Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Sambata, 21 Iulie
                   
 
 


» Întâlnirea dintre Trump şi Putin a lăsat urme adânci pe plan internaţional. Dar şi pe plan rural, cum se poate observa şi în discuţia de mai jos

– Bună ziua să vă fie inima. – Bună ziua să vă fie inima şi dumneavoastră.De la ce balamuc ne sunaţi? – Leontin Ghebaur. – N‑am mai auzit. – Ghebaur este numele meu mic. Cum ar veni Sorin, Leonard, Mihai, Vasile, Ionuţ, Laurenţiu, Dumitru, Gigi, Iorgu, Ştefan… – Am înţeles din prima, nu mai pierdeţi […] Articolul Întâlnirea dintre Trump şi Putin a lăsat urme adânci pe plan internaţional. Dar şi pe plan rural, cum se poate observa şi în discuţia de mai jos apare prima dată în Revista Kamikaze.

» 2018. Fotbalul, săracii și Dumnezeu.

Dacă nu mă nășteam în țara lui Dragnea și mă chema Lineker, aș fi dat o cu totul altă definiție fotbalului decât aia cu nemții care câștigă întotdeauna (adevărat că ei câștigă chiar și atunci când pierd – chestie tot nemțească): Fotbalul este un joc practicat de săraci, pe banii amărăștenilor din tribune și de […] Articolul 2018. Fotbalul, săracii și Dumnezeu. apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Exclusiv! Scandalul imunoglobulinei, faza pe anchetă

Pe zi ce trece se vede din ce în ce mai mult că pe acest site am dat informații corecte, că am demascat o mare manipulare. Azi vă prezentăm un document bombă: Asociația producătorilor de imunoglobuline a anunțat statul român că nu mai girează și nu mai contribuie la aprovizionarea cu plasmă și derivate din plasmă până […] Articolul Exclusiv! Scandalul imunoglobulinei, faza pe anchetă apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze nr 29

Coperta Revista Kamikaze Nr 29 Articolul Revista Kamikaze nr 29 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la nașterea lui Nelson Mandela

Cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la nașterea lui Nelson Mandela, Marean Vanghelie s-a hotărât să-și înregistreze fața la OSIM. MV a mai declarat sub protecția anonimatului că el și Nelson Mandela au foarte multe lucruri în comun: un stat corupt, închisoarea și All Blacks. Articolul Cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la nașterea lui Nelson Mandela apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Corupţia sud‑americană a ucis fotbalul, civilizaţia vest‑europeană l‑a reinventat. Adeus, Brasil!

Brazilia are 200 de milioane de oameni şi aproape toţi joacă fotbal. Belgia are 11 milioane, dar cai mai mulţi au alte preocupări. Brazilia înseamnă fotbal. Se zice că ar fi înzestraţi mai bine natural, pentru că fotbalul jucat pe nisip de generaţii a transformat Brazilia într‑o ţară de mutanţi cu gleznele de o mobilitate […] Articolul Corupţia sud‑americană a ucis fotbalul, civilizaţia vest‑europeană l‑a reinventat. Adeus, Brasil! apare prima dată în Revista Kamikaze.

» La Brăila a fost descoperit un tren care a plecat acum 13 ani din Galați

O descoperire senzațională a unui grup de cercetători britanici ai Universității de Pescuit pe Apă și pe Uscat din Brăilița a fost capul de afiș al tuturor revistelor și site-urilor de specialitate la începutul săptămânii. În timp ce căutau vestigii feroase ale existenței pe acele meleaguri a unor civilizații de transportatori, arheologii brăilițieni au dat […] Articolul La Brăila a fost descoperit un tren care a plecat acum 13 ani din Galați apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Exclusiv! Cum e jefuit statul român de așa-ziși salvatori ai sistemului medical

