-->
Joi, 08 Ianuarie

Forum Chip  RoPortal  SoftPedia  Despre Copii  Cafeneaua.com
 Agora Forum
Vai de gazul nostru! - Cronica unei crize anuntate

Dupa instalarea la Cotroceni, presedintele Traian Ba­sescu promitea relatii excelente cu Putin, liantul fiind Ma­rea Neagra. Apoi, s-a razgandit. Marea Neagra a de­venit brusc lac rusesc, iar Rusia un stat care impiedica refor­mele din regiune prin monopolul energetic. 

Elena Udrea, spaima teroristilor

„Unsa“ ministru al turismului, Elena Udrea a fost asezata, prin semnatura premierului Emil Boc, la butoanele unui minicomandament de informatii clasificate. La infiintare, noul Minister al Turismului a primit, prin hotarare de guvern, trei atributii de prim rang.

Casa comunista, dulce » citeste toata revista presei pentru 08-01-2009
Vrei sa primesti zilnic Revista Presei pe adresa ta de email? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Stirile din data de 06-06-2007

» Win98SE/NIC - > USB/WiFi -> WinXP/WiFi => internet?

Avem asa: 1) calculator ce ruleaza Win98SE, dotat cu placa de retea. Acest calculator are acces la internet via placa de retea. 2) adaptor USB / Wireless. Adaptorul poate functiona atat in mod Station sau Ad-Hoc) cat si in mod Access Point

» ministrul Apararii Teodor Melescanu .. sa vina rusii

Ministrul apararii nationala a propus ieri la Paris ca Romania, Bulgaria, SUA si Rusia sa efectueze manevre militare comune pe teriotriul tarii ce vrea Melescanu? sa ne intoarcem cu 60 de ani in urma? Inca ne mai chinuim sa scapam de rusi

» Televiziunea viitorului - versiunea on-line

Interesant ce vrea sa faca tipul asta: "Vineri se va lansa oficial LiberTV.ro, primul post on-line romanesc de inalta rezolutie. Cei care s-au saturat de programele televiziunilor clasice si vor sa-si aleaga singuri emisiunile pe care sa le vada au la di

» Vand Mouse Razer Db

Vand Razer Diamondback plasma LE in stare foarte buna de YM --> thug_cs pret 100 ron negociabil... trimit si in alta localitate

» Inchiriez Apartament 3 Camere pe Malul Marii in Constanta

Inchiriez apartament de 110 mp cu vedere la mare, in Constanta, in cartierul Faleza Nord. Apartamentul se afla in primul rand de blocuri de langa mare ... pana pe plaja faci 3 minute Are 2 dormitoare cu paturi duble, o sufragerie cu o canapea extensibila

» Inchiriez casa in Mangalia - 300m de plaja

Mangalia - Inchiriez casa la 300 de metri de plaja,4 camere cu intrare separata,2 grupuri sanitare cu dus ,apa cu posibilitati preparare hrana,cablu TV,gratar curte,loc parcare sigur.Preturi NEGOCIABILE 50-60 RON/CAME

» wierd

C:\Documents and and clima Could Not Find C:\Documents and

» upload -> www -> wap

cum fac sa pun o piesa pe telefon din calculator , este vreun host ? (stiu ca sunt multi dar aici ma refer la ceva sa fie suportat de telefon) sau alta metoda daca este . multumesc anticipat

» Change extensions faster

Salut. Am downloadat cateva sute de wallpaper-uri (danalea faine, hight resolution :D) de pe un site (tunning.cz) dar de la un moment dat extensia pozelor era .wpr in loc de .jpg. Am incercat cu si cu IE insa the same shit. Din cate am gasit pe net extens

» Vand 4 boxe ~ 60W si statie 2*100W

Vand 2 boxe de ~ 60W cu *4 cai (woofer, 2*medii si tweeter)*, tip bass-reflex (cu cate 2 tuburi de bass) si o statie de amplificare 2*100W *home-made*, plus 2 boxe Unitra de cate 65 W fiecare. La cererea se pot aduce modificari in aspect

» BSOD-uri in disperare

Configuratie: Asus P5B bios 211,E6400, 1 Gb ram Kingston 667Mhz, Quadro fx 1300, Hard Seagate 120 GB , WIN XP 0x00000024 - 0x0000000A - Memory management - 0x00000073 - senfilt.sys - 0x1000008E (cea mai des intalnita) - 0x10000050 -

» Vand monitor CRT 14" SONY CPD-E100E

Vand monitor CRT 14" SONY CPD-E100E + manual de utilizare. Monitorul functioneaza in parametri normali, fara probleme de geometrie, focalizare etc. In partea din spate, carcasa este gaurita in 2 locuri. Gaura de sus a aparut in urma unui accident, iar cea

» Aflare versiune PCI

Salut! Vreau sa imi cumpar un tv tuner si nu stiu ce versiune de PCI suporta placa de baza. Cum pot afla ce versiune de PCI am pe placa de baza(PC Chips m852)? Manualul nu ma ajuta. (apare doar "five 32-bit PCI anticipat!

» Un nou guvern?

Sper ca nu v-ati plictisit de politichie cu ocazia Baietii inca ne rezerva cateva surprize: Basescu cere formarea unui nou guvern PD-PNL-PLD. Si oligarhii? Unde-s oligarhii? :D Au migrat subit din PNL?...

» Abit vs. Asus

intereseaza shi pe mine parerile celor care au incercat una din aceste 2 placi de baza pe skt AM2: 1. asus abit AN9-32X

ยป Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart
Noi oferim servicii complete, va inregistram domeniul web, va oferim webhosting profesional la un pret redus, va oferim casute de e-mail profesionale si bineinteles va realizam website-ul la un pret de exceptie, nu in ultimul rand tot noi va inscriem website-ul in cele mai importante motoare de cautare: Google, Yahoo, MSN.
proiecte case
Hosting si Inregistrarii Domenii

Web Hosting | Inregistrari domenii | credit, banca, curs valutar, leasing, asigurari | Website ieftin | Service calculatoare Timisoara | Calculatoare Timisoara | statii radio auto | detector radar, detectoare radar | Monitoare Timisoara | Anunturi auto | Laptop, notebook CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
din reteaua DOW MEDIA
realizat de DOW MEDIA - gazduit de SpeedHost -