-->
Joi, 08 Ianuarie

Forum Chip  RoPortal  SoftPedia  Despre Copii  Cafeneaua.com
 Agora Forum
Vai de gazul nostru! - Cronica unei crize anuntate

Dupa instalarea la Cotroceni, presedintele Traian Ba­sescu promitea relatii excelente cu Putin, liantul fiind Ma­rea Neagra. Apoi, s-a razgandit. Marea Neagra a de­venit brusc lac rusesc, iar Rusia un stat care impiedica refor­mele din regiune prin monopolul energetic. 

Elena Udrea, spaima teroristilor

„Unsa“ ministru al turismului, Elena Udrea a fost asezata, prin semnatura premierului Emil Boc, la butoanele unui minicomandament de informatii clasificate. La infiintare, noul Minister al Turismului a primit, prin hotarare de guvern, trei atributii de prim rang.

Casa comunista, dulce » citeste toata revista presei pentru 08-01-2009
Vrei sa primesti zilnic Revista Presei pe adresa ta de email? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Stirile din data de 04-08-2007

» cum trebuie sa fie un coleg de munca?

As vrea sa aflu parerile celor tineri lucratori in IT (mai ales). Pe scurt, se stie ca sunt adusi periodic oameni noi in firma. Unii sunt fara experienta. OK, nimic de zis. Dintre astia, o parte sunt cooperanti, adica participa la data

» Donez 3 monitoare CRT

Se donează 3 monitoare CRT, 17", rezoluție 1024x768@85Hz, marca Siemens. Două se văd cam întunecat și au nevoie de brightness la maxim, unul are ecranul ușor (dar vizibil în anumite condiții) zgîriat. Singura condiție e să le ridicați de la m

» Inscrie-te.ro

Exact cand ma dadeam cu fundul de pamant mai tare ca nu mai rezist cu cate situri am, m-a pleznit cheful sa mai incep unul .. si ma tot jur ca ma potolesc :whatever: Asta e (sper sa ramana asa) ultima creatie personala: un director romanesc de links (ge

» Chipset Intel 5000* -- suporta doar dualcore sau si quadcore?

Intel: accentuez pe faptul ca are chipset 5000X si zice ca suporta Xeo

» probleme cu nokia e60

in primul rand, vreau sa imi cer scuze daca am postat intr-o categorie gresita (am vazut ca in general lumea intreaba aici) Am un telefon Nokia E60 care azi ami-a facut pocinogul. La un moment dat, din senin, mi-a intrat in browser, pe homepage, ca si cum

» Calcul precis al timpului(sutimi de secunda)

Stie cineva cum se calculeaza precis timpul in void wait(int secs)

» Quad Xeon E5320 1860Mhz SAU Quad Xeon X3220 2.4Ghz

ce ati alege?

» Vista & Documents and Settings

Cum pot accesa folderul ala? este ascuns, ideea este ca am niste salvari de la niste jocuri care se salveaza in directorul Documents and Settings iar eu nu il pot accesa de pe user administrator sa le pot copia acolo sa pot continua jocul pe vista. Ma put

» Vista limiteaza viteza conexiunii ?

Salut ! M-am lovit de o problema si deocamdata n-am reusit sa-i dau de cap. Ca sa va pun in tema: sistem 1: Vista Ultimate, placa de retea Realtek de 100, conexiune PPPoE RDS 4Mb sistem 2: XP SP2, retea parca), aceeasi

» Vand monitor CRT plat

Producator : *Samsung *. Model : 763 Magic Bright . Garantie : *decembrie a.c.* Factura plus certificat . LINK

» Cum scap de " TroianDialer.vlu"

Va salut ! Nu stiu cum m-am pricopsit cu acest virus . Il gaseste BDefender , il curata si ...apare din nou . Am sters din " DOS " fisierele respective , de pe unde au fost gasite , si iar au aparut . In registrii BD nu gaseste nimic . Va rog , daca

» HDD SCSI -- pentru server

Nu am avut niciodata HDD SCSI, nu stiu cum merge si ce are nevoie pentru a fi instalat. Din cate am inteles exista 2 suport pe MB 2) controller pe PCI Am lasat un post pe forumul de MB pentru varianta 1), in ambele cazuri doresc sa va ce

» Help -- achizitionare MB socket 775

Am nevoie de un mic ajutor. Vreau sa achizitionez urmatorul nevoie de o placa de baza cu cat mai rapide(bune - nu ma

» Retea LAN\WLAN

Salutare tuturor, Am revenit cu... o mica problema! Mi-am cumparat routerul wireless - Linksys WRT54GS - si merge fff bine. Acum incercam sa fac o retea in baza acestui router cu un laptop - prin wireless evident - si vechiul pc. Problema mea este ca des

» Cat as putea sa iau pe urmatorul Sistem?

