-->
Marti, 02 Decembrie

Forum Chip  RoPortal  SoftPedia  Despre Copii  Cafeneaua.com
 Agora Forum
RAMANE CUM AM STABILIT / A fost sau n-a fost?

De fiecare data, in momentele importante, romanii nu stiu si nu au ştiut ce se intampla in jurul lor. De la viata politica la fotbal, am stat la mana sorţii, am facut calcule sa ne iasa, am încropit scenarii ca sa ne convina. Si chiar si atunci cand sorţii ne-au zâmbit, a trebuit sa intervina ceva si să ajungem tot la mana hazardului.

PSD ia procentele, PDL-mandatele

Alianta PSD+PC conduce in topul voturilor exprimate la alegerile de duminica, in vreme ce PDL ia caimacul, obtinand » citeste toata revista presei pentru 02-12-2008
Vrei sa primesti zilnic Revista Presei pe adresa ta de email? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Stirile din data de 07-06-2007

» Miresele anului 2006 (75)

There are 227 replies, with the last one on 07/06/2007 at 08:53:01 by kitzyQuote:Neata! Aly merci de cafea.Tot ai zis tu ca vrei sa conduci pe ai vazut cum e si daca ploua cand dai examenul macar nu mai stai

» Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (30)

There are 264 replies, with the last one on 07/06/2007 at 08:52:27 by RAMONELLAQuote:Neata burtici!

» Mamici de iulie-august 2007 (60)

There are 95 replies, with the last one on 07/06/2007 at 08:52:19 by jeni71Quote:Buna dimineata burtici dragi si bine v-am regasit!Am lipsit toata perioada asta, pt ca am reusit sa ne mutam in casuta noastra si pt ca pana ieri nu am avu

» Gemanute LA MULTI ANI(15)

There are 219 replies, with the last one on 07/06/2007 at 08:52:02 by doinabitaQuote:LA MULTI ANI FLOAREA DE COLT!Rebiana, pus prezent!Persoana iubita

» Comori de nov-dec 2004 (150)

There are 60 replies, with the last one on 07/06/2007 at 08:51:22 by aimeQuote:'neata!DANA, ma bucur ca te-ai mai linistit, deci am avut dreptate cu osteoporoza, vezi ca e un test, care detecteaza lucrul asta si se indica persoane

» sunteti fascinabile?

There are 16 replies, with the last one on 07/06/2007 at 08:50:30 by AndradaQuote:Voiam sa zic ca privirile ma pot fascina

» homosexualismul ,tendinta ,moda sau maladie

There are 6 replies, with the last one on 07/06/2007 at 08:50:08 by principeQuote:tiaura,eu am priteni f decenti ,dar ce vad pe strada ma ingrozeste ,fiindca vor sa ne imite ,si exagereaza orice gest ,merg pe strada de parca ar fi

» VECHEA GARDA - mamici de spiridusi (2)

There are 33 replies, with the last one on 07/06/2007 at 08:50:06 by szaboaliQuote:Buna In dimineata asta niste retete dulci pentru

» Pedepse prea blande pt. malpraxis :(

Cum este posibil ca niste medici care au fost gasiti vinovati de malpraxis sa primeasca asemenea "pedepse"?

» Dr. Tutunaru (19)

There are 208 replies, with the last one on 07/06/2007 at 08:49:40 by mavQuote:Revin, pt ca am gasit pe pagina precedenta nr de tel la asistentei Ramona. Totusi, va rog, dati-mi un sfat cum sa procedez maine, la cabinet!

ยป Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart
Noi oferim servicii complete, va inregistram domeniul web, va oferim webhosting profesional la un pret redus, va oferim casute de e-mail profesionale si bineinteles va realizam website-ul la un pret de exceptie, nu in ultimul rand tot noi va inscriem website-ul in cele mai importante motoare de cautare: Google, Yahoo, MSN.
proiecte case
Hosting si Inregistrarii Domenii

Web Hosting | Inregistrari domenii | credit, banca, curs valutar, leasing, asigurari | Website ieftin | Service calculatoare Timisoara | Calculatoare Timisoara | statii radio auto | detector radar, detectoare radar | Monitoare Timisoara | Anunturi auto | Laptop, notebok CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
din reteaua DOW MEDIA
realizat de DOW MEDIA - gazduit de SpeedHost -