-->
Joi, 08 Ianuarie

Forum Chip  RoPortal  SoftPedia  Despre Copii  Cafeneaua.com
 Agora Forum
Vai de gazul nostru! - Cronica unei crize anuntate

Dupa instalarea la Cotroceni, presedintele Traian Ba­sescu promitea relatii excelente cu Putin, liantul fiind Ma­rea Neagra. Apoi, s-a razgandit. Marea Neagra a de­venit brusc lac rusesc, iar Rusia un stat care impiedica refor­mele din regiune prin monopolul energetic. 

Elena Udrea, spaima teroristilor

„Unsa“ ministru al turismului, Elena Udrea a fost asezata, prin semnatura premierului Emil Boc, la butoanele unui minicomandament de informatii clasificate. La infiintare, noul Minister al Turismului a primit, prin hotarare de guvern, trei atributii de prim rang.

Casa comunista, dulce » citeste toata revista presei pentru 08-01-2009
Vrei sa primesti zilnic Revista Presei pe adresa ta de email? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Stirile din data de 07-08-2007

» Schimb ATI Radeon9250 cu ATI Radeon9550, sau mai buna, pe AGP

Am un ATI Radeon9250 AGP 8x, 128biti, 256RAM de la Asus si vreau sa fac un schimb cu un ATI Radeon9550 AGP 8x sau mai buna (dar pe AGP) + o diferenta. Accept si Nvidia pe AGP. Diferenta pe care o ofer este de cateva sute de mii de lei vechi (sau cateva ze

» [VAND] hdd WD 160Gb ATA

mai are 1 an la Depozitul de cei 2 ani) proba si restul 130 lei

» Bluewhite64 Linux 12.0 Live DVD lansat!

Am placerea de a anunta lansarea Bluewhite64 Linux 12.0 Live versiune cuprinde aproape toate pachetele din Bluewhite64 Linux 12.0, inclusiv pachetele actualizate din directorul patches/. Live DVD-ul rule

» Pt cei cu Laptop-uri care se blocheaza in Linux

Exista o problema cunoscuta si anume aceea ca unele modele de laptop-uri (printre care si al meu - un Asus A9RP) se blocheaza daca este folosita o versiune de kernel cuprinsa intre 2.6.18 si 2.6.20 (kernel-uri folosite de mai multe distributii in ultimele

» Vand carcasa Enermax Chakra + cooler Thermaltake Big Typhoon

carcasa Enermax Chakra black cu cooler de 250 pe laterala + 1 vent de 120 pus in fata pret 2 mil cooler Thermaltake Big Typhoon cu adaptor numai pt soket 775 , a fost folosit pe un abit ab9 pret 1 mil nu ma intereseaza schimburi

» Cumpar CREATIVE Sound Blaster X-Fi Xtreme Music

CREATIVE Sound Blaster X-Fi Xtreme Music 7.1 oferte.....

» Vand X1950 Pro 512MB sau upgrade la 8800GTS

Vand X1950 Pro 512MB. Este BBA, are memorii de 1 ns. Racire montata Zalman 550 ron. Ca varianta de schimb accept 8800GTS 320/640MB. In functie de modele si de garantie ofer diferenta 300-350 ron pentru versiunile cu 320MB si 400-450 ron

» Nokia 6630

Salut. Mi-am adus zilele trecute de dincolo un nokia 6630 care era blocat pe A1 si l-am deblocat. Daca fac update de software stiti cumva daca se va bloca din anticipat.

» conversie port USB - port serial RS 232

De ceva vreme incoace , laptopurile sunt din ce in ce mai sarace in porturi seriale disponibile - adica nu mai au decat porturi USB 2.0 . Ce faci daca trebuie sa te conectezi pe port serial RS 232 la un echipament oarecare ? ( PLC tip GE Fanuc , de exempl

» reincarcare cartuse laserjet color

Problema e data in titlu. Imprimanta este HP. Daca aveti sfaturi, recomandari, scrieti-le aici. M-am interesat de preturi si mi se par mari in comparatie cu cele pt laserjet a/n (cu care sunt obisnuit). Mai concret, reumplut. La banii a

» Pentru melancolici

Iata ce am gasit pe net... E un joculet, al carei varianta ("gameboy") circula prin '80 -

» Removable storage nerecunoscut de Windows

Probleme noi. Am fost nevoit sa imi repar Windows-ul (XP Professional, SP2), dupa ce o pana de curent in timpul secventei de boot mi-a facut bucuria nu niste fisiere sistem corupte. Dupa ce am reusit sa resuscitez sistemul de operare (repair cu discul ori

» placa de baza asus P5PL2 & Conroe

Am si eu o intrebare... A pus cineva un conroe pe un P5PL2 (nu "P5PL2/C")? Am un D945 pe ea si as vrea sa trec la Core 2 Duo si nu stiu daca suporta... m-am uitat pe site-uri si nu am gasit decat pe unul singur scris micut jos "conroe ready" iar pe site-u

» Vand vechituri

Vand asa: Procesor Pentium II MMX 233Mhz - 20 RON Monitor Sampo Alphascan CRT 14" - 50 RON Monitor Hyundai 15" - 60 RON 128 Mb SDRAM - 20 RON HDD 6Gb Western Digital - 40 RON Card Audio PCI 5.1 Gamesurround Muse - 70 RON (asta nu e vechitura, la diverta

» Vand/schimb LG KU800 chocholate Vodafone

Am un LG KU800 chocholate (varianta 3G scoasa de Vodafone) pe care l-am luat de craciun de la vodafone. E in garantie timp de inca vreo *5 ani* si are hands-free si il dau cu tot cu microSD de 1gb si carrying case magnetic Samsonite. Image: http://img.g

» Schimb ATI Radeon9250 cu ATI Radeon9550, sau mai buna, pe AGP

Am un ATI Radeon9250 AGP 8x, 128biti, 256RAM de la Asus si vreau sa fac un schimb cu un ATI Radeon9550 AGP 8x sau mai buna (dar pe AGP) + o diferenta. Accept si Nvidia pe AGP. Diferenta pe care o ofer este de cateva sute de mii de lei vechi (sau cateva ze

» [VAND] hdd WD 160Gb ATA

mai are 1 an la Depozitul de cei 2 ani) proba si restul 130 lei

» Bluewhite64 Linux 12.0 Live DVD lansat!