Vreau sa-mi vand calculatorul vechi si sa-mi iau altul nou. MB: Gigabyte 7VAX Procesor: AthlonXp 1900+ Video geforce 440 64MB HDD: maxtor 60Gb Ram: 512 PQI Cdrom LG Combo 350W

» cum trebuie sa fie un coleg de munca?

As vrea sa aflu parerile celor tineri lucratori in IT (mai ales). Pe scurt, se stie ca sunt adusi periodic oameni noi in firma. Unii sunt fara experienta. OK, nimic de zis. Dintre astia, o parte sunt cooperanti, adica participa la data

» Donez 3 monitoare CRT

Se donează 3 monitoare CRT, 17", rezoluție 1024x768@85Hz, marca Siemens. Două se văd cam întunecat și au nevoie de brightness la maxim, unul are ecranul ușor (dar vizibil în anumite condiții) zgîriat. Singura condiție e să le ridicați de la m

» Inscrie-te.ro

Exact cand ma dadeam cu fundul de pamant mai tare ca nu mai rezist cu cate situri am, m-a pleznit cheful sa mai incep unul .. si ma tot jur ca ma potolesc :whatever: Asta e (sper sa ramana asa) ultima creatie personala: un director romanesc de links (ge

» Chipset Intel 5000* -- suporta doar dualcore sau si quadcore?

Intel: accentuez pe faptul ca are chipset 5000X si zice ca suporta Xeo

» probleme cu nokia e60

in primul rand, vreau sa imi cer scuze daca am postat intr-o categorie gresita (am vazut ca in general lumea intreaba aici) Am un telefon Nokia E60 care azi ami-a facut pocinogul. La un moment dat, din senin, mi-a intrat in browser, pe homepage, ca si cum

» Calcul precis al timpului(sutimi de secunda)

Stie cineva cum se calculeaza precis timpul in void wait(int secs)

» Quad Xeon E5320 1860Mhz SAU Quad Xeon X3220 2.4Ghz

ce ati alege?

» Vista & Documents and Settings

Cum pot accesa folderul ala? este ascuns, ideea este ca am niste salvari de la niste jocuri care se salveaza in directorul Documents and Settings iar eu nu il pot accesa de pe user administrator sa le pot copia acolo sa pot continua jocul pe vista. Ma put

» Vista limiteaza viteza conexiunii ?

Salut ! M-am lovit de o problema si deocamdata n-am reusit sa-i dau de cap. Ca sa va pun in tema: sistem 1: Vista Ultimate, placa de retea Realtek de 100, conexiune PPPoE RDS 4Mb sistem 2: XP SP2, retea parca), aceeasi

» Vand monitor CRT plat

Producator : *Samsung *. Model : 763 Magic Bright . Garantie : *decembrie a.c.* Factura plus certificat . LINK

» Cum scap de " TroianDialer.vlu"

Va salut ! Nu stiu cum m-am pricopsit cu acest virus . Il gaseste BDefender , il curata si ...apare din nou . Am sters din " DOS " fisierele respective , de pe unde au fost gasite , si iar au aparut . In registrii BD nu gaseste nimic . Va rog , daca

» HDD SCSI -- pentru server

Nu am avut niciodata HDD SCSI, nu stiu cum merge si ce are nevoie pentru a fi instalat. Din cate am inteles exista 2 suport pe MB 2) controller pe PCI Am lasat un post pe forumul de MB pentru varianta 1), in ambele cazuri doresc sa va ce

» Help -- achizitionare MB socket 775

Am nevoie de un mic ajutor. Vreau sa achizitionez urmatorul nevoie de o placa de baza cu cat mai rapide(bune - nu ma

» Retea LAN\WLAN

Salutare tuturor, Am revenit cu... o mica problema! Mi-am cumparat routerul wireless - Linksys WRT54GS - si merge fff bine. Acum incercam sa fac o retea in baza acestui router cu un laptop - prin wireless evident - si vechiul pc. Problema mea este ca des

» Cat as putea sa iau pe urmatorul Sistem?

Vreau sa-mi vand calculatorul vechi si sa-mi iau altul nou. MB: Gigabyte 7VAX Procesor: AthlonXp 1900+ Video geforce 440 64MB HDD: maxtor 60Gb Ram: 512 PQI Cdrom LG Combo 350W

» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart
Noi oferim servicii complete, va inregistram domeniul web, va oferim webhosting profesional la un pret redus, va oferim casute de e-mail profesionale si bineinteles va realizam website-ul la un pret de exceptie, nu in ultimul rand tot noi va inscriem website-ul in cele mai importante motoare de cautare: Google, Yahoo, MSN.
proiecte case
Hosting si Inregistrarii Domenii

Web Hosting | Inregistrari domenii | credit, banca, curs valutar, leasing, asigurari | Website ieftin | Service calculatoare Timisoara | Calculatoare Timisoara | statii radio auto | detector radar, detectoare radar | Monitoare Timisoara | Anunturi auto | Laptop, notebook CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
din reteaua DOW MEDIA
realizat de DOW MEDIA - gazduit de SpeedHost -