-->
Joi, 08 Ianuarie

Forum Chip  RoPortal  SoftPedia  Despre Copii  Cafeneaua.com
 Agora Forum
Vai de gazul nostru! - Cronica unei crize anuntate

Dupa instalarea la Cotroceni, presedintele Traian Ba­sescu promitea relatii excelente cu Putin, liantul fiind Ma­rea Neagra. Apoi, s-a razgandit. Marea Neagra a de­venit brusc lac rusesc, iar Rusia un stat care impiedica refor­mele din regiune prin monopolul energetic. 

Elena Udrea, spaima teroristilor

„Unsa“ ministru al turismului, Elena Udrea a fost asezata, prin semnatura premierului Emil Boc, la butoanele unui minicomandament de informatii clasificate. La infiintare, noul Minister al Turismului a primit, prin hotarare de guvern, trei atributii de prim rang.

Casa comunista, dulce » citeste toata revista presei pentru 08-01-2009
Vrei sa primesti zilnic Revista Presei pe adresa ta de email? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Stirile din data de 01-07-2007

» Prima rețea națională de internet cu viteze metropolitane

Nu stiu cat de noua e stirea, eu acum o vad si sunt uimit. R** & R** a demarat proiectul de dezvoltare a unei rețele de fibră optică, prin care toți abonații la serviciul de internet F***r Link vor putea să beneficieze de schimbul

» VAND DFI LP NF4-D , AMD A64 SD 3700+ , 2x256 old bh5

Pentru moment este un anunt "informativ" pentru ca nu vor fi disponibile decat dupa data de 8 iulie . DFI LanParty NF4-D AMD Athlon 64 3700+ SanDiego E4 , care a mers maxim 3333 mhz pe aer (cpu-z)

» problema retea intre 2 calculatoare

Am un laptop si un calculator normal pe care am incercat sa le leg intre ele prin cablu crossed. Am facut setarile si in prima faza totul merge perfect. Daca dau ping de pe unul pe celalalt merge fara probleme, dar daca incerc sa transfer ceva intre ele,

» Vand placa video Leadtek 6800GT

De vanzare placa mai sus mentionata, respectiv un Leadtek 6800GT pe AGP8X, 256MB VRAM, latimea memoriei 265-bits, stare perfecta de functionare, bundle complet, inclusiv doua jocuri originale, cutie, cabluri. Pret: 450 RON multe detalii la

» Upgrade la MB Asus P5WD2(cu garantie la Diverta)cu MB P5B-DH-DELUXE

Upgrade la mb asus P5WD2 cu garantie la Diverta inca 2 ani,pachet complet,la cutie, cu mb P5B-DH-DELUXE tot cu garantie, binenteles cu dif. din partea mea specific ca placa de baza functioneaza f. bine in sistemul meu cu procesor D950 aste e linkul cu pl

» site

un site nu se poate deschide.El merge pe internet mobil dar nu merge pe pc.Este vorba de voi merge?

» Pigment black

Buna, As dori sa stiu si eu care-i treaba cu pigmentul negru folosit de unele imprimante. E un fel de negru mai "diluat" ? Si la ce anume se foloseste el cand printezi ? Postez aceasta intrebare deoarece am un printer Canon care foloseste un cartus PG

» Vand router D-Link DI-804HV

Vand un router D-Link DI-804HV Specificatii complete gasiti aici complet, routerul e resetat [factory defaul

» VAND - TwinMOS 1GB DDR !

Salut, Vand 1GB ddr TwinMOS PC3200, 2x512 ... dual ! Pret 180 RON negociabil ! 0745350221

» Spatiu pe disk eronat

Buna ziua , am un hdd de 80 G maxtor l-am partitionat in 2 partitii problema este la partiatia D care are 60 G cand dau proprietati imi spune ca 52 G sunt utilizati dar in realitate sunt utilizati numai 45 G ce pot face sa-mi arate corect . Nu am nici un

» ...mda.

Ce rahaţi Comic e că o sumedenie de fraieri vor muşca. :D Microsoft Romania show details 12:51 pm (5 hours ago) Hackerii au descoperit noi buguri la versiunea Windows XP. De

» cum scap de sticky keys?

cum fac sa nu mai intre pe sticky keys daca dau de 5x pe shift?

» 2 x 1 GB Kingston 800 MHz HyperX ... de ce nu merg la parametrii specificati ?

Am facut recent un upgrade la RAM, schimband 2 x 512 MB Apacer 533 MHz 4 4 4 12 cu 2 x 1 GB Kingston 800 MHz si latente 4 4 4 12, HyperX. Placa de baza pe care sunt puse e Gigabyte GA 965P DS3, iar procesorul din sistem e un Prescot 3GHz cu FSB 800 (urme

» Vand sistem LGA 775 Intel 2,55 / 3,5 mil

Am de dat sistem LGA 775 Intel format din : carcasa + sursa ATX P4 placa de baza Intel LGA 775 Elitegrup ( SIS661GX-M7 SATA / FSB AGP 8x sunet 6 ch SIS 7012 3x PCI 1x AMR

» Cumpar placa video 8800 GTS 320MB

Doar cu garantie reala in Ro . Nu ma intereseaza firma . Salutari , Bonzo

» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart
Noi oferim servicii complete, va inregistram domeniul web, va oferim webhosting profesional la un pret redus, va oferim casute de e-mail profesionale si bineinteles va realizam website-ul la un pret de exceptie, nu in ultimul rand tot noi va inscriem website-ul in cele mai importante motoare de cautare: Google, Yahoo, MSN.
proiecte case
Hosting si Inregistrarii Domenii

Web Hosting | Inregistrari domenii | credit, banca, curs valutar, leasing, asigurari | Website ieftin | Service calculatoare Timisoara | Calculatoare Timisoara | statii radio auto | detector radar, detectoare radar | Monitoare Timisoara | Anunturi auto | Laptop, notebook CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
din reteaua DOW MEDIA
realizat de DOW MEDIA - gazduit de SpeedHost -