Am placerea de a anunta lansarea Bluewhite64 Linux 12.0 Live versiune cuprinde aproape toate pachetele din Bluewhite64 Linux 12.0, inclusiv pachetele actualizate din directorul patches/. Live DVD-ul rule

» Pt cei cu Laptop-uri care se blocheaza in Linux

Exista o problema cunoscuta si anume aceea ca unele modele de laptop-uri (printre care si al meu - un Asus A9RP) se blocheaza daca este folosita o versiune de kernel cuprinsa intre 2.6.18 si 2.6.20 (kernel-uri folosite de mai multe distributii in ultimele

» Vand carcasa Enermax Chakra + cooler Thermaltake Big Typhoon

carcasa Enermax Chakra black cu cooler de 250 pe laterala + 1 vent de 120 pus in fata pret 2 mil cooler Thermaltake Big Typhoon cu adaptor numai pt soket 775 , a fost folosit pe un abit ab9 pret 1 mil nu ma intereseaza schimburi

» Cumpar CREATIVE Sound Blaster X-Fi Xtreme Music

CREATIVE Sound Blaster X-Fi Xtreme Music 7.1 oferte.....

» Vand X1950 Pro 512MB sau upgrade la 8800GTS

Vand X1950 Pro 512MB. Este BBA, are memorii de 1 ns. Racire montata Zalman 550 ron. Ca varianta de schimb accept 8800GTS 320/640MB. In functie de modele si de garantie ofer diferenta 300-350 ron pentru versiunile cu 320MB si 400-450 ron

» Nokia 6630

Salut. Mi-am adus zilele trecute de dincolo un nokia 6630 care era blocat pe A1 si l-am deblocat. Daca fac update de software stiti cumva daca se va bloca din anticipat.

» conversie port USB - port serial RS 232

De ceva vreme incoace , laptopurile sunt din ce in ce mai sarace in porturi seriale disponibile - adica nu mai au decat porturi USB 2.0 . Ce faci daca trebuie sa te conectezi pe port serial RS 232 la un echipament oarecare ? ( PLC tip GE Fanuc , de exempl

» reincarcare cartuse laserjet color

Problema e data in titlu. Imprimanta este HP. Daca aveti sfaturi, recomandari, scrieti-le aici. M-am interesat de preturi si mi se par mari in comparatie cu cele pt laserjet a/n (cu care sunt obisnuit). Mai concret, reumplut. La banii a

» Pentru melancolici

Iata ce am gasit pe net... E un joculet, al carei varianta ("gameboy") circula prin '80 -

» Removable storage nerecunoscut de Windows

Probleme noi. Am fost nevoit sa imi repar Windows-ul (XP Professional, SP2), dupa ce o pana de curent in timpul secventei de boot mi-a facut bucuria nu niste fisiere sistem corupte. Dupa ce am reusit sa resuscitez sistemul de operare (repair cu discul ori

» placa de baza asus P5PL2 & Conroe

Am si eu o intrebare... A pus cineva un conroe pe un P5PL2 (nu "P5PL2/C")? Am un D945 pe ea si as vrea sa trec la Core 2 Duo si nu stiu daca suporta... m-am uitat pe site-uri si nu am gasit decat pe unul singur scris micut jos "conroe ready" iar pe site-u

» Vand vechituri

Vand asa: Procesor Pentium II MMX 233Mhz - 20 RON Monitor Sampo Alphascan CRT 14" - 50 RON Monitor Hyundai 15" - 60 RON 128 Mb SDRAM - 20 RON HDD 6Gb Western Digital - 40 RON Card Audio PCI 5.1 Gamesurround Muse - 70 RON (asta nu e vechitura, la diverta

» Vand/schimb LG KU800 chocholate Vodafone

Am un LG KU800 chocholate (varianta 3G scoasa de Vodafone) pe care l-am luat de craciun de la vodafone. E in garantie timp de inca vreo *5 ani* si are hands-free si il dau cu tot cu microSD de 1gb si carrying case magnetic Samsonite. Image: http://img.g

ยป Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart
Noi oferim servicii complete, va inregistram domeniul web, va oferim webhosting profesional la un pret redus, va oferim casute de e-mail profesionale si bineinteles va realizam website-ul la un pret de exceptie, nu in ultimul rand tot noi va inscriem website-ul in cele mai importante motoare de cautare: Google, Yahoo, MSN.
proiecte case
Hosting si Inregistrarii Domenii

Web Hosting | Inregistrari domenii | credit, banca, curs valutar, leasing, asigurari | Website ieftin | Service calculatoare Timisoara | Calculatoare Timisoara | statii radio auto | detector radar, detectoare radar | Monitoare Timisoara | Anunturi auto | Laptop, notebook CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
din reteaua DOW MEDIA
realizat de DOW MEDIA - gazduit de SpeedHost -