-->
Joi, 08 Ianuarie

Forum Chip  RoPortal  SoftPedia  Despre Copii  Cafeneaua.com
 Agora Forum
Vai de gazul nostru! - Cronica unei crize anuntate

Dupa instalarea la Cotroceni, presedintele Traian Ba­sescu promitea relatii excelente cu Putin, liantul fiind Ma­rea Neagra. Apoi, s-a razgandit. Marea Neagra a de­venit brusc lac rusesc, iar Rusia un stat care impiedica refor­mele din regiune prin monopolul energetic. 

Elena Udrea, spaima teroristilor

„Unsa“ ministru al turismului, Elena Udrea a fost asezata, prin semnatura premierului Emil Boc, la butoanele unui minicomandament de informatii clasificate. La infiintare, noul Minister al Turismului a primit, prin hotarare de guvern, trei atributii de prim rang.

Casa comunista, dulce » citeste toata revista presei pentru 08-01-2009
Vrei sa primesti zilnic Revista Presei pe adresa ta de email? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Stirile din data de 05-07-2007

» Vand Apple Mighty Mouse

Vand Apple Mighty Mouse cu fir, aproape nou folosit doar cateva saptamani. Il vand pentru ca in windows nu pot sa beneficiez el la maxim iar OS X nu mai am si nu o sa mai am o lunga in magazin este in jur de 210 RON, iar eu cer pe el 140.

» iptables ...e bine?

vreau si eu sa blochez un port si nu stiu daca procedez -I INPUT 1 -d 0/0 -s 0/0 -p tcp --dport 111 --sport 111 -j as vrea localhost sa il poata accesa....

» Vand sistem 2.1 Altec Lansing VS4121

Vand un set de boxe 2.1 Altec Lansing VS 4121 il am de 2 ani cumparat de la Media Galaxy se aude excelent si nu au fost fortate niciodata (am 29 ani si nu prea am timp pentru muzica la

» Rogue Antivirus (Antispyware)

Am deschis un thread pe care il consider util despre unii "asa zisi" antivirusi si ca e bine sa utilizam doar pe cei despre WinAntivirus : Unii dintre noi am auzit deja de el: If you get incessant alert messag

» Trojan/Keylogger Poison Ivy nedetectat

Pentru cei care se confrunta cu acest virus care nu este detectat de Bitdefender, ZoneAlarm, Kasperski, AVG, NoAdware, Microsoft AntiSpyware ( toate cu full scan activate) In ultima vreme am avut o problema in sensul ca in Task M

» Sunt atacat

Din cand in cand primesc mesaje de genul asta de la arata cam scoate din sarite.Cred ca ma apuc si eu sa ii a

» Reciclare

Daca stie cineva: cum pot scapa de un frigider care nu il mai folosesc. Stiu ca nu am voie sa-l arunc la gunoi. Am cautat pe google firme care se ocupa de reciclare in Brasov, binentelesc ca nici una din cele 2 gasite nu avea ne nimeni sa raspunde la tele

» Wireless access

Buna, Am utilizat si inca utilizez o micro retea wireless formata din doua computere cu XP Home mea este ca pot accesa cu main-ul care este legat prin router si modem la Internet cel de al doilea computer dar invers nu pot . In workgrou

» probleme cu LAN

am o retea locala cu o vecina si suntem conectati la net prin router de la clik este urmatoarea desi am siruit pe ambele calculatoare nu pot sa intru nici de la ea la mine pe calc, nici de la mine la le vad in my netwo

» Pl baza mATX si ATX

Care e diferenta intre cele 2 tipuri mATX si ATX? Se pot pune pe acelasi tip de carcasa sau trebuie carcasa pt mATX? Am observat ca se gasesc si carcase mAtx dar nu se potrivesc?

» Pl video la 300 ron

Ce placa recomandati la suma de 300 ron! Eu m-am gandit la ziceti?

» Schema retelei

Salut. Aveti vreo idee cum pot face schema unei retele in ceea ce priveste legaturile dintre prize si patch panel? Fara sa scot tot si sa iau pe rand fiecare priza. Reteaua e structurata "super bine" si nu stiu exact toate prizele la ce port din patch pan

» preturi apartamente ... cat mai cresc ?

zicea ca in 2007 preturile in domeniu vor creste cu 10-15 % . In numai jumate de an au crescut cu 27% . Cat mai au de gand sa creasca ? Vreau sa-mi cumpara

» Diferenta intre Windows Mobile 2005-2006?

Ma intereseaza o explicatie sau link-uri catre adrese unde pot afla exact diferentele intre Windows Mobile 2006 si respectiv 2005 in vederea achizitionarii unui Multumesc.

» Vand antene wireless indoor/outdoor in benzile 2.4 Ghz si 5.X Ghz

Execut la comanda antene wireless de exterior, recomandate atat ca antena client cat si base station (directionale, sectoriale) in benzile 2.4 si 5.x Ghz. Antene pot fi insotite de cablu pigtail si conector in functie de cerintele dvs.

