Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Marti, 20 Martie
                   
 
 


» Bani pentru privelişte. O treime din preţul unui penthouse o reprezintă zona în care se află şi vederea pe fereastră

Aproximativ o treime din preţul unui penthouse o reprezintă locul în care este situat şi vederea pe care o pune la dispoziţie. O privelişte către natură ridică semnificativ preţul unei locuinţe de la ultimul etaj al unui bloc.

» Efectivul de porcine a scăzut cu 30% în zece ani. „Cine să mai ţină porci? Tinerii din mediul rural merg la final de săptămână în Kaufland“

Efectivul de porcine al României a scăzut cu aproape o treime în ultimii zece ani, de la 6,2 mi­lioane capete în 2008 la 4,4 milioane capete anul trecut, deoarece românii din mediul rural nu mai cresc porci, potrivit specialiştilor din piaţă.

» Ce schimbări poate aduce un nou proprietar pentru chiriaşii dintr-o clădire de birouri

Creşteri de preţuri pentru chirie sau utilităţi, în funcţie de schimbarea furnizorilor, urmărirea schimbării mixului de companii din clădire sunt cele mai radicale schimbări care pot surveni în cazul în care clădirea are un nou proprietar.

» Ultima postare de pe Facebook a lui Andrei Gheorghe. Realizatorul de emisiuni a fost găsit mort în baie

Ultima postare de pe Facebook a lui Andrei Gheorghe. Realizatorul de emisiuni a fost găsit mort în baie

» SIF Moldova a vândut 498.000 de acţiuni Banca Transilvania

SIF Moldova (SIF2), al doilea cel mai mare acţionar instituţional al Băncii Transilvania (TLV) după BERD, a vândut un pachet de 498.380 acţiuni TLV, la un preţ mediu per unitate de 2,6850 lei, echivalentul unei tranzacţii totale de 1,33 mil. lei. Intermediarul tranzacţiei a fost Ieba Trust.

» Copos va construi clădirea de birouri Ana Tower cu austriecii de la Strabag. Sunt român şi investesc în România

Grupul Ana, controlat de omul de afaceri George Copos, a semnat cu austriecii de la Strabag pentru a demara construcţia birourilor Ana Tower, care vor fi gata la finalul anului viitor, la 19 luni de la începutul lucrărilor, potrivit companiei.

» Şeful FMI în România este critic la adresa guvernului: Anumite venituri, supraestimate, alte cheltuieli, subestimate. Deficitul, în pericol

Şeful misiunii Fondului Monetar In­ternaţional (FMI) în Ro­mâ­nia, Jaewoo Lee, s-a arătat îngri­jorat cu privire la ţinta Ro­mâniei de deficit bugetar men­ţi­nută sub pragul de 3% pentru 2018, în con­textul în care anumite venituri au fost supra­estimate, iar cheltuielile sub­esti­mate.

» Businessul european şi cel american nu văd în Moscova o ameninţare, deşi guvernele occidentale îşi înteţesc sancţiunile

În timp ce SUA şi unele state europene etalează noi sancţiuni economice şi financiare contra Rusiei, preşedintele rus Vladimir Putin nu pierde niciun prilej pentru a lăuda creşterea investiţiilor occidentale în economia ţării sale.

» OMV a scos Shell din Noua Zeelandă. Un român conduce expansiunea austriecilor în noua piaţă vedetă de dezvoltare

Gabriel Selischi, unul dintre candidaţii care s-au aflat pe lista scurtă pentru şefia OMV Petrom, este managerul care conduce expansiunea grupului austriac în Noua Zeelandă şi Australia, zonă pe care OMV vrea s-o transforme într-una din pieţele-cheie pe termen lung.

» Top 10 cei mai mari exportatori din România în 2017. Daimler şi Ford au adus un plus de 1,7 mld. euro

Industria auto, atât cea producătoare de automobile cât mai ales cea produ­că­toare de componente, domină auto­ritar topul celor mai mari zece ex­por­tatori din România, iar cel mai mare salt a fost punctat de fabrica de transmisii pentru Mercedes-Benz, potrivit datelor trans­mise de INS la solicitarea ZF. INS men­ţio­nează că este vorba de date provizorii pe anul 2017.

» Şeful afacerilor din Europa ale Deutsche Telekom: Sunt prea mulţi jucători şi prea puţin profit în România, dar situaţia se va schimba

♦ România va trece în următorii ani printr-un proces de consolidare la finalul căruia pe piaţa de telecom vor fi mai puţine companii, dar mai mari, capabile să ofere şi servicii fixe şi mobile ♦ Autorităţile de la Bucureşti ar trebui să-şi relaxeze politica de reglementare şi să permită această evoluţie dacă vor ca operatorii să investească rapid în tehnologia 5G, spune Srini Gopalan.