Scandalul imunoglobulinei, „soluționat” de către ministrul Bodog prin anularea taxei clawback, deci prin pierderea unor bani de către stat, a deschis cutia Pandorei pentru producătorii de medicamente. Zilele acestea asistăm la un nou atac mediatic furibund la adresa statului român, atac asemănător celui dat în cazul imunoglobulinelor și care are acum ca scop obținerea de […] Articolul Exclusiv! Cum e jefuit statul român de așa-ziși salvatori ai sistemului medical apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze Nr 27

Coperta Revista Kamikaze nr 27 Articolul Revista Kamikaze Nr 27 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Lovitură dată de Adrian Mutu, va fi al patrulea antrenor la Vocea României

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe scrisoarea prin care a fost dat afară de la FC Voluntari, iar Adi Mutu și-a găsit deja un alt angajament. El îl va înlocui pe banca tehnică a formației Vocea României pe Adrian Despot. Se pare că jocul echipei în clasicul „3 în plm”, total previzibil sub conducerea […] Articolul Lovitură dată de Adrian Mutu, va fi al patrulea antrenor la Vocea României apare prima dată în Revista Kamikaze.

» 2018. Cupa Mondială – Jurnal de front (II)

2018. Cupa Mondială – Jurnal de front (II) Cum vă spuneam în numărul trecut, oricum s-ar face, oriunde s-ar întâmpla, în orice împrejurare / la munte ori la mare, tot nemții câștigă. Ăștia pur și simplu își bat joc de întreaga lume. După ce ne-au momit cu înfrângerea în fața untermensch-ului mexican (asta ca să […] Articolul 2018. Cupa Mondială – Jurnal de front (II) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Exclusiv! Cum arată în Olt „statul paralel” și cine face parte din el

Liviu Dragnea și apropiații săi au acuzat în repetate rânduri faptul că există în România un așa-zis „stat paralel”, care cică bagă la pușcărie oameni nevinovați. Acest „stat paralel”, zice de asemenea Dragnea, este îndreptat împotriva PSD-ului. Și mai susține liderul PSD că „statul paralel” pune în funcții cheie în diverse instituții de stat oameni […] Articolul Exclusiv! Cum arată în Olt „statul paralel” și cine face parte din el apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Al treilea sex

Tot încerc să înţeleg ce rost are referendumul ăsta pentru familia tradiţională. Cum se face că într‑o ţară unde reprezentanţii puterii au lacune de moralitate, unde toţi cei patru preşedinţi postdecembrişti, (başca cei doi interimari) şi‑au dat ghionturi cu justiţia, unde un sfert dintre parlamentari au probleme penale descoperite (şi, probabil, trei sferturi au probleme […] Articolul Al treilea sex apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze nr 19

Coperta Revista Kamikaze nr 19 Articolul Revista Kamikaze nr 19 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze nr 20

Coperta Revista Kamikaze nr 20 Articolul Revista Kamikaze nr 20 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Al trei-lea sex

Tot încerc să înţeleg ce rost are referendumul ăsta pentru familia tradiţională. Cum se face că într‑o ţară unde reprezentanţii puterii au lacune de moralitate, unde toţi cei patru preşedinţi postdecembrişti, (başca cei doi interimari) şi‑au dat ghionturi cu justiţia, unde un sfert dintre parlamentari au probleme penale descoperite (şi, probabil, trei sferturi au probleme […] Articolul Al trei-lea sex apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Copertă Revista Kamikaze nr 21

Revista Kamikaze Nr 21 Articolul Copertă Revista Kamikaze nr 21 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» În sfârșit, Nobelul pentru literatură câștigat de un român din România

Vineri dimineaţă, membrii Academiei Suedeze au informat că, pentru prima dată în 75 de ani, premiul Nobel pentru literatură nu va fi acordat. Nu va fi acordat de ei. Mereu pe fază și atenți la orice știre din domeniu, membrii Academiei Rapid au decis ca anul acesta să acorde ei premiul Nobel pentru literatură. Premiul românesc […] Articolul În sfârșit, Nobelul pentru literatură câștigat de un român din România apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Atacul clonelor

