Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Duminica, 17 Decembrie
                   
 
 


» Criza medicamentului în date şi pe înţelesul tuturor

sau, ceva mai în ton cu sărbătoarea Ignatului Tăiem medicamentul de pe listă, cum îl procurăm În rândurile care urmează vă prezentăm informaţii certe despre criza medicamentelor din România, informaţii oficiale, dar şi informaţii obţinute prin metode jurnalistice de la surse care nu doresc momentan să-şi dezvăluie identitatea. De asemenea, în rândurile de mai jos […] Articolul Criza medicamentului în date şi pe înţelesul tuturor apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Datele concrete ale crizei imunoglobulinelor şi Trileptalului

(Interviu cu Nicolae Fotin, președinte ale Agenției Naționale a Medicamentului) Reporter: Care sunt situațiile concrete de criză a medicamentelor, identificate de ANM, generate de exportul paralel? Nicolae Fotin: La întrebarea dumneavoastră aș putea menționa că situațiile de criză sunt apărute în urma mai multor factori declanșatori și mai jos puteți găsi câteva exemple concrete ale […] Articolul Datele concrete ale crizei imunoglobulinelor şi Trileptalului apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze nr 50

Revista Kamikaze nr 50 Articolul Revista Kamikaze nr 50 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Opriți minciuna și veți salva vieți de români!

Opriți minciuna și veți salva vieți de români! (azi, despre minciuna cu exportul paralel de medicamente) De aproape un an, se tot răspândește ideea că lipsa unor medicamente din România este cauzată de exportul paralel. În fapt, medicamentele sunt retrase de pe piața românească chiar de către producătorii lor, nu dispar din cauza exportului paralel. […] Articolul Opriți minciuna și veți salva vieți de români! apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Jurnalul Lui Marean V 22 Noiembrie

Jurnalul Lui Marean V 22 Noiembrie Articolul Jurnalul Lui Marean V 22 Noiembrie apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Bălţăteştiul întreabă, Kamikaze răspunde. Despre ce este vorba vedeţi mai jos, că nici noi n‑am citit.

− Alo, bona sera a tutti, vă saluti de aici din Bălţăteşti. − Am înţeles, dar de ce vorbiţi în italiană? − Parla l’italiana… alora… perche… io am fost în ţara aceasta, Italea, care io îi zic şi Ţara Soarelui Apune. − Dar de ce îi spuneţi ţara soarelui apune? − Că acolo mi‑a dat […] Articolul Bălţăteştiul întreabă, Kamikaze răspunde. Despre ce este vorba vedeţi mai jos, că nici noi n‑am citit. apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Gargarmuin

Gargarmuin – noul medicament pentru politicieni Articolul Gargarmuin apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Mi‑a apărut asta pe televizor

S‑a întâmplat în miezul zilei, nu după doişpe noaptea. Şi la o televiziune quality, Kanal D, nu la Antena 3. Vă reamintim că la CNA există câteva turme doar de şoferi care plimbă pe banii noştri alte câteva turme de cretini numiţi politic să vegheze la calitatea programelor TV. Nu zic că e urât, dar […] Articolul Mi‑a apărut asta pe televizor apare prima dată în Revista Kamikaze.

» În Australia, oamenii şi femeile se pot căsători între ei

Majoritatea australienilor tocmai a votat pentru ceva ce majorităţii românilor i se pare inadmisibil: pentru ca doi oameni adulţi să aibă voie să se căsătorească, dacă asta e vor, indiferent de sexul cu care s‑au născut. Au participat la vot 79% dintre oamenii cu drept de vot din Australia. Au votat „pentru“ 62% dintre aceştia. […] Articolul În Australia, oamenii şi femeile se pot căsători între ei apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Povestea lui Ionică cel sărac

(Unde Ionică ţine loc de personaj colectiv şi poate fi lesne confundat cu totalitatea angajaţilor unui organ de presă, cu excepţia şefilor. Presa e undeva la marginea oraşului, într‑un P + încă ceva) Început. Amu, cică era odată în capitala ţărişoarei noastre, deşi dacă te uitai în jur ai fi jurat că‑i vremea însămânţărilor de […] Articolul Povestea lui Ionică cel sărac apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze nr 48 Coperta

Revista Kamikaze nr 48 Coperta Articolul Revista Kamikaze nr 48 Coperta apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Guvernul din stradă

