There are 227 replies, with the last one on 07/06/2007 at 08:53:01 by kitzyQuote:Neata! Aly merci de cafea.Tot ai zis tu ca vrei sa conduci pe ai vazut cum e si daca ploua cand dai examenul macar nu mai stai
There are 95 replies, with the last one on 07/06/2007 at 08:52:19 by jeni71Quote:Buna dimineata burtici dragi si bine v-am regasit!Am lipsit toata perioada asta, pt ca am reusit sa ne mutam in casuta noastra si pt ca pana ieri nu am avu
There are 60 replies, with the last one on 07/06/2007 at 08:51:22 by aimeQuote:'neata!DANA, ma bucur ca te-ai mai linistit, deci am avut dreptate cu osteoporoza, vezi ca e un test, care detecteaza lucrul asta si se indica persoane
There are 6 replies, with the last one on 07/06/2007 at 08:50:08 by principeQuote:tiaura,eu am priteni f decenti ,dar ce vad pe strada ma ingrozeste ,fiindca vor sa ne imite ,si exagereaza orice gest ,merg pe strada de parca ar fi
There are 208 replies, with the last one on 07/06/2007 at 08:49:40 by mavQuote:Revin, pt ca am gasit pe pagina precedenta nr de tel la asistentei Ramona. Totusi, va rog, dati-mi un sfat cum sa procedez maine, la cabinet!
ยป Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart Noi oferim servicii complete, va inregistram domeniul web, va oferim webhosting profesional la un pret redus, va oferim casute de e-mail profesionale si bineinteles va realizam website-ul la un pret de exceptie, nu in ultimul rand tot noi va inscriem website-ul in cele mai importante motoare de cautare: Google, Yahoo, MSN.