There are 96 replies, with the last one on 06/06/2007 at 10:13:33 by cristiana70Quote:'Neata fetele, multumesc tuturor pentru raspunsuri si incurajari. Daca o sa gasesc dispozitia cu pricina, am sa va povestesc ce se intampla cu tata, dar e d
There are 133 replies, with the last one on 06/06/2007 at 10:12:26 by Quote:Creem si eu o simt mare si tare,iar azi-noapte abia m-am dat jos sa ma duc la toaleta,cred ca m-am dus de 5 anca [gravi]17+
Ore in ce lume traim?! pe ce planeta!Romania secolului 21, cand unii nu mai stiu ce sa faca cu banii si pe ce sa ii mai cheltuie, exista mamici care mor la nastere prin spitalele tarii pt ce, pt un Nu pot sa cred asa ceva, a
There are 13 replies, with the last one on 06/06/2007 at 10:12:23 by tusferiQuote:Si mie mi-e teama de sezonul asta ploios sa nu putem sa ne bucuram de plaje. Stie cineva daca in sezonul asta ploios ploua de dimineata pana seara sau sunt doar
There are 162 replies, with the last one on 06/06/2007 at 10:12:11 by SARILLAQuote:Da, ar fi minunat sa avem o zi ideala in fiecare zi, sau macar o data la cateva zile,nu?Pentru mine de multe ori cateva ore ideale inseamna doar sa zac p
There are 22 replies, with the last one on 06/06/2007 at 10:12:03 by XIOQuote:Doar gg acela il ai inflamat?Daca sunt mai multi ti-as sugera sa-ti faci la analizele de sange si Nu orice gg inflamat e egal cu un cancer
There are 260 replies, with the last one on 06/06/2007 at 10:11:01 by ddanaghQuote:Landou separat nici eu nu am cumparat, insa am luat carucior care merge de la 0+ adica se poate rabata facandu-se plat, plat. Trebuie sa fiti atente , atente p
ยป Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart Noi oferim servicii complete, va inregistram domeniul web, va oferim webhosting profesional la un pret redus, va oferim casute de e-mail profesionale si bineinteles va realizam website-ul la un pret de exceptie, nu in ultimul rand tot noi va inscriem website-ul in cele mai importante motoare de cautare: Google, Yahoo, MSN.