A prins iarăşi damf. De 80 de ani încoace, paradigma e aceeaşi, anume o piramidă a valorilor inversată, cu non‑valori, corupţi şi ticăloşi ajungând în poziţii guvernamentale cheie, preferabil de premieri. Dintre cei 13 prim‑miniştri postdecembrişti, abia vreo 4 scapă de etichetele de tâmpiţi şi ticăloşi (scuze, doamnelor de la Apaca, Petre nu e printre […] Articolul Guvernul din stradă apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Victoria Stoiciu:„Realitatea în România e de stânga, dar naraţiunea dominantă e de dreapta“

FES – Friedrich‑Ebert‑Stiftung este organizaţia tip think tank (să‑i zicem „far călăuzitor“) pentru SPD, partidul de stânga din Germania. La fel cum există KAS Konrad‑Adenauer‑Stiftung, organizaţia tip think tank pentru CDU, partidul de dreapta din Germania. Ambele, FES‑ul şi KAS‑ul, „farurile călăuzitoare“ ale stângii şi dreptei din Germania, au filiale în România şi analizează ce […] Articolul Victoria Stoiciu:„Realitatea în România e de stânga, dar naraţiunea dominantă e de dreapta“ apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Tudose și Mișa, acești Gavroche și Cosette ai revoluției fiscale

Tudose și Mișa, acești Gavroche și Cosette ai revoluției fiscale. Articolul Tudose și Mișa, acești Gavroche și Cosette ai revoluției fiscale apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Simt că încep să-l ador pe Dragnea

Știu, știu, o să spuneți că așa-i iubesc eu pe toți liderii pesede. Dar judecați și voi dacă nu am de ce. Pe Ponta îl adoram fiindcă știam cu certitudine că oricine îi va urma la butoanele partidului va fi și mai toxic. Sunt sigur că și Dragnea e mult mai decent decât cel care […] Articolul Simt că încep să-l ador pe Dragnea apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Decât o chestiune de limbaj

Tot încerc să înţeleg de ce PSD (nu e nevoie să mai adaug şi ALDE, aşa cum, atunci când vorbeşti de o fosă septică, nu mai trebuie să menţionezi şi căcatul depus la fundul ei, acela se subînţelege) are atâta succes la oameni. Am luat‑o pe bâjbâite, pe calea bătătorită: pesedeul o fi aşa iubit […] Articolul Decât o chestiune de limbaj apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Un cititor a sunat să întrebe care‑i treaba cu #metoo. Ca de obicei, noi i‑am răspuns.

Un cititor a sunat să întrebe care‑i treaba cu #metoo. Ca de obicei, noi i‑am răspuns. – Alo, Rivelino Pârjol mă denumesc, ca substantiv propriu pe partea de nume, şi mă simt incitat de problema care s‑a ridicat în sus în ultima vreme, la noi, în societatea mondială a lumii. – Care problemă? – Care […] Articolul Un cititor a sunat să întrebe care‑i treaba cu #metoo. Ca de obicei, noi i‑am răspuns. apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze nr 47

Coperta Revista Kamikaze nr 47- 21 Noiembrie Articolul Revista Kamikaze nr 47 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» De Black Friday, Guvernul lansează Programul Prima Groapă

După atâtea vești bune furnizate de Guvernul Tudose, iată că premierul anunță un nou program după modelul Rabla. Prima Groapă va fi lansat în noaptea de BlackFriday și se adresează exclusiv pensionarilor cu venituri mici și vârstă mare. Din surse demne de toată încrederea am aflat că programul se dorește a fi permanent pentru a […] Articolul De Black Friday, Guvernul lansează Programul Prima Groapă apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze Nr 46

Coperta Revista Kamikaze Nr 46 Articolul Revista Kamikaze Nr 46 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Vizita Patriarhului Chiril în România a născut numeroase întrebări. Printre care şi acestea.

− Alo, legătura? Sofronie Gâşculeţ mă intitulizez, de profesie om bun, ca hobby deţinând şi încercarea mea contiună şi persistentă de a mă elevaţiona spiritualmente cu sufletul mereu mai în sus, spre transcendenţă. − Aşa. Pentru ce ne căutaţi? − Deci în cei ce priveşte vizita la patriarhatul Rusiei ortodoxe, Chiril. − Patriarhul, nu patriarhatul. […] Articolul Vizita Patriarhului Chiril în România a născut numeroase întrebări. Printre care şi acestea. apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Jurnalul lui Nea Gigi 1 Noiembrie

» Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m‑au ajutat să câştig premiul Mielul de Aur. Şi să ştiţi că am vorbit cu Cristiano Ronaldo. O să vină la FC Fcsb. Din vară. » Mi‑a trimis Talpan poza asta pe Whatsapp. Nu înţeleg. Vrea să vină la mine sau…? Voi ce credeţi că înseamnă? » […] Articolul Jurnalul lui Nea Gigi 1 Noiembrie apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Poveşti din gurile Dunării: Cum sa NU luăm zecile de milioane de la UE

Poveşti din gurile Dunării: Cum sa NU luăm zecile de milioane de la UE Nu există iubitor al Deltei Dunării, eco-turist, pescar sportiv, bird-watcher, fotograf, canotor sau gură-cască care să nu-și dorească cu alean câteva lucruri pentru colțișorul lui de Rai: eradicarea braconajului, regenerarea ariilor pustiite, stoparea poluării, prevenirea incendiilor sau netulburarea zonelor strict protejate […] Articolul Poveşti din gurile Dunării: Cum sa NU luăm zecile de milioane de la UE apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Nea Mișu Vlasov s-a liberat de la bulăul din Vaslui!

Toată suflarea țigănească din comuna Ciurea, județul Iași, așteaptă cu nerăbdare reînvierea jocurilor cu caracter educativ: poker, barbut sau alba-neagra. De trei, patru ani monotonia a pus stăpânire peste această bravă comunitate de sportivi. După ce a intrat nea Mișu la țuhaus, bulibașa Colea, să-i fie țărâna ușoară, a decretat în stabor că nici un […] Articolul Nea Mișu Vlasov s-a liberat de la bulăul din Vaslui! apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Vânătoarea nu e sport

Vânătoarea nu e sport Nu există sport în care se ucide. Când o activitate‑hobby ucide, nu e sport. Sportul presupune fie competiţie, fie performanţă. Niciuna nu e prezentă, în condiţiile armelor sofisticate şi ale asaltului colectiv. Vânătoare poate face oricine are o armă. Cum oricine poate face şi crimă. Şi, de fapt, vânătoarea include crima, […] Articolul Vânătoarea nu e sport apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze nr 55

Coperta Revista Kamikaze Nr 55 Articolul Revista Kamikaze nr 55 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Nicolae pentru noi este Iliescu doi

În februarie 1990, Ion Iliescu înfiera cu o forţă şi o claritate demne de o cauză mai nobilă pe cei care „au întinat nobilele idealuri ale comunismului”. Însă gloata nu a ţinut cont, după trei luni l‑a votat în proporţie de 85% drept primul preşedinte democrat al României. Ce ironie! La 10 ani distanţă, după […] Articolul Nicolae pentru noi este Iliescu doi apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Tânără din Vaslui, sedusă și abandonată prin metoda Loverboy

Un nou caz de escrocherie sentimentală căreia îi cade victimă o româncă a fost descoperit de polițiștii spanioli în Barcelona. În vârstă de treizecișiunșpe ani (după propria declarație), M. Topor, originară din județul Vaslui, le-a declarat oamenilor legii spanioli că în urmă cu mai bine de 10 ani, un individ a convins-o să-și părăsească meleagurile […] Articolul Tânără din Vaslui, sedusă și abandonată prin metoda Loverboy apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Bananitatea răului

Pudici şi bine crescuţi, ni s‑au umflat venele în cap când am văzut sau auzit că elevii din Cluj s‑au jucat la balul bobocilor de‑a banana, în loc să stea cuminţi la mese şi să rezolve probleme din Gazeta Matematică. Ne‑a scăpat faptul că Clujul e prin nord‑vestul ţării, deci niţel mai aproape de Stockholm, […] Articolul Bananitatea răului apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Mihai Tudose: „Nu văd nici un motiv să sărbătorim Halloween-ul! De băut poți bea seară de seară!”

Apărători ai valorilor românești și tradițiilor seculare, cei din PSD nu pun prea mult preț pe importurile culturale și evenimentele apărute recent în viața țării. Liviu Dragnea nu a ținut cont de comemorarea a doi ani de la Colectiv și a tras o petrecere zdravănă de ziua sa, Mihai Tudose a fugit de Halloween ca […] Articolul Mihai Tudose: „Nu văd nici un motiv să sărbătorim Halloween-ul! De băut poți bea seară de seară!” apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Marcica, fata care a făcut înconjurul internetului: „În țările civilizate, cei care suferă de boala mea sunt integrați și sprijiniți.