La prima vedere ar putea să pară că mă propun pentru acatistul nefericiților care stau cu mâna întinsă în fața icoanei făcătoare de minuni a Sfântului Mare Mucenic Ne-a Gigi, ocrotitorul presei de doi lei și făcătorul de audiențe mânărite la ceas de seară. Mă rog, lista preacuvioșilor care au miluit presarii, crescuți la școala […] Articolul Atacul clonelor apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Morning Glory, Morning Glory, da’ de ce-ați furat cocorii?

PIȚIPEDIA (rubrică de linșaj mediatic) Motto: Nu stai capră, nu exiști Când ajungi să nu mai crezi în coincidențe e semn că începi să îmbătrânești sau te uiți prea des la emisiunile la care este invitat Oreste. Sau, după cum susțin cercetătorii britanici, e semn că trăiești în România. Zilele trecute, în timpul unei deplasări […] Articolul Morning Glory, Morning Glory, da’ de ce-ați furat cocorii? apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Da’ vouă ce v-a furat Cambridge Analytica, mă?

Da mă, vorbesc cu voi ăștia care de grabă vă dați numărul de telefon, CNP-ul, adresa, numărul și seria de buletin, eventual zodia și numărul de la pantof, fiecărei domnișoare drăguțe care vă zâmbește galeș atunci când beți o bere cu „tovarășii” la terasă, în schimbul unui pachet de țigări, breloc sau brichetă care se […] Articolul Da’ vouă ce v-a furat Cambridge Analytica, mă? apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Nu „Portocala mecanică”, ci „Portocala masonică” (II )

Vă spuneam în urmă cu o săptămână că procurorul Negulescu este mic copil needucat, guraliv, obraznic, faţă de alte personaje din magistratură. O adevărată reţea care slujeşte interese de grup a acaparat judeţul Constanţa. Din reţea fac parte un procuror constănţean, şeful procurorilor constănţeni, dar şi ditamai şeful Inspecţiei Judiciare, care ar fi trebuit să […] Articolul Nu „Portocala mecanică”, ci „Portocala masonică” (II ) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Domnului Procuror General, o carte: Nu „Portocala mecanică”, ci „Portocala masonică”

Ca să nu mai acuze binevoitorii care apără clanul Cosma că revista Kamikaze și jurnalistul Alexandru Căutiș iau apărarea procurorilor cu probleme (a se vedea cazul procurorului Negulescu, pe care-l tratăm cu obiectivitate), începem azi o scurtă descriere a faptelor unui procuror din Constanța care ar trebui investigat și, probabil, exclus din magistratură. Nu mergem […] Articolul Domnului Procuror General, o carte: Nu „Portocala mecanică”, ci „Portocala masonică” apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Florin Hozoc:”….România a aruncat anual câte 30.000.000 euro“

„Dacă luăm în calcul toate produsele pe care le puteam obţine din plasma aruncată an de an, România a aruncat anual câte 30.000.000 euro“ Criza imunoglobulinelor este emblematică pentru mai toate tipurile de criză din România ultimelor două decenii. Din interviul de mai jos veţi afla de ce nu avem imunoglobuline, dar mai ales cum […] Articolul Florin Hozoc:”….România a aruncat anual câte 30.000.000 euro“ apare prima dată în Revista Kamikaze.

» ION BOGDAN ȘTEFĂNESCU – FLAUTUL FERMECAT ȘI, LA NEVOIE, BAZOOKA SOCIETĂȚII ROMÂNEȘTI

Cel mai ușor lucru din lume e să-i iei un interviu lui Ion Bogdan Ștefănescu. Succesul e garantat: dacă nu-ți ajunge aura celui mai talentat flautist, a elevului preferat al lui James Galway, a omului-spectacol, poți să adaugi că e un pedagog cu vocație, autorul unor rafinate poezii, o conștiință a vieții culturale și sociale […] Articolul ION BOGDAN ȘTEFĂNESCU – FLAUTUL FERMECAT ȘI, LA NEVOIE, BAZOOKA SOCIETĂȚII ROMÂNEȘTI apare prima dată în Revista Kamikaze.

