a privind combaterea spălării banilor. De asemenea, Comisia a propus plata unei sume forfetare, precum şi a unor penalităţi pentru ficare zi de întârziere în transpunerea directivei, conform News.ro.

» Lichiditate de 10,60 milioane de euro pe BVB

Piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) a înregistrat, în prima parte a şedinţei de tranzacţionare de astăzi, o lichiditate de 49,33 milioane lei (10,60 milioane de euro).

» Împrumut de 463 milioane de lei

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a împrumutat, astăzi, 463,4 de milioane de lei de la bănci, printr-o emisiune de obligaţiuni de stat tip benchmark pe 69 luni, la un randament mediu de 4,80% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Naţională a României (BNR).

» Opt companii de brokeraj au aderat la UNSICAR

Opt companii de brokeraj de asigurare s-au alăturat Uniunii Naţionale a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări - UNSICAR, potrivit unui comunicat al organizaţiei.

» UE consideră insuficientă ridicarea stării de urgenţă în Turcia

Uniunea Europeană (UE) consideră ridicarea stării de urgenţă în Turcia, 'un pas în direcţia bună', însă o consideră insuficientă, din cauza puterilor extraordinare acordate autorităţilor şi menţinerii mai multor elemente care restrâng libertăţi, relatează AFP.

» Investiţii pentru domeniul culturii

Guvernul va aloca 1 miliard de euro pentru programul de investiţii în domeniul culturii, bani care vor fi folosiţi pentru reabilitarea şi modernizarea monumentelor istorice sau construirea unor obiective culturale, transmite News.ro.

» România trimisă în faţa Curţii de Justiţie a UE

Comisia Europeană trimite România, alături de Grecia şi Irlanda, în faţa Curţii de Justiţie a UE pentru că nu a implementat în legislaţia naţională Directiva a 4-a privind combaterea spălării banilor, conform News.ro. (Vom reveni)

» Lichiditate de 10.60 milioane de euro pe BVB

Piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) a înregistrat, în prima parte a şedinţei de tranzacţionare de astăzi, o lichiditate de 49.33 milioane lei (10.60 milioane de euro).

» Euro s-a apreciat la 4,6549 lei

*Dolarul a crescut la 4,0128 lei *Francul a crescut la 4,0578 lei

» Etiopia şi-a numit primul ambasador în Eritreea

Etiopia şi-a numit primul ambasador în Eritreea de la începutul războiului de la graniţa celor două state, în 1998, informează Reuters.

» Plănuieşte să lanseze noi servicii de ştiri în România

Radio Europa Liberă (Radio Free Europe/ Radio Liberty, RFE/RL) vrea să lanseze noi servicii de ştiri în România şi Bulgaria, în decembrie 2018, într-o încercare de a consolida peisajul media din cele două ţări, potrivit unui comunicat de presă.

» Protest al salariaţilor din sport şi tineret

Personalul din unităţile subordonate Ministerului Tineretului şi Sportului, din toată ţara, se va află în greva japoneză astăzi, urmând ca de săptămâna viitoare să aibă loc acţiuni de pichetări şi strângerea de semnături pentru greva generală.

» ROBOR la trei luni a scăzut la 3,36%

Indicele ROBOR la 3 luni s-a depreciat la 3,36%, de la 3,37%, potrivit datelor publicate de Banca Naţională a României (BNR).

» Grupul Vardinogiannis a finalizat achiziţia Marfin Bank

Grupul Vardinogiannis a finalizat achiziţia Marfin Bank, în urma primirii avizului favorabil din partea Băncii Naţionale a României (BNR).

» Volvo mizează pe un nou record de vânzări

Constructorul auto suedez Volvo Cars a estimat astăzi că este pe cale să înregistreze un nou record de vânzări în acest an, în pofida creşterii tensiunilor comerciale, după ce în trimestrul al doilea profitul a depăşit aşteptările ca urmare a cererii solide pentru SUV-urile marca Volvo, informează Reuters.

» Percheziţii la o instituţie publică într-un dosar de corupţie

Procurorii Parchetului General şi poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din IGPR efectuează astăzi 23 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţul Ilfov, la o instituţie de interes public, la birourile şi domiciliile mai multor angajaţi, cercetaţi pentru infracţiuni de corupţie.

» Suspecţii în cazul otrăvirilor cu Noviciok, identificaţi

Anchetatorii britanici cred că i-au identificat pe suspecţii în cazul otrăvirii fostului spion rus Skripal şi a altor două persoane cu neurotoxina Noviciok în Salisbury, potrivit Press Association, citată de Reuters.

» Sesiunea extraordinară a Parlamentului urmează să se încheie joi

Sesiunea extraordinară a Parlamentului - care a început în 2 iulie - ar urma să se încheie joi. Încă din primele zile ale sesiunii, parlamentarii au adoptat modificările asupra Codului penal, Codul administrativ, care prevede, printre altele, pensii speciale pentru aleşii locali şi Legea offshore, care reglementează exploatarea gazelor din Marea Neagră, scrie News.ro.

» REVISTA PRESEI-19.07.2018

* ADEVARUL * Trump, noi săgeţi către Merkel: 'O supervedetă, dar a fost foarte rău afectată din cauza imigraţiei'

» Bursele asiatice erau în depreciere

Patru dintre principalii indici bursieri asiatici erau în depreciere la mijlocul şedinţei de tranzacţionare de astăzi.

