Exact asa ma simt cam de cand ma stiu. aparent extrovertita , o aparenta care iti ia ochii.vorbesc mult,spun putine. si niciodata nu vorbesc persoanei de langa mine despre sentimentele pe care le am.nu pot si nici n-am putut vreodata pe de-a intregul. nu
There are 8 replies, with the last one on 01/07/2007 at 03:59:14 by greierasQuote:Diana, nu te agita, atata timp cat iti accepta totusi mancarea pisata nu cred ca se va deshidrata pentru ca el inca primeste lichide, numai ca intr-o cantitate
There are 70 replies, with the last one on 01/07/2007 at 03:49:23 by greierasQuote:Eu am folosit Libero in Romania (nu se compara pampers cu Libero, exceptand pe cei Up & Go, dar care sunt mult mai scumpi, si tot nu retin cantitate mare de ur
There are 206 replies, with the last one on 01/07/2007 at 03:40:29 by devyllaQuote:Roxana distractie placuta si cat mai multa odihna.Eu ieri am avut o zi groaznica,de contractii nu ma plang,insa ieri am fost nevoita sa umblu mai mult si
There are 188 replies, with the last one on 01/07/2007 at 03:33:41 by Diana79Quote:Fetelor va multumesc pt sustinere, dar din pacate nu sunt insarcinata. Va doresc multa bafta tuturor. Nu sunt suparata,vom incerca luna
There are 3 replies, with the last one on 01/07/2007 at 03:20:59 by noi2Quote:Karina, ma aflu intr-o situatzie asemanatoare cu a ta, numai ca eu acum termin anul 4 de facultate aici, in Spania, shi in august ma intorc in Romania..eram curioas
There are 83 replies, with the last one on 01/07/2007 at 03:01:30 by DoniaQuote:Tot pentru Dia. Uneori cand Cristi e prea agitat si nu adoarme, ma pun in pat cu el sub o aripa si il tin strans. Se mai agita cateva minute si apoi adoarm
ยป Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart Noi oferim servicii complete, va inregistram domeniul web, va oferim webhosting profesional la un pret redus, va oferim casute de e-mail profesionale si bineinteles va realizam website-ul la un pret de exceptie, nu in ultimul rand tot noi va inscriem website-ul in cele mai importante motoare de cautare: Google, Yahoo, MSN.