» EXCLUSIV: Primul interviu dat vreodată de procurorul Mircea Negulescu

„Am cântat la chitară, iar pentru că instrumentul era de culoare portocalie mi se spunea Portocală” Rep.: Ghiță și familia Cosma v-au făcut vedetă tv. Aveți cu ce să contribuiți și dumneavoastră la celebritatea lor? Aveți înregistrări interesante cu ei, care vor face deliciul telespectatorilor? Și când le putem vedea, auzi? M.N.: Din principiu, nu obișnuiesc să fac înregistrări […] Articolul EXCLUSIV: Primul interviu dat vreodată de procurorul Mircea Negulescu apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze nr 6

Coperta Revista Kamikaze nr 6 Articolul Revista Kamikaze nr 6 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Este Dragnea sărac? Iată o întrebare care merită şi altele, pe alte teme.

− Alo, bună dimineaţa, mă scuzaţi că sun la ora asta, dar acum în America este deja doişpe ziua. − Aaa, am înţeles. Ne sunaţi din America deci. − Nu. Nu vă sun din America. Unde am zis io că vă sun din America? Am spus decât că în America este 12 ziua. − Bun. […] Articolul Este Dragnea sărac? Iată o întrebare care merită şi altele, pe alte teme. apare prima dată în Revista Kamikaze.

» România medievală

După ce am văzut, în numerele trecute, cum s‑a risipit moştenirea înaintaşilor (nu spunem că AM risipit‑o, ca să nu ne sară în cap patrihoţii de acum), ne îndepărtăm şi mai mult de timpurile moderne şi ajungem fix în… zilele noastre! Le lăsăm erudiţilor plăcerea de a se încăiera mai departe pe subiectul Negru Vodă, […] Articolul România medievală apare prima dată în Revista Kamikaze.

» „Nu a adevărat că salariile bugetarilor au scăzut!“

Milică Ghebaur, armurier la Poliţia Locală, Sector 2, Bucureşti, este împotriva ideii că veniturile poliţiştilor au scăzut. „Care zice că le‑a tăiat din sporuri şi avantaje e nişte manipulaţi. Să deschidă ochii, că de aia îi au. Ei se încrede în bancomate. Ce le zice ecranele la bancomat, ei aia crede. De asta suntem proştii […] Articolul „Nu a adevărat că salariile bugetarilor au scăzut!“ apare prima dată în Revista Kamikaze.

» O nouă problemă şi‑a găsit rezolvarea cu ajutorul nostru. Vă mulţumim pentru tot.

− Alo, Căliman Bucurică‑Purice mă intitulez şi aş dori să transmit gândurile mele despre cei ce se petrece în lume către umanitatea omenirii noastre. Se poate? − Spuneţi! În legătură cu ce subiect? − În legătură directă cu faptul că Adrian Severin a oferit la oamenii din puşcărie cursuri de analfabetizare. Care şi eu aş […] Articolul O nouă problemă şi‑a găsit rezolvarea cu ajutorul nostru. Vă mulţumim pentru tot. apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze nr 5

Coperta Revista Kamikaze nr 5 Articolul Revista Kamikaze nr 5 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» S‑a votat noul guvern. Prin urmare, au apărut nişte întrebări care au generat nişte răspunsuri

− Bună ziua în legătură cu noul Guvern Băncilă. − Bună ziua. Ce probleme aveţi cu noul guvern? − Propun ca coafura aia mare tip pagodă a lu’ coana prim premier să dea forma la o catedrală mare de tot la noi în ţară. Articolul S‑a votat noul guvern. Prin urmare, au apărut nişte întrebări care au generat nişte răspunsuri apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Chimie sau democraţie

