|
|
|
|
ma intereseaza appleturi ptr. tastatura g15 ...
nu gasesc nici unde applet ptr. G15 ptr. playerul de la Creative Media source...
in rest in winamp merge perfect si in Media player.... etc...
|
a reusit cineva sa scape de bugul asta?
am incercat mai multe:
ulimit -l unlimited
si
si tot nu am
|
Vand HDD 80GB sata pret 750mi garantie 2ani ______contact YM: blazelol anunt valabil in Timisoara
|
|
VAnd Core 2 Duo E6400 max OC 3,55Ghz on Asus P5B-E Plus pret 4.9mil si ASUS X1900XT 512MB pret 6.5mil (CPU garantie 2.5ani, video garantie 2ani)
YM: blazelol sau tel:0744306266 Timisoara
|
are cineva dintre voi? ce anume, ce costuri de intretinere sunt?
|
Se dau 2 unitati centrale, un singur monitor si o lene acuta de a da banii pe inca un monitor (plus ca nu mai am spatiu pe birou).
Exista vreo smecherie care sa trimita semnalul de la 2 calculatoare la un singur monitor? Un fel de split. A, si pretul sa
|
|
|
|
kit
placa de baza msi 915 neo2 140 ron
procesor celeron 3000 lga 775 110 ron
memorie 1 giga ddr 2 110 ron
pretul pt toate este 3,6 mil
le dau si pe sau id mesenger reptygxg
|
Mi se tot intampla ca dupa ce dau Properties pe un anumit folder, care are alte si este bifat partial Read Only de exemplu, daca il debifez, dau Apply to all folders, subfolders, files..., daca deschid Properties din nou pe acelasi fold
|
Salut,
Daca ma puteti lamuri si pe mine cum pot pune un sistem de boxe 5.1 (Genius HF) pe o placa de sunet onboard de la un MB ASUS A8N-SLI-SE care (sustine producatorul) suporta sunet 5.1. In manualul placii de baza nu apare nimic despre cum se poate fa
|
|
salut all..
are careva idee de unde pot achizitiona un display ptr modelul meu de laptop asus A6VC ?fabricat in taiwan in 2005, wxga 1280*800.. sau macar cateva sfaturi in ceea ce priveste anticipat!
|
Am o problema cel putzin stupida :p . Acum cam jumatate de an dupa niste probleme cu internetul cei de la rds mi-au schimbat parola de la autentificare, din pacate cand am fost anuntat telefonic am scris pe ce am apucat si acum nu mai gasesc hartia respec
|
Memoriile sunt Dual 100 Ron.
|
|
|
|
o gramada de idioti pe youtube, care se trezesc sa de-a foc la computere functionale,sa distruga cu flexul carcase & stuff. ( daca ati cautat vreodata pe youtube ceva despre despre ce vorbesc. D
|
Am un tel nokhia 6600 .Am facut setari automate pt wap si nu ma pot conecta .
|
Primaria Chisinau amenintat de pericolul coruptiei si prin criminalizare *
Conform rezultatelor unui sondaj realizat de IMAS/INC, principalii ai comunistului Veaceslav Iordan la func
|