» Vand Apple Mighty Mouse

Vand Apple Mighty Mouse cu fir, aproape nou folosit doar cateva saptamani. Il vand pentru ca in windows nu pot sa beneficiez el la maxim iar OS X nu mai am si nu o sa mai am o lunga in magazin este in jur de 210 RON, iar eu cer pe el 140.

» iptables ...e bine?

vreau si eu sa blochez un port si nu stiu daca procedez -I INPUT 1 -d 0/0 -s 0/0 -p tcp --dport 111 --sport 111 -j as vrea localhost sa il poata accesa....

» Vand sistem 2.1 Altec Lansing VS4121

Vand un set de boxe 2.1 Altec Lansing VS 4121 il am de 2 ani cumparat de la Media Galaxy se aude excelent si nu au fost fortate niciodata (am 29 ani si nu prea am timp pentru muzica la

» Rogue Antivirus (Antispyware)

Am deschis un thread pe care il consider util despre unii "asa zisi" antivirusi si ca e bine sa utilizam doar pe cei despre WinAntivirus : Unii dintre noi am auzit deja de el: If you get incessant alert messag

» Trojan/Keylogger Poison Ivy nedetectat

Pentru cei care se confrunta cu acest virus care nu este detectat de Bitdefender, ZoneAlarm, Kasperski, AVG, NoAdware, Microsoft AntiSpyware ( toate cu full scan activate) In ultima vreme am avut o problema in sensul ca in Task M

» Sunt atacat

Din cand in cand primesc mesaje de genul asta de la arata cam scoate din sarite.Cred ca ma apuc si eu sa ii a

» Reciclare

Daca stie cineva: cum pot scapa de un frigider care nu il mai folosesc. Stiu ca nu am voie sa-l arunc la gunoi. Am cautat pe google firme care se ocupa de reciclare in Brasov, binentelesc ca nici una din cele 2 gasite nu avea ne nimeni sa raspunde la tele

» Wireless access

Buna, Am utilizat si inca utilizez o micro retea wireless formata din doua computere cu XP Home mea este ca pot accesa cu main-ul care este legat prin router si modem la Internet cel de al doilea computer dar invers nu pot . In workgrou

» probleme cu LAN

am o retea locala cu o vecina si suntem conectati la net prin router de la clik este urmatoarea desi am siruit pe ambele calculatoare nu pot sa intru nici de la ea la mine pe calc, nici de la mine la le vad in my netwo

» Pl baza mATX si ATX

Care e diferenta intre cele 2 tipuri mATX si ATX? Se pot pune pe acelasi tip de carcasa sau trebuie carcasa pt mATX? Am observat ca se gasesc si carcase mAtx dar nu se potrivesc?

» Pl video la 300 ron

Ce placa recomandati la suma de 300 ron! Eu m-am gandit la ziceti?

» Schema retelei

Salut. Aveti vreo idee cum pot face schema unei retele in ceea ce priveste legaturile dintre prize si patch panel? Fara sa scot tot si sa iau pe rand fiecare priza. Reteaua e structurata "super bine" si nu stiu exact toate prizele la ce port din patch pan

» preturi apartamente ... cat mai cresc ?

zicea ca in 2007 preturile in domeniu vor creste cu 10-15 % . In numai jumate de an au crescut cu 27% . Cat mai au de gand sa creasca ? Vreau sa-mi cumpara

» Diferenta intre Windows Mobile 2005-2006?

Ma intereseaza o explicatie sau link-uri catre adrese unde pot afla exact diferentele intre Windows Mobile 2006 si respectiv 2005 in vederea achizitionarii unui Multumesc.

» Vand antene wireless indoor/outdoor in benzile 2.4 Ghz si 5.X Ghz

Execut la comanda antene wireless de exterior, recomandate atat ca antena client cat si base station (directionale, sectoriale) in benzile 2.4 si 5.x Ghz. Antene pot fi insotite de cablu pigtail si conector in functie de cerintele dvs.

ยป Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart
Noi oferim servicii complete, va inregistram domeniul web, va oferim webhosting profesional la un pret redus, va oferim casute de e-mail profesionale si bineinteles va realizam website-ul la un pret de exceptie, nu in ultimul rand tot noi va inscriem website-ul in cele mai importante motoare de cautare: Google, Yahoo, MSN.
proiecte case
Hosting si Inregistrarii Domenii

Web Hosting | Inregistrari domenii | credit, banca, curs valutar, leasing, asigurari | Website ieftin | Service calculatoare Timisoara | Calculatoare Timisoara | statii radio auto | detector radar, detectoare radar | Monitoare Timisoara | Anunturi auto | Laptop, notebook CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
din reteaua DOW MEDIA
realizat de DOW MEDIA - gazduit de SpeedHost -