-->
Marti, 02 Decembrie

Forum Chip  RoPortal  SoftPedia  Despre Copii  Cafeneaua.com
 Agora Forum
RAMANE CUM AM STABILIT / A fost sau n-a fost?

De fiecare data, in momentele importante, romanii nu stiu si nu au ştiut ce se intampla in jurul lor. De la viata politica la fotbal, am stat la mana sorţii, am facut calcule sa ne iasa, am încropit scenarii ca sa ne convina. Si chiar si atunci cand sorţii ne-au zâmbit, a trebuit sa intervina ceva si să ajungem tot la mana hazardului.

PSD ia procentele, PDL-mandatele

Alianta PSD+PC conduce in topul voturilor exprimate la alegerile de duminica, in vreme ce PDL ia caimacul, obtinand » citeste toata revista presei pentru 02-12-2008
Vrei sa primesti zilnic Revista Presei pe adresa ta de email? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Stirile din data de 01-07-2007

» Captiva in inchisoarea sufletului

Exact asa ma simt cam de cand ma stiu. aparent extrovertita , o aparenta care iti ia ochii.vorbesc mult,spun putine. si niciodata nu vorbesc persoanei de langa mine despre sentimentele pe care le am.nu pot si nici n-am putut vreodata pe de-a intregul. nu

» * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (37)

There are 228 replies, with the last one on 01/07/2007 at 04:03:23 by mar_apr2006Quote:

» Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (57)

There are 21 replies, with the last one on 01/07/2007 at 04:02:32 by miti2004Quote:

» Otita-refuz lichide-hidratarea?!

There are 8 replies, with the last one on 01/07/2007 at 03:59:14 by greierasQuote:Diana, nu te agita, atata timp cat iti accepta totusi mancarea pisata nu cred ca se va deshidrata pentru ca el inca primeste lichide, numai ca intr-o cantitate

» Povestile noastre de dragoste

There are 23 replies, with the last one on 01/07/2007 at 03:51:52 by angelpQuote:la versurile astea frumoase merge si un fond muzical

» scutecele

There are 70 replies, with the last one on 01/07/2007 at 03:49:23 by greierasQuote:Eu am folosit Libero in Romania (nu se compara pampers cu Libero, exceptand pe cei Up & Go, dar care sunt mult mai scumpi, si tot nu retin cantitate mare de ur

» Mamici de septembrie - octombrie 2007 (40)

There are 206 replies, with the last one on 01/07/2007 at 03:40:29 by devyllaQuote:Roxana distractie placuta si cat mai multa odihna.Eu ieri am avut o zi groaznica,de contractii nu ma plang,insa ieri am fost nevoita sa umblu mai mult si

» Mamici aspirante din nou - cap. 25

There are 188 replies, with the last one on 01/07/2007 at 03:33:41 by Diana79Quote:Fetelor va multumesc pt sustinere, dar din pacate nu sunt insarcinata. Va doresc multa bafta tuturor. Nu sunt suparata,vom incerca luna

» am mare nevoie de sfaturi!!!!!

There are 3 replies, with the last one on 01/07/2007 at 03:20:59 by noi2Quote:Karina, ma aflu intr-o situatzie asemanatoare cu a ta, numai ca eu acum termin anul 4 de facultate aici, in Spania, shi in august ma intorc in Romania..eram curioas

» Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (58)

There are 83 replies, with the last one on 01/07/2007 at 03:01:30 by DoniaQuote:Tot pentru Dia. Uneori cand Cristi e prea agitat si nu adoarme, ma pun in pat cu el sub o aripa si il tin strans. Se mai agita cateva minute si apoi adoarm

ยป Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart
Noi oferim servicii complete, va inregistram domeniul web, va oferim webhosting profesional la un pret redus, va oferim casute de e-mail profesionale si bineinteles va realizam website-ul la un pret de exceptie, nu in ultimul rand tot noi va inscriem website-ul in cele mai importante motoare de cautare: Google, Yahoo, MSN.
proiecte case
Hosting si Inregistrarii Domenii

Web Hosting | Inregistrari domenii | credit, banca, curs valutar, leasing, asigurari | Website ieftin | Service calculatoare Timisoara | Calculatoare Timisoara | statii radio auto | detector radar, detectoare radar | Monitoare Timisoara | Anunturi auto | Laptop, notebok CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
din reteaua DOW MEDIA
realizat de DOW MEDIA - gazduit de SpeedHost -