-->
Marti, 02 Decembrie

Forum Chip  RoPortal  SoftPedia  Despre Copii  Cafeneaua.com
 Agora Forum
RAMANE CUM AM STABILIT / A fost sau n-a fost?

De fiecare data, in momentele importante, romanii nu stiu si nu au ştiut ce se intampla in jurul lor. De la viata politica la fotbal, am stat la mana sorţii, am facut calcule sa ne iasa, am încropit scenarii ca sa ne convina. Si chiar si atunci cand sorţii ne-au zâmbit, a trebuit sa intervina ceva si să ajungem tot la mana hazardului.

PSD ia procentele, PDL-mandatele

Alianta PSD+PC conduce in topul voturilor exprimate la alegerile de duminica, in vreme ce PDL ia caimacul, obtinand » citeste toata revista presei pentru 02-12-2008
Vrei sa primesti zilnic Revista Presei pe adresa ta de email? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Stirile din data de 03-06-2007

» Ce antibiotic la scarlatina?

There are 1 replies, with the last one on 03/06/2007 at 15:05:32 by emanuele4uQuote:Daca ai incredere in pediatrul lui de ce nu urmezi tratamentul? Din cate stiu eu se dau antibiotice sau sulfamide . Banuisc ca a mai tratat copii cu scarlatin

» help muscatura de capusa!..cine ne poate ajuta

There are 15 replies, with the last one on 03/06/2007 at 15:04:04 by SasoQuote:am pus poza de la trimitere pe netla adresa de mai sus de pe webshotnumai ca uite de ieri neconfruntam cu febra f maresi a inceput si o tus

» Reactie in lant - XV -

There are 266 replies, with the last one on 03/06/2007 at 15:02:15 by IdairaQuote:roti de cauciuc

» Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (50)

There are 6 replies, with the last one on 03/06/2007 at 15:02:11 by KtrinelQuote:

» praline belgiene (cinshpe)

There are 174 replies, with the last one on 03/06/2007 at 15:00:51 by danyelanaQuote:Salutare la toata lumea,Tania, vreau sa-ti pentru ca ne-ai primit la tine si ne-ai facut sa ne simtim ca intr-o familie. At

» Rugati-va pentru DIANA

There are 283 replies, with the last one on 03/06/2007 at 14:59:57 by zisaCamiQuote:Azi am fost la biserica, am aprins o lumanare si am dat un acatist pentru Diana, Laura si Andrei. Parintele Florian de la Biserica Alba se roaga alaturi de no

» TOMANAP

There are 55 replies, with the last one on 03/06/2007 at 14:59:37 by IdairaQuote:A- RIS

» **Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.11

There are 53 replies, with the last one on 03/06/2007 at 14:59:26 by aurel_crisQuote:NUSY am sunat si mi-a zis embriologista ca toti 7 sau fecundat,deci e de bine pina acum sa vedem ce se intimpla pina

» FAZAN CU NUME DE COPII- 1

There are 213 replies, with the last one on 03/06/2007 at 14:58:15 by IdairaQuote:Ella

» CINE SI-A SCOS ALUNITE DE PE FATA?

There are 22 replies, with the last one on 03/06/2007 at 14:58:15 by denisabiaQuote: ma epilez de cativa ani buni , inclusiv pe maini si de cativa ani am ceva mai multe alunite si nu s-a intamplat nim

ยป Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart
Noi oferim servicii complete, va inregistram domeniul web, va oferim webhosting profesional la un pret redus, va oferim casute de e-mail profesionale si bineinteles va realizam website-ul la un pret de exceptie, nu in ultimul rand tot noi va inscriem website-ul in cele mai importante motoare de cautare: Google, Yahoo, MSN.
proiecte case
Hosting si Inregistrarii Domenii

Web Hosting | Inregistrari domenii | credit, banca, curs valutar, leasing, asigurari | Website ieftin | Service calculatoare Timisoara | Calculatoare Timisoara | statii radio auto | detector radar, detectoare radar | Monitoare Timisoara | Anunturi auto | Laptop, notebok CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
din reteaua DOW MEDIA
realizat de DOW MEDIA - gazduit de SpeedHost -