There are 12 replies, with the last one on 05/06/2007 at 08:55:15 by Quote:De azi am inceput sa iau si tinctura de propolis, cate 30 de pic intr-o lingura cu miere, de 3 ori pe zi. Ca nu stiu ce sa mai fac cu racelile astea si m
There are 62 replies, with the last one on 05/06/2007 at 08:53:30 by roxanazQuote:mneatza ce vreme stupida afara....nori si ceata. asa ca imi e tot somn somn somn.Sanzi hihihi ce remediu bun de raceala! bine ca ati ajuns ok. cum m
There are 177 replies, with the last one on 05/06/2007 at 08:52:19 by adameascaQuote:Mirela, am seriile 2 si 3 din GA, pe cedeuri sau dvduri, habar n-am in ce format sunt, io tot pe computer le-am vazut... Subtitrari in engleza, cateva episoa
There are 269 replies, with the last one on 05/06/2007 at 08:52:11 by miri__bQuote:am trecut cu bine de prima zi. am luat o inghititura de ou dar turbam de foame , simteam ca nu pot doar salata. pe cantar de dim tot 71, dar asta dupa ce bause
There are 2 replies, with the last one on 05/06/2007 at 08:51:32 by anyaQuote:Cu "tarifele" - cam astea sunt.Cu programarea, cel mai bine ar fi sa mearga cineva la spital - eventual sa aiba si trimiterea sau ceva analize ale copilului,
ยป Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart Noi oferim servicii complete, va inregistram domeniul web, va oferim webhosting profesional la un pret redus, va oferim casute de e-mail profesionale si bineinteles va realizam website-ul la un pret de exceptie, nu in ultimul rand tot noi va inscriem website-ul in cele mai importante motoare de cautare: Google, Yahoo, MSN.