-->
Joi, 08 Ianuarie

Forum Chip  RoPortal  SoftPedia  Despre Copii  Cafeneaua.com
 Agora Forum
Vai de gazul nostru! - Cronica unei crize anuntate

Dupa instalarea la Cotroceni, presedintele Traian Ba­sescu promitea relatii excelente cu Putin, liantul fiind Ma­rea Neagra. Apoi, s-a razgandit. Marea Neagra a de­venit brusc lac rusesc, iar Rusia un stat care impiedica refor­mele din regiune prin monopolul energetic. 

Elena Udrea, spaima teroristilor

„Unsa“ ministru al turismului, Elena Udrea a fost asezata, prin semnatura premierului Emil Boc, la butoanele unui minicomandament de informatii clasificate. La infiintare, noul Minister al Turismului a primit, prin hotarare de guvern, trei atributii de prim rang.

Casa comunista, dulce » citeste toata revista presei pentru 08-01-2009
Vrei sa primesti zilnic Revista Presei pe adresa ta de email? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Stirile din data de 03-06-2007

» Logitech G15

ma intereseaza appleturi ptr. tastatura g15 ... nu gasesc nici unde applet ptr. G15 ptr. playerul de la Creative Media source... in rest in winamp merge perfect si in Media player.... etc...

» :-( unable to anonymously mmap 33554432: Resource temporarily unavailable

a reusit cineva sa scape de bugul asta? am incercat mai multe: ulimit -l unlimited si si tot nu am

» HDD 80G Maxtor sata=750mi

Vand HDD 80GB sata pret 750mi garantie 2ani ______contact YM: blazelol anunt valabil in Timisoara

» C2D E6400=4.9mil si X1900XT 512=6.5mil

VAnd Core 2 Duo E6400 max OC 3,55Ghz on Asus P5B-E Plus pret 4.9mil si ASUS X1900XT 512MB pret 6.5mil (CPU garantie 2.5ani, video garantie 2ani) YM: blazelol sau tel:0744306266 Timisoara

» masina de tuns iarba

are cineva dintre voi? ce anume, ce costuri de intretinere sunt?

» Cum se cheama si de unde o cumpar?

Se dau 2 unitati centrale, un singur monitor si o lene acuta de a da banii pe inca un monitor (plus ca nu mai am spatiu pe birou). Exista vreo smecherie care sa trimita semnalul de la 2 calculatoare la un singur monitor? Un fel de split. A, si pretul sa

» vand kit intel ieftin

kit placa de baza msi 915 neo2 140 ron procesor celeron 3000 lga 775 110 ron memorie 1 giga ddr 2 110 ron pretul pt toate este 3,6 mil le dau si pe sau id mesenger reptygxg

» Atributele nu se aplica

Mi se tot intampla ca dupa ce dau Properties pe un anumit folder, care are alte si este bifat partial Read Only de exemplu, daca il debifez, dau Apply to all folders, subfolders, files..., daca deschid Properties din nou pe acelasi fold

» 5.1 pe SPDIF la MB ASUS A8N SLI SE

Salut, Daca ma puteti lamuri si pe mine cum pot pune un sistem de boxe 5.1 (Genius HF) pe o placa de sunet onboard de la un MB ASUS A8N-SLI-SE care (sustine producatorul) suporta sunet 5.1. In manualul placii de baza nu apare nimic despre cum se poate fa

» Display Notebook Asus Crapat

salut all.. are careva idee de unde pot achizitiona un display ptr modelul meu de laptop asus A6VC ?fabricat in taiwan in 2005, wxga 1280*800.. sau macar cateva sfaturi in ceea ce priveste anticipat!

» Fiberlink de la RDS

Am o problema cel putzin stupida :p . Acum cam jumatate de an dupa niste probleme cu internetul cei de la rds mi-au schimbat parola de la autentificare, din pacate cand am fost anuntat telefonic am scris pe ce am apucat si acum nu mai gasesc hartia respec

» 2x512MB DDR2 667Mhz KINGMAX

Memoriile sunt Dual 100 Ron.

» Astia sunt oameni?

o gramada de idioti pe youtube, care se trezesc sa de-a foc la computere functionale,sa distruga cu flexul carcase & stuff. ( daca ati cautat vreodata pe youtube ceva despre despre ce vorbesc. D

» wap

Am un tel nokhia 6600 .Am facut setari automate pt wap si nu ma pot conecta .

» Primaria Chisinau -ALEGERI

Primaria Chisinau amenintat de pericolul coruptiei si prin criminalizare * Conform rezultatelor unui sondaj realizat de IMAS/INC, principalii ai comunistului Veaceslav Iordan la func

ยป Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart
Noi oferim servicii complete, va inregistram domeniul web, va oferim webhosting profesional la un pret redus, va oferim casute de e-mail profesionale si bineinteles va realizam website-ul la un pret de exceptie, nu in ultimul rand tot noi va inscriem website-ul in cele mai importante motoare de cautare: Google, Yahoo, MSN.
proiecte case
Hosting si Inregistrarii Domenii

Web Hosting | Inregistrari domenii | credit, banca, curs valutar, leasing, asigurari | Website ieftin | Service calculatoare Timisoara | Calculatoare Timisoara | statii radio auto | detector radar, detectoare radar | Monitoare Timisoara | Anunturi auto | Laptop, notebook CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
din reteaua DOW MEDIA
realizat de DOW MEDIA - gazduit de SpeedHost -