-->
Joi, 08 Ianuarie

Forum Chip  RoPortal  SoftPedia  Despre Copii  Cafeneaua.com
 Agora Forum
Vai de gazul nostru! - Cronica unei crize anuntate

Dupa instalarea la Cotroceni, presedintele Traian Ba­sescu promitea relatii excelente cu Putin, liantul fiind Ma­rea Neagra. Apoi, s-a razgandit. Marea Neagra a de­venit brusc lac rusesc, iar Rusia un stat care impiedica refor­mele din regiune prin monopolul energetic. 

Elena Udrea, spaima teroristilor

„Unsa“ ministru al turismului, Elena Udrea a fost asezata, prin semnatura premierului Emil Boc, la butoanele unui minicomandament de informatii clasificate. La infiintare, noul Minister al Turismului a primit, prin hotarare de guvern, trei atributii de prim rang.

Casa comunista, dulce » citeste toata revista presei pentru 08-01-2009
Vrei sa primesti zilnic Revista Presei pe adresa ta de email? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Stirile din data de 07-06-2007

» in ce ordine (performante) sunt astea 3 placi?

GeForce 7600GT, 8500GT, 7900GS? mi-as lua 8500-ul, merita?

» MP3 player...

Salut, nu stiu exact unde trebuia sa pun thread-ul asta.. merge si aici.. In dimineata asta mi-a venit o idee care pe cat de ingenioasa mi s-a parut la inceput pe atat de tampita s-ar putea divedi a Am un MP3 player de 512 MB si un flas

» Athlon 64 X2 3800+ socket 939

Se vinde sus-numitul, core Manchester, date de este nou, nefolosit, se livreaza ca atare, fara alte accesorii (in afara ambalajului 360 lei Contact aici sau PM. Testarea se face la m

» Sincer, cite ore pe zi va maninca computerul?

Mie multe, dar mi-e rusine sa spun... Ma gindesc, sunt 4 multe? Oare cit petreceti voi in fata computerului? cristi

» Vand Casete Audio Originale (MUZICA 1995-2005)

*Vand Colectie Casete Audio Originale (MUZICA 1995-2005) precum si 100Buc. Casete pentru inregistrat,* INREGISTRATE O SINGURA DATA. *Pretul este de 5RON pentru casetele originale si 1RON cele pentru inregistrat. *La cantitati mai mari de 20Buc. Pretul est

» www.stiinta.info

La situl pe care tocmai l-am "lansat" si noi. Aici incercam sa prezentam ultimele stiri din stiinta si tehnologie. In plus, ca noutate, incercam sa si discutam informal (si citeodata neserios) despre stiinta

» Vand placa de baza si ram

Placa de baza: ASUS A8V socket 939, agp8x, chipset K8T800PRO - 2x256mb ram Kingmax DDR400 PC3200 CL2.5 - 80ron Contact PM, id mess: rockybt18 sau tel:

» Ati Radeon

PLs cum pot recunoaste o placa daca e Pro sau Xt sau simpla? Si cum pot sa vad daca e pe 128 sau 256 bit?

» Vind monitor LCD HORIZON 17"

Vind monitor LCD HORIZON 17" (panou LG grad A+) stare perfecta fara pixeli morti garantie reala pina in 09 2008 relativ putin folosit tinind cont ca eu vin cam pe la 7-8 seara de la firma pret 380 RON Contact aici sau pe personal

» Vand 2x128 SDRAM PC100

Dupa cum spune titlul vand 2 memorii SDRAM a cate 128 mb fiecare PC100 (una din modele stiu ca este pc100 alta nu min pc100 este dar mai stiu poate fi pc133). primul modul este un PQI luat de pe un Dell Optiplex GX1 - este single-side (8 c

» Salut, NOD32 problems

Sal, Am instalat de curand NOD32 2.70.39. Cand bootez, imi apare logo-ul NOD32 .... si sta cam un minut si ceva ... pana apare versiunea si versiunea bazei de date ... ce sa-i fac ? MS !

» 256 ... dar zice ca-i de 512 ?

Salut, Tocmai am instalat o placa video Gainward 8500GT GS de 256. La inceput cand booteaza imi zice ca-i de 256 MB ... cand ma uit in windows la Display properties ... zice ca Adapterul e de 512 ... Sooo ... care-i problema ? Stiu sigur ca-i de 256 ...

» Achizitionare masina de spalat

Vreau sa achizitionez o masina de spalat automata. Problema e ca sunt complet pe dinafara. La ce sa ma uit, care sunt esentiale ? Preferinte pentru o marca ? In plus, mi s-a recomandat sa iau una "decapotabila" in detrimetrul uneia clasi

» setup xp nu recunoaste hdd

am instalat ubuntu acum daoua saptamani. cand incercam sa instalez xp-ul in timp ce formata mi-am adus aminte ca vreau doua partiti si am resartat . dupa acea setupoul de xp imi da eroare deoarece nu imi vede hdd. dar bios-ul, win 98 si ubuntu(pe care sun

» Vand kit Barton 2600+, 1G ,MB asus, GeForce 6200

Vand kit compus din Placa de baza Asus 2600+ ( e stabil la 2.24 GHz , care inseamna aproape 3200+) 1 G rami ( 2X512 DDR PC3200 400 MHz) Placa video GeForce 6200 256 MB , TV out si iesire digitala+ Arctic Cooling 2200 rpm f

ยป Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart
Noi oferim servicii complete, va inregistram domeniul web, va oferim webhosting profesional la un pret redus, va oferim casute de e-mail profesionale si bineinteles va realizam website-ul la un pret de exceptie, nu in ultimul rand tot noi va inscriem website-ul in cele mai importante motoare de cautare: Google, Yahoo, MSN.
proiecte case
Hosting si Inregistrarii Domenii

Web Hosting | Inregistrari domenii | credit, banca, curs valutar, leasing, asigurari | Website ieftin | Service calculatoare Timisoara | Calculatoare Timisoara | statii radio auto | detector radar, detectoare radar | Monitoare Timisoara | Anunturi auto | Laptop, notebook CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
din reteaua DOW MEDIA
realizat de DOW MEDIA - gazduit de SpeedHost -