Marcica, bolnava care a făcut înconjurul internetului: „În țările civilizate, cei care suferă de boala mea sunt integrați și sprijiniți. Aici, suntem futuți din toate părțile.” Probabil ați citit deja, undeva, cumva, despre Laura Florescu, Marcica Belearta pe numele ei de scenă și Facebook. E o femeie de 37 de ani din Câmpulung Moldovenesc care […] Articolul Marcica, fata care a făcut înconjurul internetului: „În țările civilizate, cei care suferă de boala mea sunt integrați și sprijiniți. apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze Nr 44

Coperta Revista Kamikaze Nr 44 Articolul Revista Kamikaze Nr 44 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Era prin toamna lui 1989

La coloane, în faţa Gării de Nord, am văzut prin geamul troleului cum un bişniţar voinic îi trage un pumn în faţă unui ins mai pirpiriu, apoi începe să‑i ardă cu sete şuturi în cap celui căzut la pământ. Din elasticitatea cu care lovea răzbătea un singur mesaj: nu doar că nu‑mi pasă dacă te […] Articolul Era prin toamna lui 1989 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Patriarhul Kirill și-a pregătit cascheta rabatabilă pentru venirea la București

Articolul Patriarhul Kirill și-a pregătit cascheta rabatabilă pentru venirea la București apare prima dată în Revista Kamikaze.

» BOR răspunde căciulii rabatabile a lui Kirill

BOR răspunde căciulii rabatabile a lui Kirill – Revista Kamikaze Articolul BOR răspunde căciulii rabatabile a lui Kirill apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Campania „Alege oaia”, pe București, a fost câștigată de Firea

Campania „Alege oaia”, pe București, a fost câștigată de Firea Se așteaptă rezultatele din celelalte zone ale țării. Felicitări, domnule Daea, felicitări, Găbița! Articolul Campania „Alege oaia”, pe București, a fost câștigată de Firea apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Revista Kamikaze nr 43

Coperta Revista Kamikaze nr 43 Articolul Revista Kamikaze nr 43 apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Războiul sexelor în PSD

Războiul sexelor în PSD Articolul Războiul sexelor în PSD apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Jurnalul lui Nea Gigi 18 octombrie

Jurnalul lui Nea Gigi 18 octombrie » Am avut întotdeauna cu o oaie mai mult ca ceilalţi ciobani. » Nu se mai poate aşa! Alibleg să rupă scaune şi uşi la el acasă. O să îl duc la stână, să se lupte acolo cu berbecii. Cică ar avea reacţiile astea că i‑am redus consumul de […] Articolul Jurnalul lui Nea Gigi 18 octombrie apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Din poesiile Ralucăi Zenga (III)

Motto: Bărbatul adevărat are chelie, burtă şi‑i put picioarele. La cererea cunoscătorilor, puţini dar încăpăţânaţi, continuăm periplul prin universul sensibilităţii autoarei. Talentul incontestabil al semnatarei (deşi ascuns cu dibăcie) ne determină să insistăm în demersul nostru fictiv. Fie ca acest modest şi sincer omagiu să‑şi găsească ecou în rândul cititorilor însetaţi de frumos. Amin. Fast‑Sex […] Articolul Din poesiile Ralucăi Zenga (III) apare prima dată în Revista Kamikaze.

» Nu mai râdeţi!

Nu mai râdeţi! De mustaţa lui Dragnea. În locul vostru, aş organiza un pelerinaj la ea şi mi‑ar plăcea să văd zeci de mii de oameni sătui de pesedie îmbulzindu‑se pe dealul Parlamentului să i‑o pupe. Gândiţi‑vă cum ar fi dacă Dragnea ar fi un om normal: fără mustăţi, fără dosare penale, fără dinţii ăia […] Articolul Nu mai râdeţi! apare prima dată în Revista Kamikaze.

» De ce s-a dus Mihai Tudose pe șantierul autostrăzii Deva-Lugoj

Fiind Vineri, prima zi de weekend pe stil vechi, premierul a dorit să ajungă acasă la familie, la Brăila. Părăsit însă temporar de simțul orientării, a ratat un viraj la dreapta în apropiere de Buzău. Până s-a prins premierul nostru că nu e pe drumul cel bun, ajunsese deja la Deva. Așa că vizita surpriză […] Articolul De ce s-a dus Mihai Tudose pe șantierul autostrăzii Deva-Lugoj apare prima dată în Revista Kamikaze.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 289 | utilizatori online 17