» Indicele BET depăşeşte maximele din mai 2017 şi atinge astfel cel mai înalt nivel postcriză. O apreciere de 2% îl desparte de spargerea pragului de 9.000 de puncte

În condiţiile în care media europeană este în jurul unei scăderi de 3%, indicele BET se apropie de o apreciere de 14% în 2018.

» Infuziile de capital făcute în sectorul financiar au ajuns la 138 mil. euro în 2017. Cei mai mulţi bani, în bănci

Mai mult de jumătate din majorările de capital au mers anul trecut în bănci, valoarea cumulată ajungând la circa 71 mil. euro. Şi cea mai mare majorare de capital, de 26,9 mil. euro, a fost operată în 2017 la OTP Bank.

» Când ai resurse şi nu ştii ce să faci cu ele. Consumul de gaze al industriei chimice din România a scăzut cu peste 60% din 2008. În Ungaria, businessul de profil a crescut cu 34%

Prăbuşirea industriei chimice a fost principalul factor care a generat scăderea consumului de gaze pe plan local, în perioada 2008-2016 cererea venită din partea acestei industrii reducându-se cu mai bine de 60%. Peste graniţă, la vecinii unguri, businessul cu produse chimice a înflorit în perioada analizată cu gaz din import, creşterea afacerilor din sector fiind de peste 34%.

» Top 10 cei mai mari exportatori din economie în 2017. Dacia rămâne lider, fabrica Daimler din Sebeş urcă pe locul doi

♦ Fabrica de cutii de viteze a Daimler din Sebeş a devenit al doilea mare exportator din economie, după Dacia ♦ Poziţia ocupată în top 10 arată că Daimler exportă de 2 mld. euro, potrivit estimărilor ZF ♦ În urmă cu un an, Daimler era pe locul 26 ♦ Cei mai mari zece exportatori din economie au o pondere de aproape 19% din total, cu o valoare de 11,7 mld. euro.

» Cum răspunde METROREX criticilor dure ale Comisiei Europene după eşecul cu Magistrala 6: Va fi formulat un răspuns în termen de două luni

Reprezentanţii METROREX au precizat, în urma criticilor Comisiei Europene privind proiectul Magistrala 6, că finanţarea este asigurată în prezent şi că, în urma observaţiilor oficialilor europeni, va fi formulat un răspuns într-un termen de două luni.

» Doi antreprenori români au readus la viaţă un brand românesc din Epoca de Aur. Înainte de Revoluţie, niciunui român iubitor de munte nu-i lipsea

Când spui Reghin, primele lucruri care îţi vin în minte sunt prelucrarea lemnului şi producţia de mobilă, pe de-o parte datorită businessurilor existente în zonă în prezent şi pe de alta datorită tradiţiei îndelungate în domeniu. Doi tineri antreprenori încearcă însă să readucă în memoria consumatorului un alt produs emblematic oraşului din judeţul Mureş: schiurile reghin.

» Un primar oferă 9.000 de lei oricărei persoane care vrea să se mute în satul pe care-l conduce

"Viaţa e simplă, aerul curat şi mâncarea sănătoasă", a declarat pentru cotidianul britanic Oddone Giuseppe, managerul unui restaurant.

» A creat acum 70 de ani o companie care a ajuns la venituri de zeci de miliarde, iar acum o vede intrând în faliment

După încheierea celui de-al doilea război mondial, când întreaga lume era devastată, Charles P. Lazarus a avut curajul de a pune bazele unui imperiu financiar de miliarde de dolari. Totuşi, la peste şase decenii de la apariţie, timp în care a fost o sursă de bucurie pentru milioane de copii, Toy R Us, unul dintre cele mai cunoscute branduri de jucării la nivel mondial, riscă acum să se prăbuşească asemeni unui castel de nisip.

» Din 20 martie, ANAF vinde maşini de la 1.150 de lei preţ de start

Am intrat pe pagina ANAF pentru valorificarea bunurilor confiscate şi am găsit nişte oferte interesante.

» Oludeniz, cea mai frumoasă lagună albastră de pe Pământ - GALERIE FOTO

În sud-vestul Turciei, acolo unde se uneşte Marea Egee cu Marea Mediterană se află un loc desprins parcă din poveşti, ce poartă numele de Oludeniz, în traducere Laguna Albastră. Regiunea se află foarte aproape de Muntele Babadag fiind acel loc complex unde ai creste montane, plaje întinse, valuri învolburate şi resorturi menite să te relaxeze complet.

» Trei tineri români s-au întors în ţară şi au înfiinţat o firmă ce le-a adus 350.000 de euro în primul an

Alin Pohilcă, Liviu Gălăţanu şi Liviu Moise sunt trei tineri abia trecuţi de 30 de ani care, imediat după absolvirea facultăţii, au plecat din România în oraşe din Europa unde industria de consultanţă şi design naval are o tradiţie bine înrădăcinată. În 2016, însă, au pus bazele primei companii de design naval local din ultimii 5 ani.

