-->
Marti, 02 Decembrie

Forum Chip  RoPortal  SoftPedia  Despre Copii  Cafeneaua.com
 Agora Forum
RAMANE CUM AM STABILIT / A fost sau n-a fost?

De fiecare data, in momentele importante, romanii nu stiu si nu au ştiut ce se intampla in jurul lor. De la viata politica la fotbal, am stat la mana sorţii, am facut calcule sa ne iasa, am încropit scenarii ca sa ne convina. Si chiar si atunci cand sorţii ne-au zâmbit, a trebuit sa intervina ceva si să ajungem tot la mana hazardului.

PSD ia procentele, PDL-mandatele

Alianta PSD+PC conduce in topul voturilor exprimate la alegerile de duminica, in vreme ce PDL ia caimacul, obtinand » citeste toata revista presei pentru 02-12-2008
Vrei sa primesti zilnic Revista Presei pe adresa ta de email? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Stirile din data de 24-06-2007

» Copilutzi de mai-iunie 2005 (41) - It's show time!

There are 91 replies, with the last one on 24/06/2007 at 04:07:28 by neliaQuote: - Sala Dalles, libraria Noi... woau, ce vremuri! Petreceam cite o ora in librarie, imi placea ca era muzica clasica tot ti

» Incompetenta lui Iosup

There are 84 replies, with the last one on 24/06/2007 at 04:07:11 by florinaQuote:Din 100 de femei insarcinate care merg la dr, cel mult 5 au probleme. Competenta dr. apare in momentul in care le depisteaza pe cele 5, iar celei de a 6-a, la c

» Fetele din America (85)

There are 130 replies, with the last one on 24/06/2007 at 03:49:11 by SiminafQuote:Si aici esti norocoasa. Eu inca nu am gasit unul/una sa-mi placa (la pediatri ma refer).Pupa puiutza! [pup]

» CARE SUNT NEVOILE TALE CALORICE?

There are 10 replies, with the last one on 24/06/2007 at 03:43:05 by michelle7Quote:ok hai sa va spun cevala gymul unde merg eu vand niste aparate care calculeaza cate calorii arzi intr-o zi ( aparatul e legat de mana ca un ceas )o amic

» Cu ce este mai bun crestinismul decat alta religie

There are 23 replies, with the last one on 24/06/2007 at 03:28:27 by spic de grauQuote:

» Conceptii gresite despre ISLAM -2

There are 7 replies, with the last one on 24/06/2007 at 03:16:11 by LlauraQuote:Hai sa schimbam tonul un pic: ce sarbatori au musulmanii? ce semnificatii au si mai ales ce se mananca la fiecare sarbatoare.Pe modelul: Craciunul, nasterea

» Dilema pagina web - pls help

There are 4 replies, with the last one on 24/06/2007 at 03:08:27 by LlauraQuote:Gabici, multumesc!Am deschis un blog acolo si faza e ca ai optiune ca numai userii inregistrati sa aiba voie sa posteze, ceea ce ne asorteaza de minune.

» Mamici de iulie-august 2007 (68)

There are 48 replies, with the last one on 24/06/2007 at 03:07:17 by Simo78Quote:Poate ajungem la ZZ [:-)))]Apropo de sarit peste postari....nu e prima data cand se mea...daca toata lumea sare peste postari, ci

» Cu ce gresesc?

There are 63 replies, with the last one on 24/06/2007 at 03:05:58 by KefiQuote:Claudia, Probabil ca va fi ultima oara cind incerc sa imi explic punctul de vedere. Sa stii ca am citit inca o data tot ce ai scris si conc

» Relatie cu un barbat care a fost casatorit

There are 108 replies, with the last one on 24/06/2007 at 03:01:46 by Ramona JQuote:He, he, ia sa-si aranjeze sotul intilniri cu vreo fosta (sau The best thing you can do for your children is to love your wife.

