-->
Marti, 02 Decembrie

Forum Chip  RoPortal  SoftPedia  Despre Copii  Cafeneaua.com
 Agora Forum
RAMANE CUM AM STABILIT / A fost sau n-a fost?

De fiecare data, in momentele importante, romanii nu stiu si nu au ştiut ce se intampla in jurul lor. De la viata politica la fotbal, am stat la mana sorţii, am facut calcule sa ne iasa, am încropit scenarii ca sa ne convina. Si chiar si atunci cand sorţii ne-au zâmbit, a trebuit sa intervina ceva si să ajungem tot la mana hazardului.

PSD ia procentele, PDL-mandatele

Alianta PSD+PC conduce in topul voturilor exprimate la alegerile de duminica, in vreme ce PDL ia caimacul, obtinand » citeste toata revista presei pentru 02-12-2008
Vrei sa primesti zilnic Revista Presei pe adresa ta de email? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Stirile din data de 27-07-2007

» zodia VARSATOR

There are 20 replies, with the last one on 27/07/2007 at 04:07:54 by CrisaSQuote:Dar eu am scris acolo si nu vad sa apara subiectul pe undeva.CrisaCind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!

» Varsatorii la apel! (4)

There are 90 replies, with the last one on 27/07/2007 at 04:06:00 by CrisaSQuote:Si eu sint varsatoare, 14 februarie 1976.Poate vor reincepe varsatoarele sa scrie.Numai bine, CrisaCind nu ai ceea ce-ti place treb

» FETELE FANTASTICE (11)

There are 56 replies, with the last one on 27/07/2007 at 04:00:47 by DandushQuote:Bun venit fetelor noi !! Sa va traiasca puiutii si sper sa nu va evaporati si voi ca altii [:D] ( uite cine vorbeste, nu??)

» * Aspirante optimiste > 20 Ani ( 128 )*

There are 19 replies, with the last one on 27/07/2007 at 03:58:42 by CrisaSQuote:

» Fetele din America (87)

There are 77 replies, with the last one on 27/07/2007 at 03:51:50 by CrisaSQuote:Scuze, nu vazusem ca mi-ai scris de Pacific. Eu am luat de-acolo dar nu intru prea des pentru ca pute rau:))))))))) Sincer, nu fac fitze si nazuri dar chiar imi

» niste poze

There are 18 replies, with the last one on 27/07/2007 at 03:51:46 by marybellQuote:angel extraordinare pozele [wow] pe care ni le-ai oferit spre vizionare. ai reusit sa ma delectezi in seara asta [:D] si crede-ma ca aveam nevoie. [flo

» Clubul moldovencelor de peste Prut (47)

There are 213 replies, with the last one on 27/07/2007 at 03:46:36 by alincicQuote:Bomboanele au fost bune,in primul rind ca ,Erau de la bunici,si in al doilea rind,erau de la Bucuria "Chisinaul de

» *** LA REDOUTE (37***

There are 117 replies, with the last one on 27/07/2007 at 03:46:23 by mamica genQuote:Treaza, de putea sa nashesc prin octombrie, azi aflai, si bat campii dupa palarii, si alte "chestii trestii"...De tinute de seara, nu mai zi

» Va suna cunoscut?

There are 2 replies, with the last one on 27/07/2007 at 03:34:59 by CrisaSQuote:Ehe, se poate si mai rau , macar e tinar..sa-l vezi pe socra-miu ..maninca pe piine cutii intregi de creme , de ochi in special de fata toate cremele mele aduse d

» paralizie cerebrala (tetrapareza, parapareza etc)

There are 49 replies, with the last one on 27/07/2007 at 03:33:56 by Quote:Pentru remusbarneaDraga Remus medicii care fac miracole sint pe cale de disparitie peste tot in lume. dar ceea ce iti trebuie tie este un doctor care

» zodia VARSATOR

There are 20 replies, with the last one on 27/07/2007 at 04:07:54 by CrisaSQuote:Dar eu am scris acolo si nu vad sa apara subiectul pe undeva.CrisaCind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!

» Varsatorii la apel! (4)

There are 90 replies, with the last one on 27/07/2007 at 04:06:00 by CrisaSQuote:Si eu sint varsatoare, 14 februarie 1976.Poate vor reincepe varsatoarele sa scrie.Numai bine, CrisaCind nu ai ceea ce-ti place treb

» FETELE FANTASTICE (11)

There are 56 replies, with the last one on 27/07/2007 at 04:00:47 by DandushQuote:Bun venit fetelor noi !! Sa va traiasca puiutii si sper sa nu va evaporati si voi ca altii [:D] ( uite cine vorbeste, nu??)

» * Aspirante optimiste > 20 Ani ( 128 )*

There are 19 replies, with the last one on 27/07/2007 at 03:58:42 by CrisaSQuote:

» Fetele din America (87)

There are 77 replies, with the last one on 27/07/2007 at 03:51:50 by CrisaSQuote:Scuze, nu vazusem ca mi-ai scris de Pacific. Eu am luat de-acolo dar nu intru prea des pentru ca pute rau:))))))))) Sincer, nu fac fitze si nazuri dar chiar imi

» niste poze

There are 18 replies, with the last one on 27/07/2007 at 03:51:46 by marybellQuote:angel extraordinare pozele [wow] pe care ni le-ai oferit spre vizionare. ai reusit sa ma delectezi in seara asta [:D] si crede-ma ca aveam nevoie. [flo

» Clubul moldovencelor de peste Prut (47)

There are 213 replies, with the last one on 27/07/2007 at 03:46:36 by alincicQuote:Bomboanele au fost bune,in primul rind ca ,Erau de la bunici,si in al doilea rind,erau de la Bucuria "Chisinaul de

» *** LA REDOUTE (37***

There are 117 replies, with the last one on 27/07/2007 at 03:46:23 by mamica genQuote:Treaza, de putea sa nashesc prin octombrie, azi aflai, si bat campii dupa palarii, si alte "chestii trestii"...De tinute de seara, nu mai zi

» Va suna cunoscut?

There are 2 replies, with the last one on 27/07/2007 at 03:34:59 by CrisaSQuote:Ehe, se poate si mai rau , macar e tinar..sa-l vezi pe socra-miu ..maninca pe piine cutii intregi de creme , de ochi in special de fata toate cremele mele aduse d

» paralizie cerebrala (tetrapareza, parapareza etc)

There are 49 replies, with the last one on 27/07/2007 at 03:33:56 by Quote:Pentru remusbarneaDraga Remus medicii care fac miracole sint pe cale de disparitie peste tot in lume. dar ceea ce iti trebuie tie este un doctor care

ยป Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart
Noi oferim servicii complete, va inregistram domeniul web, va oferim webhosting profesional la un pret redus, va oferim casute de e-mail profesionale si bineinteles va realizam website-ul la un pret de exceptie, nu in ultimul rand tot noi va inscriem website-ul in cele mai importante motoare de cautare: Google, Yahoo, MSN.
proiecte case
Hosting si Inregistrarii Domenii

Web Hosting | Inregistrari domenii | credit, banca, curs valutar, leasing, asigurari | Website ieftin | Service calculatoare Timisoara | Calculatoare Timisoara | statii radio auto | detector radar, detectoare radar | Monitoare Timisoara | Anunturi auto | Laptop, notebok CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
din reteaua DOW MEDIA
realizat de DOW MEDIA - gazduit de SpeedHost -