» Germania îşi doreşte dezvoltarea parteneriatului cu Polonia, în pofida tensiunilor bilaterale

Heiko Maas, ministrul de Externe al Germaniei, a declarat, vineri, că Berlinul îşi doreşte dezvoltarea unui parteneriat ”apropiat” cu Polonia, în pofida diferendelor dintre cele două state, relatează site-ul Radio Polonia.

» MAE, atenţionare de călătorie pentru Ucraina: Condiţii meteorologice severe

Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare pentru românii care călătoresc în Ucraina, zilele următoare, unde se anunţă ploi, căderi de zăpadă, viscol şi vânt puternic.

» Patru persoane rănite după ce trei maşini s-au ciocnit pe drumul dintre Arad şi Oradea

Patru persoane au fost rănite, vineri seara, în urma unui accident rutier petrecut pe drumul care leagă oraşul Arad de Oradea, fiind implicate trei maşini. Traficul este blocat pe ambele sensuri, pe DN 79, transmite corespondentul MEDIAFAX.

» Dan Boiangiu, Arval: Discuţiile diesel versus benzină au dispărut. Acum majoritatea clienţilor de flote se uită şi la electrice, dar şi la hibride

Pe măsură ce portofoliile mărcilor prezente pe piaţa locală au fost completate de automobile electrice, hibride şi hibride de tip plug-in, iar dezvoltatorii de birouri au echipat fiecare clădire nouă cu staţii de alimentare pentru maşinile „pe baterii“, companiile care contractează flote au de făcut mult mai multe calcule atunci când semnează pentru anumite modele.

» Cinci branduri au ieşit de pe piaţa de bricolaj şi materiale de construcţii. Un antreprenor român a profitat şi a crescut de 10 ori

♦ Cele mai multe dispariţii de nume au avut la bază tranzacţii în urma cărora noii proprietari au redenumit reţelele ♦ Primii zece jucători de pe piaţa locală au făcut în 2016 afaceri de 12 mld. lei.

» Rusia acuză că nu a primit date suficiente despre atacul neurotoxic din Marea Britanie

Rusia nu a primit informaţii suficiente despre atacul neurotoxic care l-a vizat pe fostul agent secret rus Serghei Skripal şi pe fiica acestuia, a declarat ambasadorul Rusiei la Londra, Aleksandr Iakovenko, punând sub semnul întrebării acest caz.

» Probleme pentru Maria Şarapova: Jucătoarea rusă s-a retras din turneul de la Miami din cauza unei accidentări

Jucătoarea rusă Maria Şarapova, numărul 41 mondial, s-a retras din turneul Premier Mandatory de la Miami, din cauza unei accidentări la antebraţul stâng, a anunţat, vineri, site-ul wtatennis.com.

» Tudorel Toader: Dacă premierul nu cere desecretizarea şi la Ministerul Public şi DNA, o voi face eu

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat vineri că, în cazul în care premierul Viorica Dăncilă nu va cere desecretizarea protocoalelor între SRI şi alte instituţii ale statului, atunci va solicita el Ministerului Public şi DNA desecretizarea protocoalelor, luni, la prima oră.

» Jurnalul unei călătorii cu trenul în România, în secolul 21: Locomotiva s-a defectat de două ori în 25 de kilometri şi sute de călători au pierdut ore în şir

Trenul numărul 1741 operat de CFR călători care a plecat de la Bucureşti vineri, 16 martie la ora 18:45 şi trebuia să ajungă la Satu Mare sâmbătă, 17 martie la ora 10.10 a întâmpinat probleme la prima oprire, călătorii aşteptând să fie înlocuită locomotiva aproape 2 ore. Locomotiva a fost înlocuită, iar peste 25 de kilometri, aceasta s-a defectat din nou, defecţiunea fiind sesizată în staţia de la Floreşti - Prahova.

» Liviu Tudor vrea să construiască un nou cămin studenţesc în West Gate din Vestul Bucureştiului. „Tratăm căminul ca pe o pepinieră pentru multinaţionalele din West Gate Business Park.“

Liviu Tudor, antreprenorul care controlează dezvoltatorul imobiliar Genesis Property, spune că, în funcţie de oportunităţile din piaţă, ia în calcul extinderea portofoliului de cămine pentru studenţi din zona Militari din Capitală, în condiţiile în care cererea este în creştere, din cauza lipsei de locuri în căminele de stat.

» Investiţia în acţiuni Petrom: trei oportunităţi şi trei riscuri

Petrom, cea mai valoroasă companie de pe bursă şi a doua din România, propune acţionarilor ca 45% din profitul net realizat pe 2017 să fie dirijat spre dividende, echivalentul unui randament de 6,5%.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 191 | utilizatori online 29