-->
Joi, 08 Ianuarie

Forum Chip  RoPortal  SoftPedia  Despre Copii  Cafeneaua.com
 Agora Forum
Vai de gazul nostru! - Cronica unei crize anuntate

Dupa instalarea la Cotroceni, presedintele Traian Ba­sescu promitea relatii excelente cu Putin, liantul fiind Ma­rea Neagra. Apoi, s-a razgandit. Marea Neagra a de­venit brusc lac rusesc, iar Rusia un stat care impiedica refor­mele din regiune prin monopolul energetic. 

Elena Udrea, spaima teroristilor

„Unsa“ ministru al turismului, Elena Udrea a fost asezata, prin semnatura premierului Emil Boc, la butoanele unui minicomandament de informatii clasificate. La infiintare, noul Minister al Turismului a primit, prin hotarare de guvern, trei atributii de prim rang.

Casa comunista, dulce » citeste toata revista presei pentru 08-01-2009
Vrei sa primesti zilnic Revista Presei pe adresa ta de email? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Stirile din data de 03-08-2007

» Cum dezactivez NCQ la un Seagate?

Modelul despre care vorbesc este ST3250823AS 7200.8 250Gb S/N : 5ND0G37T P/N : : 3.03

» Configurare Outlook

Cum Se Configureaza Outlook ?

» Upgrade laptop

Acum 6 luni am cumparat dell inspiron 6400 , 1,6 ghz core duo , 1,5 gb ram , 120 sata , video intel 128 dedicata , baterie 6 celule , free dos , etc . As vrea sa il vand si sa cumpar altul ceva mai performant . Am pus anunt de vanzare la valoare de 17

» Vand dell inspiron 6400

Duo Tip Core Duo Model procesor (MHz):

» Probleme VNC

Salutare. Incerc sa ma conectez cu ajutorul VNC-ului pe un calculator care se gaseste in spatele unu router. Acest router are un forward facut catre acest calculator. Conexiunea se realizeaza, insa indiferent de parola pe care o introduc imi returneaza er

» Home Theatre - Sunet slab in boxele rear

Am achizitionat de curind un Home Theatre Philips (HTS3357 )

» Upgrade procesor la laptop. Posibil?

Am un laptop Sony VAIO cu procesor T2500 Centrino Duo, 2X2 GHz. . Voi putea schimba procesorul daca ma voi trezi noaptea lac de sudoare din cauza frustrarilor ? Deasemenea scula are video GO 7600GT. Se poate schimba ? Va multumesc daca incercati sa-mi a

» Cand lanseaza RDS.Tel un serviciu de COST CONTROL?, are cineva idee?

Eu am sunat la ei si ma duc cu vorba,ba ca testeaza softul,ba ca in curand,nici ei nu stiu! Daca are cineva vreo idee sau pe cineva care lucreaza "printre ei" sa ne spuna si noua ca eu am telefon de 5 luni si m-am saturat sa nu stiu cate minute mai am din

» Placa de retea si desincronizare modem

Functionare defectoasa a unei placi de retea onboard (VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter) poate determina (pentru 5-20 min.) la intervale aleatorii de timp a unui modem (WebStar EPC 2203) conectat la UPC?

» Problema - NF7 Sv2.0+Barton 3000+

Salut - am nevoie de ajutor din partea voastra sau macar niste este v2.0 AMD Barton 3000+ 2x256MB DDR KingMax (8-4-4-2.5) folosite DUAL CHANEL (recomandata de 100ani) ATI Radeon 9550 (128M-64b) HDD -

» o prob cu windows xp!

am un sistem athlon 64 3200+,2 gb de ddr,200de gb (2 harduri seagate)ati radeon x1600xt, sursa solitech de 500 de wati. La inceput mi se inchidea doar daca eram sa intru intrun joc cv , acuma mi se inchide si doar daca stau pe mess si la intervale diferi

» Cat duce un inscriptor ?

Aveti idee cate DVD-uri se pot scrie in medie pe un inscriptor inainte ca acesta sa se strice ? Daca cunoasteti cazuri concrete de genul am scris x DVD-uri pe unitatea y dupa care mi s-a stricat sau stiu pe cineva care a reusit sa scrie x DVD-uri pana

» DVD playere-recordere

Sper ca sunt in domeniul bun! Oricum scuze daca am dat-o pe e: VHS-ul meu si-a dat obstescul sfarsit! Il foloseam in ultimii ani ca sa inregistrez de pe tv diverse chestii care nu erau la ore convenabile... sau cand sunt plecat cu saptam

» Video Playback nasol...

Salut, am luat si eu de pe net niste trailere la niste joculete si mi se misca absolut naspa in playere... am incercat cu BSPlayer, VLC Player si Quick Time si mi se misca fie cadru cu cadru, fie pe bucati.. adica merge, imaginea se opreste, sunetul conti

» Vand Athlon 64 3000+, DFI NF4 Infinity, Corsair TWINX1024-C2PT

Vand: - procesor Athlon 64 3000+ sk. 939, Venice E6 tray, 1800MHz, duce 2200Mhz la 1.35V (1.4V default) sau 2400Mhz la 1.5V, ambele testate 12 ore in Prime 95, 32.4W TDP (ideal pt. un sistem silent), 90RON - placa de baza DFI NF4 Infinity sk. 939, 4xDDR,

ยป Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart
Noi oferim servicii complete, va inregistram domeniul web, va oferim webhosting profesional la un pret redus, va oferim casute de e-mail profesionale si bineinteles va realizam website-ul la un pret de exceptie, nu in ultimul rand tot noi va inscriem website-ul in cele mai importante motoare de cautare: Google, Yahoo, MSN.
proiecte case
Hosting si Inregistrarii Domenii

Web Hosting | Inregistrari domenii | credit, banca, curs valutar, leasing, asigurari | Website ieftin | Service calculatoare Timisoara | Calculatoare Timisoara | statii radio auto | detector radar, detectoare radar | Monitoare Timisoara | Anunturi auto | Laptop, notebook CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
din reteaua DOW MEDIA
realizat de DOW MEDIA - gazduit de SpeedHost -