» Trump a cerut să se întâlnească cu Rohani

Preşedintele american Donald Trump a cerut în opt rânduri o reuniune cu omologul său iranian Hassan Rohani, în marja lucrărilor Adunării Generale a ONU, toamna trecută, a declarat miercuri directorul cabinetului şefului statului iranian, relatează AFP.

» Bulgaria se apropie de momentul aderării la euro

Bulgaria va depune oficial miercuri cererea de aderare la uniunea bancară, ca parte a obiectivului său de a deveni a 20-a ţară membră a zonei euro, a anunţat ministrul de Finanţe, Vladislav Goranov, transmite Reuters.

» Donează 250.000 de dolari pentru sprijinirea refugiaţilor

Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association - HFPA), organizaţia care acordă Globurile de Aur, a anunţat că va dona 250.000 de dolari pentru sprijinirea refugiaţilor de la graniţa de sud a Statelor Unite.

» Compania Google, amendată cu 4,34 de miliarde de euro

Uniunea Europeană (UE) a aplicat astăzi o amendă-record - în valoare de 4,34 de miliarde de euro - Google, pentru că a abuzat de poziţia dominantă a sistemului său de operare pentru smartphone - Android - cu scopul de a-şi impune hegemonia serviciului de căutare online, o hotărâre care riscă să deterioreze şi mai mult relaţiile cu Statele Unite şi împotriva căreia compania va face apel, relatează AFP.

» Cliff Richard a câştigat procesul intentat BBC

Cântăreţul Cliff Richard a câştigat procesul intentat BBC pentru încălcarea dreptului la viaţa privată, după ce radiodifuzorul a transmis în direct o percheziţie desfăşurată la locuinţa lui din Sunningdale, Berkshire, în timpul anchetei în care a fost cercetat pentru agresiuni sexuale, scrie News.ro.

» Iohannis s-a întâlnit cu ministrul Karin Kneissl

Preşedintele Klaus Iohannis a primit-o miercuri la Palatul Cotroceni pe Karin Kneissl, Ministrul Federal pentru Europa, Integrare şi Afaceri Externe al Republicii Austria, iar discuţiile au vizat, printre altele, consolidarea şi diversificarea cooperării bilaterale în perspectiva exercitării succesive de către Austria şi România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene şi cooperarea economică foarte bună dintre cele două ţări, conform News.ro.

» Euro a scăzut la 4,6541 lei

*Dolarul a crescut cu 3,47 bani în faţa monedei naţionale. *Francul s-a apreciat la 4,0013 lei Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, astăzi, un curs de referinţă de 4,6541 lei pentru moneda europeană, în scădere cu 0,31 bani, comparativ cu şedinţa anterioară, când euro a fost cotat la 4,6572 lei.

» Swatch a înregistrat vânzări record în primul semestru

Grupul elveţian Swatch, cel mai mare producător mondial de ceasuri, a raportat astăzi o creştere de 66,5% a profitului net în primul semestru, pe fondul unei relansări puternice a vânzărilor de ceasuri pe toate segmentele de preţ, informează Reuters.

» ROBOR la trei luni a crescut la 3,37%

Indicele ROBOR la 3 luni s-a apreciat la 3,37%, potrivit datelor publicate de Banca Naţională a României (BNR).

» Reţeaua de apă potabilă a crescut cu 3%

Lungimea reţelei de distribuţie a apei potabile a ajuns anul trecut la 82.090 de kilometri, cu 3% mai mare faţă de anul precedent, potrivit datelor publicate miercuri de Institutul Naţional de Statistică (INS).

» Întâlnire Iohannis-Dăncilă la Palatul Cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis se va întâlni, astăzi, la Palatul Cotroceni, cu premierul Viorica Dăncilă.

» Obama denunţă politica lui Trump într-un discurs

Fostul preşedinte american Barack Obama abia şi-a disimulat marţi atacurile contra succesorului său Donald Trump, atacând scepticii faţă de modificările climatice, politici ale imigraţiei bazate 'pe rasă' şi politicieni care 'nu încetează să mintă' şi 'estompează limitele dintre divertisment şi informaţii', relatează AFP.

» Premierul Viorica Dăncilă merge astăzi la Cotroceni

Prim-ministrul Viorica Dăncilă se va întâlni astăzi cu preşedintele Klaus Iohannis, la iniţiativa acestuia, pe fondul informaţiilor privind posibilitatea adoptării unei Ordonanţe de Urgenţă a Guvernului privind amnistierea şi graţierea unor fapte penale. Şeful statului şi premierul s-au întâlnit ultima dată în 15 mai, discuţiile vizând memorandumul Executivului privind relocarea ambasadei României în Israel şi în contextul în care Iohannis i-a cerut de mai multe ori premierului să demisioneze pentru 'a face loc unor oameni responsabili şi competenţi', relatează News.ro

» REVISTA PRESEI 18.07.2018

* ADEVARUL *Condamnaţi la termoficare: autorităţile primesc dreptul să interzică debranşarea de la sistemul centralizat de încălzire Autorităţile locale primesc prin lege dreptul de a stabili în ce zone este obligatorie încălzirea locuinţelor în sistem centralizat. Cei care locuiesc în aceste zone nu vor putea să opteze pentru soluţii individuale de încălzire.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 135 | utilizatori online 37