|
|
|
|
Nu stiu cat de noua e stirea, eu acum o vad si sunt uimit.
R** & R** a demarat proiectul de dezvoltare a unei rețele de fibră optică, prin care toți abonații la serviciul de internet F***r Link vor putea să beneficieze de schimbul
|
Pentru moment este un anunt "informativ" pentru ca nu vor fi disponibile decat dupa data de 8 iulie .
DFI LanParty NF4-D
AMD Athlon 64 3700+ SanDiego E4 , care a mers maxim 3333 mhz pe aer (cpu-z)
|
Am un laptop si un calculator normal pe care am incercat sa le leg intre ele prin cablu crossed. Am facut setarile si in prima faza totul merge perfect. Daca dau ping de pe unul pe celalalt merge fara probleme, dar daca incerc sa transfer ceva intre ele,
|
|
De vanzare placa mai sus mentionata, respectiv un Leadtek 6800GT pe AGP8X, 256MB VRAM, latimea memoriei 265-bits, stare perfecta de functionare, bundle complet, inclusiv doua jocuri originale, cutie, cabluri. Pret: 450 RON multe detalii la
|
Upgrade la mb asus P5WD2 cu garantie la Diverta inca 2 ani,pachet complet,la cutie, cu mb P5B-DH-DELUXE tot cu garantie, binenteles cu dif. din partea mea
specific ca placa de baza functioneaza f. bine in sistemul meu cu procesor D950
aste e linkul cu pl
|
un site nu se poate deschide.El merge pe internet mobil dar nu merge pe pc.Este vorba de voi merge?
|
|
|
|
Buna,
As dori sa stiu si eu care-i treaba cu pigmentul negru folosit de unele imprimante.
E un fel de negru mai "diluat" ? Si la ce anume se foloseste el cand printezi ?
Postez aceasta intrebare deoarece am un printer Canon care foloseste un cartus PG
|
Vand un router D-Link DI-804HV Specificatii complete gasiti aici complet, routerul e resetat [factory defaul
|
Salut,
Vand 1GB ddr TwinMOS PC3200, 2x512 ... dual !
Pret 180 RON negociabil !
0745350221
|
|
Buna ziua , am un hdd de 80 G maxtor l-am partitionat in 2 partitii problema este la partiatia D care are 60 G cand dau proprietati imi spune ca 52 G sunt utilizati dar in realitate sunt utilizati numai 45 G ce pot face sa-mi arate corect . Nu am nici un
|
Ce rahaţi Comic e că o sumedenie de fraieri vor muşca. :D
Microsoft Romania
show details 12:51 pm (5 hours ago)
Hackerii au descoperit noi buguri la versiunea Windows XP. De
|
cum fac sa nu mai intre pe sticky keys daca dau de 5x pe shift?
|
|
|
|
Am facut recent un upgrade la RAM, schimband 2 x 512 MB Apacer 533 MHz 4 4 4 12 cu 2 x 1 GB Kingston 800 MHz si latente 4 4 4 12, HyperX.
Placa de baza pe care sunt puse e Gigabyte GA 965P DS3, iar procesorul din sistem e un Prescot 3GHz cu FSB 800 (urme
|
Am de dat sistem LGA 775 Intel format din :
carcasa + sursa ATX P4
placa de baza Intel LGA 775 Elitegrup ( SIS661GX-M7 SATA / FSB
AGP 8x
sunet 6 ch SIS 7012
3x PCI
1x AMR
|
Doar cu garantie reala in Ro . Nu ma intereseaza firma .
Salutari ,
Bonzo
|