» Cu ce este mai bun crestinismul decat alta religie

There are 24 replies, with the last one on 24/06/2007 at 04:11:07 by maryamQuote:Nu e site-ul meu lady, ferseasca ALLAH!Este o porcarie, da, fara sa ma scuz [biz]sa isi puna cineva problema asa, asta este rezultatul: cand omul invata de

» Copilutzi de mai-iunie 2005 (41) - It's show time!

There are 91 replies, with the last one on 24/06/2007 at 04:07:28 by neliaQuote: - Sala Dalles, libraria Noi... woau, ce vremuri! Petreceam cite o ora in librarie, imi placea ca era muzica clasica tot ti

» Incompetenta lui Iosup

There are 84 replies, with the last one on 24/06/2007 at 04:07:11 by florinaQuote:Din 100 de femei insarcinate care merg la dr, cel mult 5 au probleme. Competenta dr. apare in momentul in care le depisteaza pe cele 5, iar celei de a 6-a, la c

» Fetele din America (85)

There are 130 replies, with the last one on 24/06/2007 at 03:49:11 by SiminafQuote:Si aici esti norocoasa. Eu inca nu am gasit unul/una sa-mi placa (la pediatri ma refer).Pupa puiutza! [pup]

» CARE SUNT NEVOILE TALE CALORICE?

There are 10 replies, with the last one on 24/06/2007 at 03:43:05 by michelle7Quote:ok hai sa va spun cevala gymul unde merg eu vand niste aparate care calculeaza cate calorii arzi intr-o zi ( aparatul e legat de mana ca un ceas )o amic

» Conceptii gresite despre ISLAM -2

There are 7 replies, with the last one on 24/06/2007 at 03:16:11 by LlauraQuote:Hai sa schimbam tonul un pic: ce sarbatori au musulmanii? ce semnificatii au si mai ales ce se mananca la fiecare sarbatoare.Pe modelul: Craciunul, nasterea

» Dilema pagina web - pls help

There are 4 replies, with the last one on 24/06/2007 at 03:08:27 by LlauraQuote:Gabici, multumesc!Am deschis un blog acolo si faza e ca ai optiune ca numai userii inregistrati sa aiba voie sa posteze, ceea ce ne asorteaza de minune.

» Mamici de iulie-august 2007 (68)

There are 48 replies, with the last one on 24/06/2007 at 03:07:17 by Simo78Quote:Poate ajungem la ZZ [:-)))]Apropo de sarit peste postari....nu e prima data cand se mea...daca toata lumea sare peste postari, ci

» Cu ce gresesc?

There are 63 replies, with the last one on 24/06/2007 at 03:05:58 by KefiQuote:Claudia, Probabil ca va fi ultima oara cind incerc sa imi explic punctul de vedere. Sa stii ca am citit inca o data tot ce ai scris si conc

» Relatie cu un barbat care a fost casatorit

There are 108 replies, with the last one on 24/06/2007 at 03:01:46 by Ramona JQuote:He, he, ia sa-si aranjeze sotul intilniri cu vreo fosta (sau The best thing you can do for your children is to love your wife.

ยป Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart
Noi oferim servicii complete, va inregistram domeniul web, va oferim webhosting profesional la un pret redus, va oferim casute de e-mail profesionale si bineinteles va realizam website-ul la un pret de exceptie, nu in ultimul rand tot noi va inscriem website-ul in cele mai importante motoare de cautare: Google, Yahoo, MSN.
proiecte case
Hosting si Inregistrarii Domenii

Web Hosting | Inregistrari domenii | credit, banca, curs valutar, leasing, asigurari | Website ieftin | Service calculatoare Timisoara | Calculatoare Timisoara | statii radio auto | detector radar, detectoare radar | Monitoare Timisoara | Anunturi auto | Laptop, notebok CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
din reteaua DOW MEDIA
realizat de DOW MEDIA - gazduit de SpeedHost -