There are 183 replies, with the last one on 18/07/2007 at 03:52:55 by leea_cvQuote:Fetele, saritoare ca de obicei,va multumesc.Credeam ca trece repede chestia asta (ma batea pe mine gindu' ca-i scirba aia de enteroviroza) da am zis ca p
There are 244 replies, with the last one on 18/07/2007 at 03:50:16 by Quote:Eh sa ma laud si eu putin.Si fetita mea s-a intors pe burtica acum o saptamana si ceva.La inceput nu stia sa isi scoata manuta de sub ea dar i-am aratat c
cine doreste povesti in format mp3 si text pt copii sa ma contacteze pe pm...sunt povesti romanesti si povesti vi le ofer cu mare dragosteMamica de alexuta mica [bibe]faceti ceva pentru copiii abandonati
There are 14 replies, with the last one on 18/07/2007 at 03:27:56 by diana21Quote:Buna, fetele! Mi-a fost dor de voi, am fost in vacanta la munte, pe Semenic si de vineri, de cand ne-am intors ma chinui sa citesc acest capitol...uf, acum am t
There are 19 replies, with the last one on 18/07/2007 at 03:27:25 by principeQuote:MItzura, in cartea No cry sleep solution, care se gaseste si pe DC n forma electronica, autoarea elizabeth Pantley scrie despre problema asta si cum sa il dezv
There are 33 replies, with the last one on 18/07/2007 at 03:23:51 by EmillyQuote:Ira pai eu ma bucur cind mai respir nitel si mai sta gaza mea cu neamurile (ca la altcineva nu apelez).Ca orice mamica ma tem sa nu i se intimple ceva rau
There are 22 replies, with the last one on 18/07/2007 at 03:12:54 by Roxana_GQuote:Uite ca azi ca nu mai sunteti voi insomniace. Eu dorm multumesc bine, m-am trezit numai sa vad ce e cu sotul meu de nu ajunsese. Si am ramas la vorba. Dar ma
There are 73 replies, with the last one on 18/07/2007 at 03:10:58 by Quote:bing baaaaangtic, tac tic taca fost ora 3[:D]mikiiiii [pup]trezirea(sau la tine e abia 2)of m-am zapacit in
ยป Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart Noi oferim servicii complete, va inregistram domeniul web, va oferim webhosting profesional la un pret redus, va oferim casute de e-mail profesionale si bineinteles va realizam website-ul la un pret de exceptie, nu in ultimul rand tot noi va inscriem website-ul in cele mai importante motoare de cautare: Google, Yahoo, MSN.