Bâjbâielile omenirii în căutarea formei ideale de guvernământ seamănă mult cu căutările alchimiştilor după piatra filozofală, cu care ar fi putut obţine aur din orice. Drumul pe care orbecăiau era înfundat deşi, paradoxal, democraţia s‑a dovedit un substitut perfect al alchimiei: dai drumul la impozite şi transformi hârtia în aur. Acum nu e nevoie să […] Articolul Chimie sau democraţie apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Scrisoarea unui pavian cu mantie către CNCD

Scrisoarea unui pavian cu mantie către CNCD Dragă Consiliu Național pentru Combaterea Discriminării, Mă numesc Titi, am nouă ani și sunt pavian cu mantie la Zoo Băneasa. În lumina ultimelor evenimente în care am fost implicați eu, Cristian Tudor Popescu și Viorica Vasilica Dăncilă, mă declar profund nemulțumit de faptul că am fost comparat cu […] Articolul Scrisoarea unui pavian cu mantie către CNCD apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze nr 2

Revista Kamikaze nr 2 -2018 Articolul Revista Kamikaze nr 2 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Mihail Neamţu:„Oricât ne‑am scufunda în derizoriul politichiei dâmboviţene…

„Oricât ne‑am scufunda în derizoriul politichiei dâmboviţene, trecutul conţine câteva lecţii de viaţă obligatorii“ Mihail Neamţu, scriitor, teolog, mai nou şi membru de partid, s‑a remarcat în ultimul timp cu trei cărţi publicate, una despre Trump, alta despre iubire şi alta despre România Mare. Politica, Iubirea şi Centenarul sunt şi melanjul subtil al acestui interviu. […] Articolul Mihail Neamţu:„Oricât ne‑am scufunda în derizoriul politichiei dâmboviţene… apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Un veac de uşurătate

Un veac de uşurătate Petrecerea continuă Intrăm în anul centenarului Marii Uniri cum nu se poate mai prost. Deloc surpinzător, ar spune gurile răutăciste. Din 1918 încoace nu am făcut decât să risipim agoniseala politică, socială şi economică a înaintaşilor, pierzănd cu mult succes teritorii, populaţie, investiţii, prestigiu şi mai ales moralul câştigat în urma […] Articolul Un veac de uşurătate apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze Nr 4

Revista Kamikaze Nr 4 Coperta Articolul Revista Kamikaze Nr 4 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Drum bun, nea Mihai!

Și-a plecat la fel cum a venit. De fapt, când l-am cunoscut cu toții am zis că nu-i adevărat. S-a râs mult. Sincer, Tudose mi-a întrecut puțin așteptările. Poate și datorită conflictului cu Dragnea. Cred că am mai spus, dar Livache are extraordinarul talent de a transforma în ceva simpatic tot ce vânează. L-a hăituit […] Articolul Drum bun, nea Mihai! apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Religia este opiu pentru popor

Religia este opiu pentru popor, zicea nen-tu Marx prin 1844, deci cu vreo 174 de ani înainte ca mitropoliții din România să-și înceapă giumbușlucurile pe cisterne și prin stațiile de epurare a apelor. Dacă i-ar fi văzut pe popii de azi muindu- și sfeștocul în lacuri de acumulare și autocisterne, ar fi putut zice, la […] Articolul Religia este opiu pentru popor apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Lupta românului cu drumul

Știți că ne place natura. Dar ne mai plac și oamenii. Despre natură și protecția mediului am scris tone de texte. Acum, dăm cuvântul dușmanului, printr-o scrisoare primită de la un cititor. Nu știm cât de fioros vi se va părea el, dar noi am ales să o publicăm. Dragă redacție, De mai bine de […] Articolul Lupta românului cu drumul apare prima dată în Revista Kamikaze.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 111 | utilizatori online 39