|
|
|
|
Avem asa:
1) calculator ce ruleaza Win98SE, dotat cu placa de retea. Acest calculator are acces la internet via placa de retea.
2) adaptor USB / Wireless. Adaptorul poate functiona atat in mod Station sau Ad-Hoc) cat si in mod Access Point
|
Ministrul apararii nationala a propus ieri la Paris ca Romania, Bulgaria, SUA si Rusia sa efectueze manevre militare comune pe teriotriul tarii ce vrea Melescanu? sa ne intoarcem cu 60 de ani in urma?
Inca ne mai chinuim sa scapam de rusi
|
Interesant ce vrea sa faca tipul asta:
"Vineri se va lansa oficial LiberTV.ro, primul post on-line romanesc de inalta rezolutie.
Cei care s-au saturat de programele televiziunilor clasice si vor sa-si aleaga singuri emisiunile pe care sa le vada au la di
|
|
Vand Razer Diamondback plasma LE in stare foarte buna de YM --> thug_cs
pret 100 ron negociabil...
trimit si in alta localitate
|
Inchiriez apartament de 110 mp cu vedere la mare, in Constanta, in cartierul Faleza Nord. Apartamentul se afla in primul rand de blocuri de langa mare ... pana pe plaja faci 3 minute
Are 2 dormitoare cu paturi duble, o sufragerie cu o canapea extensibila
|
Mangalia - Inchiriez casa la 300 de metri de plaja,4 camere cu intrare separata,2 grupuri sanitare cu dus ,apa cu posibilitati preparare hrana,cablu TV,gratar curte,loc parcare sigur.Preturi NEGOCIABILE 50-60 RON/CAME
|
|
|
|
C:\Documents and and clima
Could Not Find C:\Documents and
|
cum fac sa pun o piesa pe telefon din calculator , este vreun host ? (stiu ca sunt multi dar aici ma refer la ceva sa fie suportat de telefon)
sau alta metoda daca este .
multumesc anticipat
|
Salut. Am downloadat cateva sute de wallpaper-uri (danalea faine, hight resolution :D) de pe un site (tunning.cz) dar de la un moment dat extensia pozelor era .wpr in loc de .jpg. Am incercat cu si cu IE insa the same shit. Din cate am gasit pe net extens
|
|
Vand 2 boxe de ~ 60W cu *4 cai (woofer, 2*medii si tweeter)*, tip bass-reflex (cu cate 2 tuburi de bass) si o statie de amplificare 2*100W *home-made*, plus 2 boxe Unitra de cate 65 W fiecare.
La cererea se pot aduce modificari in aspect
|
Configuratie: Asus P5B bios 211,E6400, 1 Gb ram Kingston 667Mhz, Quadro fx 1300, Hard Seagate 120 GB , WIN XP 0x00000024
- 0x0000000A - Memory management
- 0x00000073 - senfilt.sys
- 0x1000008E (cea mai des intalnita)
- 0x10000050 -
|
Vand monitor CRT 14" SONY CPD-E100E + manual de utilizare. Monitorul functioneaza in parametri normali, fara probleme de geometrie, focalizare etc. In partea din spate, carcasa este gaurita in 2 locuri. Gaura de sus a aparut in urma unui accident, iar cea
|
|
|
|
Salut! Vreau sa imi cumpar un tv tuner si nu stiu ce versiune de PCI suporta placa de baza.
Cum pot afla ce versiune de PCI am pe placa de baza(PC Chips m852)? Manualul nu ma ajuta.
(apare doar "five 32-bit PCI anticipat!
|
Sper ca nu v-ati plictisit de politichie cu ocazia Baietii inca ne rezerva cateva surprize: Basescu cere formarea unui nou guvern PD-PNL-PLD. Si oligarhii? Unde-s oligarhii? :D Au migrat subit din PNL?...
|
intereseaza shi pe mine parerile celor care au incercat una din aceste 2 placi de baza pe skt AM2:
1. asus abit AN9-32X
|